Destinatii Europene

CIRCUIT 2010 MAROC ORASELE IMPERIALE SI SEJUR

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
15/04/2010 - 07/10/2010
Pret Total:
845 € (76.82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: O tara unde omul se ingemaneaza cu natura, un loc cu o abundenta de comori care asteapta sa fie descoperite in spatele zidurilor oraselor. O betie a simturilor, o pictura magnifica ce pare sa fi prins viata, vibranta, colorata si plina de farmec. Munti, paduri, cascade, imense campuri de flori cu parfumuri ametitoare, rauri maiestoase si plaje superbe. Dar mai presus de toate, predomina stralucirea si romantismul acestei tari. Fastul oriental, stralucirea si contrastele fascinante din vechile orase Marrakesh, Fez sau Rabat te captiveaza irezistibil. Din momentul sosirii in aceasta tara, incepi sa traiesti o experienta incarcata de mister si exotic. Si nu uitati: cand ajungeti in Casablanca savurati o cafea sau un ceai in cafeneaua unde Humphrey Bogart a turnat celebrul sau film ce poarta numele orasului

Algeciras: Hotel Octavio 3* (www.vimehoteles.com)
Fez: Hotel Wassim 4* ( http://hotelwassim.ifrance.com )
Marakkesh: Hotel Amine 4* ( www.hotel-amine.com )
Agadir: Hotel Anezi 4* ( www.hotelanezi.com )
Casablanca: Hotel Ajiad 4* ( www.hotelajiad.com )
Rabat: Hotel Belere 4* ( www.belerehotels.com )

Preturi si perioade
plecari loc in camera dubla supliment single
17.04; 20.05 845 euro 185 euro
02.09; 16.09; 07.10 875 euro 195 euro
ItinerariuHoteluri 4****

Plecari: aprilie - octombrie 2010

Servicii incluse
 transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
ï‚· cazare 10 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3*: 1 noapte Costa del Sol, 1 noapte la Algeciras, 2 nopti Fez, 1 noapte Marakkesh, 3 nopti Agadir, 1 noapte Casblanca, 1 noapte Rabat;
ï‚· 8 cine conform programului ;
ï‚· ferry-boat Sapania-Maroc si retur (durata traversarii aprox. 2 ore) ;
ï‚· vizitele cuprinse in program;
ï‚· ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local intotitor in Maroc.

Servicii neincluse
ï‚· asigurarea medicala;
 intrarile la obiectivele turistice 35 € (se achita la agentie);
 taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 145 €;
ï‚· excursiile optionale;
 bacsisuri obligatorii 25 € ;
ï‚· alte servicii decat cele mentionate.


Masamic dejun

ProgramZiua 1. BUCURESTI – MALAGA
Intalnire cu ghidul pe aeroportul Baneasa ora 18.30. Imbarcare si zbor Bucuresti – Malaga, ora 19.30. Sosire in Malaga ora 23.00 si transfer la hotel in Costa del Sol. Cazare.

Ziua 2. COSTA DEL SOL & GIBRALTAR
Mic dejun. Turul rivierei sudice a Spaniei, Costa del Sol, cu popas in Marbella, cea mai renumita statiune de pe coasta. Plecare spre frumosul orasel Tarifa, cel mai sudic punct al Spaniei. Excursie optionala in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic. Timp liber in Gibraltar, in care ne vom putea bucura admirand legendarele maimute de pe Upper Rock, vizitand Pestera St. Michael ( o grota de o frumusete unica, unde regulat au loc si diverse concerte ) sau facand cumparaturi la preturi tax-free. Intoarcere pe continent si cazare La Linea-Algeciras.

Ziua 3. ALGECIRAS – FES
Mic dejun. Traversam cu ferry-boat-ul Stramtoarea Gibraltar. Bine ati venit in Africa ! Continuam itinerariul spre Fez, oras stralucitor, al carui centru istoric face parte din patrimoniul UNESCO. Cazare si cina Fez.

Ziua 4. FEZ
Mic dejun. Zi consacrata vizitarii orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Medina medievala (inclusa in patrimoniul UNESCO), Moulay Idriss, Moscheea Karaouine. Timp liber dupa-amiaza. Seara posibilitatea de a participa la un magnific spectacol de sunet si lumini ( optional ). Cazare si cina.

Ziua 5. FEZ - BENI MELLAL - MARRAKESH
Mic dejun. Plecare spre Marrakesh, trecand prin satul berber Immouzer du Kandar. Popas la Beni Mellal, unul din marile centre agricole ale Marocului. Sosire in Marrakesh si vizitarea faimosului cartier Djemaa El Fna. Cazare si cina Marrakesh.

Ziua 6. MARRAKESH – AGADIR
Mic dejun. Vizitarea Marrakesh-ului istoric: gradina Menara, necropola saadiana, Palatul Bahia, Muzeul Koutoubia si Dar Si Said. Dupa pranz plecare spre Agadir, oras marginit de plajele superbe ale Atlanticului. Sosire si instalare la hotel.

Ziua 7. PLAJA LA OCEANUL ATLANTIC - AGADIR
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, baie in ocean sau alte programme facultative. Cazare si cina Agadir.

Ziua 8. AGADIR - VALEA PARADISULUI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja etc. Optional, excursie in Valea Paradisului, unde vom putea admira cascade fascinante, numeroase sate berbere, canioane adanci strajuite de palmieri. Cazare si cina Agadir.

Ziua 9. AGADIR – CASABLANCA
Mic dejun. Plecare spre Casablanca. Puteti incepe explorarea metropolei pe cont propriu sau sa alegeti o plimbare pe faleza de pe tarmul oceanului. Cazare si cina.

Ziua 10. CASABLANCA – RABAT
Mic dejun. Turul orasului Casablanca: Piata Centrala, Cartierul Habous, Palatul Regal, Piata Mohamed V, zona rezidentiala Anfa, Moschea Hassan al II-lea. Plecare in nord spre Rabat. Sosire, cazare si cina.

Ziua 11. RABAT – TANGER - MALAGA
Mic dejun. Turul orasului Rabat: Palatul Regal (Mechouar), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Continuam traseul spre Spania via Tanger, traversand cu ferry-boat-ul la Algeciras. Transfer la aeroport aprox. ora 21.30. Imbarcare si zbor spre tara, ora 23.45.

Ziua 12. BUCURESTI
Sosire in Bucuresti ora 04.45.

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 30 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

■ Gibraltar 43 €;
■ Valea Paradisului 35 € ;
■ Spectacolul de sunet si lumini la Fez 35 € ;

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM :

Algeciras: Hotel Octavio 3* (www.vimehoteles.com)
Fez: Hotel Wassim 4* ( http://hotelwassim.ifrance.com )
Marakkesh: Hotel Amine 4* ( www.hotel-amine.com )
Agadir: Hotel Anezi 4* ( www.hotelanezi.com )
Casablanca: Hotel Ajiad 4* ( www.hotelajiad.com )
Rabat: Hotel Belere 4* ( www.belerehotels.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. In tarile arabe, standardele hotelurilor pot sa difere fata de normele europene.
● In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, transportul la sol pe durata circuitului de poate efectua si cu minibusuri de 16-25 locuri, cu aer conditionat.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Blue Air. Orele de zbor sunt informative. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.
005

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
15-Apr-10 - 07-Oct-10845

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR