Destinatii Europene

CIRCUIT AMSTERDAM

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
21/06/2013 - 25/06/2013
Pret Total:
485 € (97€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

CIRCUIT AMSTERDAM
(P)
Ziua 1 (21 iunie): Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la aeroportul Otopeni. Plecare spre Amsterdam – compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 08:50. Vom avea transfer de la aeroport in central orasului pentru un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel dar si celebra piata de flori. Transfer la hotel. Cazare hotel Best Western Blue Square Hotel 4* (sau similar). Timp liber.

Ziua 2 (22 iunie): Mic dejun. Astazi vom avea ocazia sa vizitam impreuna cu insotitorul de grup Casa Anne Frank apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Timp liber pentru masa de pranz. Dupa amiaza avem timp pentru a vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cei interesati pot continua cu Muzeul Berii, Muzeul Lalelelor, Muzeul Gentilor.

Ziua 3 (23 iunie): Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam. (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 60 EURO/ persoana).

Ziua 4 (24 iunie): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Madurodam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Continuam cu parcul Madurodam unde vom vedea intreaga Olanda in miniatura. Mergem spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, iar apoi vizitam orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 110 EURO/ persoana). Cazare.

Ziua 5 (25 iunie): Mic dejun. Timp liber in oras. La pranz se vor elibera camerele, iar bagajele pot fi lasate in camera special amenajata. In jurul orei 17:30 avem programat transferul de la hotel la aeroport. Ne imbarcam pe cursa KLM catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 00:15.Pret/persoana: 485 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 175 euro


SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam si retur, compania KLM
 4 nopti cazare cu mic dejun la Best Western Blue Square Hotel 4* (sau similar)
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxele de aeroport 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 intrarile la obiectivele turistice
 asigurarea medicala / asigurarea stornoTRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri)
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO / adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO / adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO / adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

GRUP MINIM: 20 PERSOANE
Pentru un grup de 16-19 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
KLM : Bucuresti 07:00 – Amsterdam 08:50
Amsterdam 20:35 – Bucuresti 00:15

Observatii:
 Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
 Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
 Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritotilor aeroportuare.
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Olanda conform standardelor proprii;
 Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel