Destinatii Europene

Circuit in Germania- Istorie si Civilizatie

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
07/08/2010 - 15/08/2010
Pret Total:
685 € (76.11€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Germania: Isorie si civilizatie
Perioada: 07.08 – 15.08.2010

Ziua 1 (07.08): BUCURESTI – FRANKFURT
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa directa TAROM cu destinatia Frankfurt – cel mai mare oras din landul federal Hessa si al cincilea oras ca marime din Germania. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira Bursa din Frankfurt (cea mai mare din tara), “cartierul bancar” unde isi au sediile cele mai importante banci, catedrala gotica Sf. Bartolomeu, Primaria Romer – alcatuita din trei case gotice invecinate, biserica Sf Paul si vechea cladire a Operei. Transfer si cazare la hotel.

Ziua 2 (08.08): FRANKFURT – CROAZIERA PE RIN – KOLN
Mic dejun. Vom pleca spre romanticul oras Rudesheim am Rhein unde, dupa o scurta vizita, ne imbarcam pe vaporasul de croaziera. Timp de 2 ore si jumatate ne vom bucura de un peisaj spectaculos de-a lungul Rin-ului romantic: castelele vechi si dealurile acoperite de vita de vie va vor incanta cu siguranta. Vom trece si pe langa legendara Loreley, o stanca acoperita din sisturi vulcanice. Ajungem in Boppard in jurul orei 14:00 unde ne asteapta autocarul pentru transfer la Koln (100km). Cazare in Koln. Optional, vizita cu insotitorul de grup la Domul din Koln, emblema orasului, obiectiv inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Ziua 3 (09.08): KOLN – HAMBURG (410 km)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare prin centrul orasului, cel mai vechi dintre marile orase ale Germaniei. In jurul pranzului, plecam spre Hamburg, principalul port german, al doilea oras ca marime. Sosire in Hamburg in cursul serii, transfer si cazare la hotel.

Ziua 4 (10.08): HAMBURG – BERLIN (285 km)
Dupa micul dejun, vom face un tur panoramic de oras cu ghid local (3h). Vom admira lacul artificial Alster, situat in centrul orasului, Primaria construita in stil neorenascentist, Jungfernstieg – principala artera comerciala, portul. Dupa pranz, plecam spre Berlin unde ne vom si caza.

Ziua 5 (11.08): BERLIN
Mic dejun. Tur panormanic de oras cu ghid local (3h) in capitala Germaniei. Vom incepe turul pe maretul bulevard berlinez, Unter den Linden, conceput initial ca undrum de calarie intre palatul Berliner Schloss si tere-nurile regale de vanatoare din Tiergarten si transformat apoi intr-un splendin bulevard regal de regii prusnaci din secolul 18. Continuam cu Piata Gendarmenmarkt, considerata cea mai frumoasa piata din Berlin, Poarta Brandenburg - simbolul orasului, complexul cultural Insula de Muzee, Parlamentul german (Reichstag), Alexanderplatz cu Turnul Televiziunii si, bineinteles, ruinele Zidului Berlinului. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi sau vizite optionale cu insotitorul de grup. Seara, cina traditionala la un restaurant local.

Ziua 6 (12.08): BERLIN – DRESDA (190 km)
Astazi plecam spre Dresda – “Florenta de pe Elba”, un oras primitor, plin de gradini, flori si arbori inalti. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup prin centrul vechi, impresionant prin farmecul si incarcatura istorica a locurilor, prin dimensiunea si eleganta cladirilor. Dupa amiaza, va recomandam vizita optionala la Palatul Zinger – palatul lui Augustus cel Puternic care si-a propus sa intreaca vestitul Versailles prin grandoare si lux.

Ziua 7 (13.08): DRESDA – NUREMBERG (310 km)
Mic dejun. Plecam spre Nuremberg, oras fondat in 1050, un amestec interesant de vechi si nou. La sosire, dupa pranz, facem un tur pietonal cu insotitorul de grup prin Altstadt (Orasul Vechi) - oras medieval inconjurat de ziduri, cu alei largi, infrumusetat de raul Regnitz. Inainte de a ne retrage la hotel, vom rasuci inelul de aur de la Gothic Schoner Brunnen (Fantana Frumoasa) pentru ca norocul sa fie in continuare de partea noastra.

Ziua 8 (14.08): NUREMBERG – ROTHENBURG - MUNCHEN (165 km)
Mic dejun. Pe drum spre capitala bavareza, ne oprim in orasul medieval Rothenburg, oras imprejmuit de arcade medievale, ziduri masive si turnuri de aparare. Vom ajunge in Munchen dupa pranz si vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup. Vom vizita Piata Maria (numită după coloana cu statuia Maicii Domnului din centrul piatetei), cu noua si vechea primarie, atragatoare prin turnurile lor, Peterskirche (biserica Sf. Petru) - cea mai veche biserică din centru, catedrala Frauenkirche - cea mai faimoasa biserica din centrul orasului, prin spectaculoasa sa arhitectura medievala (sec. XV). Seara, optional, va recomandam o seara specific bavareza in faimoasa berarie Hofbrauhaus.
Ziua 9 (15.08): MUNCHEN – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru zbor Munchen – Bucuresti.

PRET/persoana: 685 EURO
(loc in camera dubla)

SERVICII INCLUSE:

• transport avion Bucuresti – Frankfurt si Munchen – Bucuresti cu compania TAROM
• 8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2* si 3*: 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 1 noapte in Munchen
• transport cu autocar local pe teritoriul Germaniei
• croaziera pe Rin
• tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg si Berlin
• cina traditionala la un restaurant local in Berlin
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE: taxele de aeroport: 95 EURO/ persoana (pot suferi modificari) • asigurarea medicala • asigurarea storno • intrarile la obiectivele turistice.

GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 40 EURO/ persoana.

CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inainte de plecare.

OBSERVATII:

• Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Germania. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-vara.com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
07-Aug-10 - 15-Aug-10685

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL