Destinatii Europene

ANGLIA - FRANTA- BENELUX

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
17/03/2014 - 18/08/2014
Pret Total:
559 € (50.82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

04.Jul.2014 559 EUR
20.Jul.2014 575 EUR
04.Aug.2014 575 EUR
18.Aug.2014 569 EUR

Include:
- Bilet avion compania Lufthansa Bucuresti - Frankfurt- Bucuresti, (orele se pot modifica)
- Transport cu autocar clasif. 2- 4 exceptând zilele 5 si 8
-10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3 si 2;
- Ghid însotitor din partea agentiei ;

Nu include:
- Asigurarea medicală, intrările la obiective si serviciile de ghizi locali;
- Taxe de traversare a Canalului Mânecii 45 Euro (se achită la înscriere)
- Plimbările cu vaporasul (Amsterdam, Bruges, Londra, Paris), ascensiunea în Turnul Eiffel si transportul local în Londra, Paris, Amsterdam si Bruxelles;
- Excursiile optionale Oxford-Stratford, Windsor, toate minim 20 pers.
- Taxe aeroport si transfer aeroport - hotel - aeroport 195 euro.

Ziua 1. BUCURESTI- PARIS
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 04.00 pentru zbor Bucuresti - Frankfurt cu compania LUFTHANSA. La prânz, după întâlnirea cu ghidul si îmbarcarea în autocar, tranzităm Germania spre Luxembourg pt. vizita la Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Deplasarea continuă spre Paris, cu o scurtă oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Frantei. Seara târziu, sosire si cazare la Paris.
Ziua 2. PARIS
Mic dejun. Tur panoramic cu autocarul în Orasul Luminilor: L`Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militară si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Timp liber pentru vizitarea Muzeului Luvru. Urmează L`Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame, Cartierul Latin si Panteonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS- VERSAILLES- CANTERBURY- LONDRA (450 km)
După micul dejun, tur cu autocarul al cartierului de zgârie nori La Defence, apoi se vizitează somptuosul Palat de la Versailles si optional grădinile sale. În continuare traseul străbate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Mânecii spre Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Sosire si cazare în zona Londra.
Ziua 4. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, St. James Park, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Westminster Abbey, Catedrala St. Paul. Timp liber la dispozitia turistilor sau optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa către Greenwich. Cazare la Londra.
Ziua 5. LONDRA
Mic dejun. Dedicăm o întreagă zi explorării orasului utilizând transportul public: Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceară, British Museum, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber la dispozitia turistilor în zona comercială Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra în acelasi hotel.
Ziua 6. LONDRA- WINDSOR - OXFORD- STRATFORD (395 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau optional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia optională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen`s College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra.
Ziua 7. LONDRA- BRUGES- GENT- HAGA (455 km)
Mic dejun. Plecare din Londra spre Dover pentru a reveni pe continent. Deplasare pe ruta Dunquerque- Bruges- Gent. După prânz, vizită optională pentru a admira frumusetea unică a orasului Bruges, pe care o vom descoperi atât pietonal, cât si printr-o minunată plimbare cu barca. În Gent se vizitează Catedrala, Primăria, Fortăreata, Biserica Sf. Iacob. Călătoria continuă spre zona Haga pentru cazare.
Ziua 8. AMSTERDAM
Mic dejun. Începem vizita în Amsterdam- « Venetia Nordului» cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh si Centrul de prelucrare a diamantelor Coster Diamonds. Optional ne îmbarcăm într-o mini croazieră pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Cazare în zona Haga.
Ziua 9. HAGA- DELFT- ROTTERDAM- ANVERS - BRUXELLES (185 km)
Mic dejun. Vizită în Haga: Vredespaleis (Palatul Păcii), Binnenhof (Parlamentul), moderna Primărie, Muzeul Regal de Pictură Mauritshuis cu renumite picturi de Rembrandt, Rubens si Vermeer, Tribunalul International. După o oprire în pitorescul Delft - celebru pentru ceramica albastră, continuăm drumul spre Rotterdam, cel mai mare port din lume, pentru un plăcut tur pietonal prin centrul orasului. Plecare spre Anvers, unde poposim lângă Grote Markt, cu Primăria, Catedrala si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Cazare la Bruxelles.
Ziua 10. BRUXELLES- KOLN- KOBLENZ (310 km)
Mic dejun. Tur de oras în Bruxelles: Palatul Regal, Palatul Natiunii, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Înainte de a părăsi capitala Belgiei admirăm simbolul orasului, Atomium-ul amplasat lângă parcul Mini - Europa. Plecare spre Germania. Scurtă oprire în Koln pentru a admira măretia impresionantă a Catedralei. Cazare la Koblenz sau într-una din localitătile pitoresti din zonă.
Ziua 11. VALEA RINULUI- FRANKFURT- BUCURESTI (120 km)
Mic dejun. Traseul urmează minunata Vale a Rinului cu legendara Stâncă a Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continuă spre Frankfurt. Transfer la ora 12.00 la aeroportul din Frankfurt pentru zbor la Bucuresti.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA