Destinatii Europene

Circuit Coasta de Vest 12 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
18/10/2012 - 29/10/2012
Pret Total:
1570 € (130.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 18.Oct.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1570 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: REDUCERI pentru inscrieri timpurii! Reducere 120 euro pana la 2 aprilie Reducere 75 euro pana la 5 mai MARELE CANION - LAS VEGAS – DEATH VALLEY - SAN FRANCISCO

Ziua 1. BUCURESTI – LOS ANGELES
Ora 07.55 intalnire cu ghidul in aeroport si zbor spre Londra. Dupa o scurta escala ne imbarcam in zborul transatlantic cu destinatia Los Angeles. Bine ati venit in California ! Transfer la hotel in Los Angeles. Cazare.

Ziua 2. LOS ANGELES – ‘The Land of Dreams’
Mic dejun. Vizitam Los Angeles, orasul viselor, al modei, al Hollywood-ului, cu infinite atractii si tentatii, orasul care imbratiseaza si absoarbe ca intr-un creuzet quintesenta culturala a Americii, orasul al carui spirit a devenit o filosofie de viata: viseaza orice, totul este posibil ! Turul ne poarta prin Beverly Hills, unde vom admira vilele somptuase ale vedetelor de cinema, Rodeo Drive si Melrose Avenue, artere comerciale faimoase cu cele mai celebre marci si brand-uri din lume; Sunset Strip – notorie datorita uriaselor reclame colorate care acopera cladirile, loc in care se regasesc cluburi exclusiviste
frecventate de staruri; Downtown cu ametitorii zgarie nori, West Hollywood, The Walk of Fame, vestitul bulevard pe care stralucesc ‘stelele’ tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului in filmografia de la Hollywood; Olvera Street
cea mai veche parte din Downtown Los Angeles; Disney Hall - cladire ultramoderna, monumentala, cu o arhitectura avangardista, gazduind astazi, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A. Cazare Los Angeles.

Ziua 3. LOS ANGELES – UNIVERSAL STUDIOS
Mic dejun. Astazi, optional, vom face o excursie inedita la ‘Universal Studios’, prilej de a urmari, in diverse reprezentatii animatronice, uimitoarele efecte speciale si trucaje folosite in cele mai celebre filme americane. Cazare Los Angeles.

Ziua 4. PRIN DESERTUL MOJAVE
Mic dejun. Parasim Los Angeles si plecam spre Nevada, strabatand Desertul Mojave. Sosire in Las Vegas, orasul luminilor si al culorilor, sanctuar al jocurilor de noroc si al mega distractiei, orasul divertismentului, rasarind in desert ca un miraj naucitor precum o fata morgana. Las Vegas-ul seduce prin forme si straluciri uluitoare, aici intalnindu-se replici monumentale ale unor edificii precum Turnul Eiffel din Paris, palate romane sau Piramidele din Egipt. Cazare Las Vegas.

Ziua 5. LAS VEGAS
Mic dejun. Timp liber in fascinantul Las Vegas. Puteti alege sa va relaxati la piscina, sa va delectati cu o plimbare de-a lungul celebrului Strip Boulevard, sa experimentati un veritabil ‘Vegas Show’ sau sa va incercati norocul intr-unul din luxoasele cazinouri. Cazare Las Vegas.

Ziua 6. MARELE CANION
Mic dejun. O mare atractie a voiajului nostru pe continentul nord-american o constituie excursia optionala la Grand Canyon, una din cele mai mari minuni geologice ale planetei, cu spectaculoasele stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Strabatut de fluviul Colorado, care a ‘muncit’ 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma care exista astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal. Turul include zborul cu avioneta pana la Grand Canyon, coborarea cu elicopterul pana la baza canionului la 1200 m adancime unde vom face o scurta plimbare cu barca pe raul Colorado. La intoarcere pe creasta de vest ( West Rim ), vom admira peisajele dramatice dintr-un bus special, urmat de un pranz barbecue si timp liber. Dupa-amiaza intoarcere cu avioneta in Las vegas. Cazare.

Ziua 7. LAS VEGAS – DEATH VALLEY - VISALIA
Mic dejun. Parasim Las Vegas-ul si strabatem tinuturile aride ale desertului indreptandu-ne spre Death Valley, cea mai joasa, mai uscata si mai fierbinte vale din lume, spectaculoasa datorita peisajelor mirifice, cu dune de nisip ‘inghetate’ in timp si impresionante formatiuni geologice. Cazare Visalia sau zona.

Ziua 8. YOSEMITE PARK – SAN FRANCISCO
Mic dejun. Continuam drumul spre San Francisco cu un popas la o alta notorie rezervatie naturala, Yosemite National Park, situata in umbra masivului Sierra Nevada. Fiind declarat patrimoniu UNESCO, Yosemite N.P. ofera vizitatorilor privelisti fantastice cu stanci abrupte din granit, cascade spectaculoase, arbori sequoia ( cei mai mari arbori din lume, al

Ziua 9. SAN FRANCISCO
Mic dejun. Vizitam San Francisco, oras stralucitor, unul din cele mai vizitate locuri din America, ale carui atractii se concentreaza aproapte toate intr-un centru usor accesibil pietonal: Catedrala St Mary’s, Japantown, Centrul Civic, Alamo Square, Fisherman’s Wharf, Union Square, Chinatown, Golden Gate Park si bineinteles Golden Gate Bridge – cel mai cunoscut pod din lume. O alta atractie o constituie o vizita optionala pe Insula Alcatraz, unde putem participa la un tur audio-ghidat al faimoasei inchisori federale care-i poarta numele. Cazare San Francisco.

Ziua 10. CALIFORNIA DREAMING
Mic dejun. Ne indreptam de-a lungul coastei Oceanului Pacific, prin faimosul orasel Carmel, un veritabil refugiu deopotriva al artistilor si al celebritatilor. Popas la Montery, situat pe tarmul Pacificului, statiune renumita deopotriva pentru recreere si pentru diversitatea si abundenta vietii marine, unde se pot intalni lei de mare, foci, delfini etc. Cazare Lompoc sau zona.

Ziua 11. SANTA BARBARA – LOS ANGELES
Mic dejun. Plecare spre Los Angeles, trecand prin fermecatorul oras Santa Barbara, ‘Perla Californiei. Sosire din nou in Los Angeles si transfer direct la aeroport pentru zborul de intoarcere ( plecare ora 21.20 ). Noapte in avion.

Ziua 12. BUCURESTI
Mic dejun. Sosire in Londra ora 15.25 si zbor in conexiune spre Bucuresti.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 17 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie) :

■ Universal Studios ( include intrarea, transport, ghid ) 115 €
■ Grand Canyon 350 € ( include zbor din Las Vegas cu avioneta, elicopter in Grand Canyon, plimbarea pe Colorado cu barca, plimbare panoramica cu bus-ul pe West Rim, pranz, taxe de intrare in rezervatie, transferuri )
■ Alcatraz 59 € ( include ferry, bilet intrare, tur audio ghidat, transferuri )

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
Zborul pentru acest program este operat de compania British Airways. Companiile aeriene si orele de zbor mentionate sunt cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate.
Viza SUA se poate obtine doar in urma unui interviu individual programat ( programarea se face de catre agentie, in baza pin-ului furnizat la momentul achitarii taxei de viza si interviu ). Formularele de viza trebuie completate si semnate de fiecare turist in parte. Pentru detalii privind actele necesare, rugam sa contactati agentia. In cazul neobtinerii vizei, taxele de viza si de interviu sunt nerambursabile. In cazul retragerii datorita neobtinerii vizei, turistii intra sub incidenta grilei de penalizari din Conditiile Generale de Participare ( nu se percep penalizari pentru retrageri cu cel putin 35 zile inainte de inceperea excursiei ).
Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti - Los Angeles – Bucuresti;
autocar / minibus modern, licentiat pe durata traseului;
cazare 10 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*;
ghid roman insotitor si ghizi locali pentru tururile de orase in Los Angeles, San Francisco, ghid american (sofer) pe traseu zilele 7-11;

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la parcurile nationale 35 €;
taxele de aeroport si securitate 395 €;
taxa de viza SUA aprox 142 USD si taxa de progra

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
18-Oct-12 - 29-Oct-121570

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR