Destinatii Europene

Capadochia si Istanbul - circuit autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
20/04/2011 - 17/09/2011
Pret Total:
259 € (37€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Capadochia si Istanbul - circuit autocar - 6 nopti/7zile

CIRCUIT AUTOCAR 6 NOPTI/ 7 ZILE

Tarif : 259 Euro/pers in camera dubla

PLECARI : 07.05 ; 21.05 ; 10.06 ; 25.06 ; 09.07 ; 23.07 ; 06.08 ; 20.08 ; 17.09.2011

ZIUA 1 - Bucuresti - Istanbul
Plecare din Bucuresti, de la Parcul Izvor, la ora 06:00 pe traseul: Ruse – Veliko Tarnovo – Stara Zagora – Edirne – Istanbul, Seara, sosire la Istanbul. Cazare la hotel 3***. Optional – Seara traditionala turceasca.

ZIUA 2 - Istanbul - zona Urgup
Mic dejun. Plecare spre Capadokkia renumita pentru peisajul sau lunar, sinistru, pentru uimitoarele orase subterane si bisericile din piatra. Cazare in zona Urguplahotel 3***

ZIUA 3 - Uchistar - Goreme - Cavusin - Zelve
Mic dejun.Deplasare la Uchistar (renumit pentru uriasul turn de cenusa vulcanica, este cel mai inalt punct din Capadochia si ofera o frumoasa vedere asupra formatiunilor stancoase din Valea Goreme), vizitam satul Goreme, (la 2 km de acest sat se afla peste 30 dintre cele mai frumoase biserici din Capadochia, adunate la Muzeul in aer liber din Goreme: Biserica Sf Barbara, Elmali Kilesi – Biserica cu mar, Ylanli Kilesi – Biserica cu Sarpe, Karanlik Kilesi – Biserica Intunecata etc.), Valea Kiliclar – Valea Sabiilor (isi ia numele de la formatiunile stancoase ascutite), Cavusin (Biserica lui Cavusin accesibila cu ajutorul unei scari de metal), zona Zelve (cu orasele-fantoma, casele-pestera, bisericile cu fresce), Karsi Kilesi – Biserica Sf. Ioan.Cazare in zona Urgup, hotel 3***.

ZIUA 4- Kaymacli - Derinkuyu
Mic dejun. Deplasare la Kaymacli(oras subteran cu opt etaje din care numai patru au fost curatate de daramaturi), ne continuam drumul spre sud spre cel mai impresionant dintre orasele subterane – Derinkuyu – Fantana cea Adanca (are 55 metri adancime si camerele luminate). Cazare in zona Urgup, hotel 3***.

ZIUA 5 - Zona Urgup - Istanbul
Mic dejun. Plecare spre Istanbul. Popas la Ankara (Optional va sugeram: Muzeul Civilizatiilor Anatoliene ce adaposteste obiecte de arta de acum 8000 de ani sau Masoleul lui Ataturk. In afara de asta se mai pot vizita parcuri frumoase de exemplu, parcul Kugulu, renumit pentru lebedele albe si parcul Genclik, adapostind o frumoasa gradina botanica). In cursul serii ajungem in Istanbul, cazare hotel 3***.

ZIUA 6 - Istanbul
Mic dejun. Tur pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Timp liber pentru shopping. Puteti vizita Bazarul Egiptean de mirodenii.Cazare in Istanbul, hotel 3***.

ZIUA 7 - Istanbul - Bucuresti
Mic dejun. Plecare catre Romania pe traseul Istanbul – Edirne (se viziteaza Moscheea Selimiye) – Veliko Tarnovo ( Optional - vizita Cetatea Veliko Tarnovo: 10 euro/pers), se continua traseul spre Bucuresti, sosire la Parcul Izvor in jurul orelor 22.00.

SERVICII INCLUSE :
-Transport cu autocar 3***, clasificat pentru turism, AC ;
-3 nopti la Istanbul, hotel 3*** cu mic dejun,
-3 nopti in Capadokkia, hotel 3*** cu mic dejun;
-Asistenta turistica.

SERVICII NEINCLUSE:
-programele optionale
-intrarile la obiectivele turistice
-in Istanbul se achita (obligatoriu) 5 EUR/pers. pentru ghidul local din ziua 6.

-asigurarea medicala

Reduceri/Suplimente:
- Camera single: 70 euro
- Copil pana in 12 ani cazat in camera cu 2 adulti are o reducere de 50 euro

Optionale:
-Vizita Cetatea Veliko Tarnovo : 10 euro/pers – min 20 persoane
-Seara turceasca – 45 euro/pers. (transport tramvai + cina cu program artistic) - min 20 persoane

ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii

NOTE:
1.In momentul rezervarii se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului in termen de 24 ore, urmand ca diferenta de 50% sa se achite cu 2 saptamani inaintea plecarii. Daca nu se achita avansul in termenul mentionat, rezervarea se va anula. În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datorează Agenţiei penalizări conform contractului.

2.Agentia touroperatoare nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la frontiera de a primi turistul pe teritoriul respectiv sau de a-i permite acestuia parasirea tarii. Nerealizarea programului din culpa turistilor nu implica raspunderea agentiei touroperatoare.

3.Pentru trecerea frontierei turistii sunt obligati sa prezinte pasaportul avand valabilitate minim 6 luni de la data inceperii calatoriei.

4.Minorii neinsotiti de ambii parinti au obligatia de a prezenta la trecerea frontierei acordul legalizat la notariat in original si copie al parintelui sau parintilor care nu ii insotesc in excursie iar insotitorul acestora trebuie sa aibe cazier judiciar. In cazul minorilor insotiti de unul dintre parinti iar acesta din urma face dovada Hotararii Judecatoresti Definitiva si Irevocabila prin care minorul i-a fost incredintat, trebuie sa prezinte doar acest document in original si copie. Neprezentarea acestor documente atrage nepermiterea minorilor de a parasi tara iar agentia touroperatoare un raspunde de consecinte.

5.Grup minim 30 persoane. Pentru grup intre 25-29 pax se adauga 20 euro/pax.Pentru grup intre 20-24 pax se adauga 25 euro/ pax. Anularea excursiei datorata nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu 15 zile inaintea plecarii.

6.Plata se poate efectua atat in euro cat si in ron. Daca suma ce ar trebui platita in euro se achita in ron atunci se va calcula la cursul BNR+ 2%. Tarifele includ TVA si comisionul agentiei.

7.Agentia de turism touroperatoare isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (dar neafectand intregirea lui) si a serviciilor (autocar, vila, restaurant). Tarifele excursiilor optionale sunt orientative in functie de cele comunicate de agentia noastra partenera. In cazul evenimentelor aparute pe parcursul desfasurarii excursiei, agentia touroperatoare raspunde in limita prevederilor contractuale cu prestatorii de servicii (transportatori, hotelieri, unitati de alimentatie publica, ghizi si insotitori de grup, parteneri locali, intermediari) si a normelor legale in vigoare.



Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA