Destinatii Europene

Circuit Irlanda 8 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
16/08/2012 - 23/08/2012
Pret Total:
895 € (111.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 16.Aug.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 895 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: DUBLIN - GALWAY – BURREN - KILLARNEY

Ziua 1: BUN VENIT IN IRLANDA!
Intalnire la ora 05:20 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa Air France. Schimbarea avionului in Paris si sosire in Dublin la ora 11:15. Transfer spre centrul orasului pentru participarea la un tur panoramic al capitalei Irlandei impreuna cu un ghid local si savurarea unei bauturi de bun venit intr-un pub traditional. Vom incepe cu vizitarea partii situate la nord de raul Liffey unde principalele atractii sunt Cladirea Postei, Strada O’Connell, Parcul Phoenix (cel mai mare din Europa). Partea sudica se remarca prin pietele in stil georgian, una dintre cele mai renumite fiind Piata Merrion unde se afla casa lui Oscar Wilde (in prezent detinuta de Colegiul American), celebrele strazi Grafton si Kildare, pe ultima dintre ele aflandu-se casa lui Bram Stoker. In aceasta parte a orasului vom avea timp liber pentru cumparaturi si pentru vizitarea Muzeului National si Trinity College, cea mai veche Universitate din Irlanda, unde au studiat personalitati ca Jonathan Swift sau Samuel Beckett.
Cazare in Dublin, hotel Jurys Inn Christchurch 3*/similar.

Ziua 2: DUBLIN - GALWAY
Dupa servirea micului dejun vom pleca spre Galway. Pe drum vom vizita Castelul Trim (sec XIII), cel mai mare castel anglo-saxon din Irlanda si Manastirea Clonmcanoise (sec. VI). Seara, puteti opta pentru participarea la renumitul show “Trad on the Prom”, un spectacol electrizant cu dansuri si cantece irlandeze prezentate de artisti apartinand celebrelor trupe Riverdance si Lord of the Dance. Cazare la hotel Lough Rea Spa 4*/similar din zona Galway.

Ziua 3: CONNEMARA
Mic dejun irlandez. Aceasta zi este dedicata Parcului National Connemara ce se remarca prin frumusetea salbatica a peisajelor montante cu stanci, lacuri si pasuni pe care pasc nestingherite caprioare si ponei. Pe drum vom vizita Manastirea Kylemore, constructie in stil neo-gotic din secolul al XIX-lea. Cazare la hotel Lough Rea Spa 4*/similar din zona Galway.

Ziua 4: GALWAY – BURREN – STANCILE MOHER – TRALEE/KILLARNEY
Mic dejun irlandez. Dimineata vom pleca spre Districtul Kerry si vom calatori prin regiunea Burren (Pietre Mari), denumirea acesteia reflectand perfect peisajul impresionant al acestui platou carstic, fiind adesea comparat cu cel selenar. In continuare vom merge de-a lungul coastei Atlanticului si ne vom opri la spectaculoasele Stanci Moher, de pe inaltimile carora sunt vizibile Insulele Aran si Muntii Connemara. In continuare vom traversa cu ferry boat-ul estuarul Shannon si in cursul serii ne vom caza la hotel Quality 3*/similar din Killarney.

Ziua 5: RING OF KERRY
Dupa mic dejun vom strabate cea mai renumita ruta a Irlandei, Ring of Kerry, intr-o excursie de o zi ce inconjoara Peninsula Iveragh. Frumusetea acesteia este data de panoramele superbe asupra coastei Atlanticului, muntilor, mlastinilor si lacurilor din acest tinut. Vom face o oprire la Kerry Bog Village, un muzeu al satului ce reproduce viata rurala a irlandezilor din sec. al XVIII-lea. In apropierea muzeului se afla hanul Red Fox unde veti putea savura o cafea traditionala irlandeza. Cazare la hotel Quality 3*/similar din Killarney.

Ziua 6: KILLARNEY – KILKENNY -DUBLIN
Mic dejun irlandez. Pe drumul de intoarcere spre Dublin vom opri in orasul Kilkenny, cel mai bine conservat oras irlandez din perioada medievala unde veti avea timp liber pentru vizite si cumparaturi. Optional puteti vizita Castelul Kilkenny construit de normanzi in secolul la XII-lea (tarif informativ: 10 EUR/persoana). Seara, sosire si cazare in Dublin, Hotel Jurys Inn Christchurch 3*/similar.

Ziua 7: DUBLIN – WICKLOW - DUBLIN
Mic dejun irlandez. Dimineata vom pleca spre Wicklow unde vom vizita Domeniului Powerscourt, fost centru strategic al secolului al XII-lea, preluat in anul 1300 de familia Paor. Aici ne vom plimba pe aleile celor mai frumoase gradini din Irlanda si vom vizita castelul complet restaurat dupa incendiul din anul 1974. Ne vom intoarce in Dublin unde vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi. Cazare in Dublin, Hotel Jurys Inn Christchurch 3*/similar.
Ziua 8: DUBLIN - BUCURESTI
Mic dejun irlandez. Transfer la aeroport cu o oprire la fabrica de bere Guinness unde veti descoperi procesul prin care se obtine una dintre cele mai renumite bauturi din lume. Sosire la aeroport si imbarcare pe cursa Air France cu plecare la ora 15:00. Schimbarea avionului in Paris si sosire in Bucuresti la ora 22:45.

008

Supliment camera single: 220 EURO
Reducere copil 0-11,99 ani in camera cu 2 adulti: 140 EUR
Reducere al 3-lea adult: 10 EUR

EXCURSII OPTIONALE (tarife informative):
Trad on the Prom (spectacol, cina si transfer): 70 EUR/persoana (tariful este valabil pentru rezervarea si achitarea serviciului inainte de data plecarii pentru un grup minim de 20 persoane);

GRUP MINIM: 30 PERSOANE
Pentru grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 45 EURO/ persoana. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale):
BUCURESTI OTOPENI 07:20 - PARIS 09:30 / PARIS 10:15 – DUBLIN 11:15
DUBLIN 15:00 – PARIS 18:00 / PARIS 18:55 – BUCURESTI OTOPENI 22:45

DATA LIMITA DE INSCRIERE: cu minim 3 saptamani inaintea datei de plecare

CONDITII SPECIALE DE RETRAGERE:
- 30% din preþul pachetului de servicii, dacã renunþarea se face in intervalul de 30-20 zile calendaristice înainte de data plecãrii;
- 50% din preþul pachetului de servicii, dacã renunþarea se face in intervalul de 19-15 zile calendaristice înainte de data plecãrii;
- 100% din preþul pachetului de servicii, dacã renunþarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 14 zile înaintea plecarii.

ACTE NECESARE: carte de identitate sau pasaport valabile minim 6 luni de la data calatoriei.

OBSERVATII:
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de institutiile de profil din Irlanda conform standardelor proprii;
Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.
Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport avion cu compania Air France Bucuresti – Paris – Dublin si retur;
7 nopti cazare cu mic dejun irlandez in hoteluri 3*si 4*: 3 nopti in Dublin, 2 nopti in zona Galway, 2 nopti in Tralee/Killarney;
transport pe teritoriul Irlandei conform itinerariului cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport - hotel – aeroport;
tur de oras in Dublin cu ghid local;
vizitarea Castelului Trim, manastirilor Clonmcanoise si Kylemore;
excursie in Parcul National Connemara;
excursie la Ring of Kerry + intrarea la Kerry Bog Village;
excursie la Wicklow cu vizitarea Domeniului Powerscourt;
vizita la fabrica de bere Guiness;
insotitor roman de grup;

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 195 EURO (pot suferi modificari) ● alte vizite cu exceptia celor mentionate la sectiunea “Servicii Incluse” ● asigurarea medicala (optionala) ● asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) ● bauturile de orice fel la mesele incluse in program ● bacsisuri pentru soferi si ghizii locali: ~ 30 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Irlanda.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
16-Aug-12 - 23-Aug-12895

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR