Destinatii Europene

Anglia - Franta Avion 8 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
20/02/2014 - 03/09/2014
Pret Total:
475 € (59.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Include:
- Bilet de avion Bucuresti- Frankfurt, Munchen- Bucuresti, zbor Lufthansa. Orarul de zbor se poate modifica.
- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4, excepţie ziua 6 (contra cost cu transp. public).
- 7 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 si 3;
- ghid din partea agenţiei după întâlnirea cu acesta în Munchen

Nu include:
- asigurarea medicală, intrări la obiective si servicii de ghizi locali
- vaporas+transp. local în Strasbourg, Londra, Paris, acces Turnul Eiffel
- taxe de traversare a Canalului Mânecii 45 Euro (se achită la înscriere);
- excursiile si vizitele opţionale: Fontainebleau, Valea Loirei, Oxford-Stratford, Windsor, toate minim 30 pers.;
- taxe aeroport si transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.

21.Jun.2014 475 EUR
08.Jul.2014 475 EUR
23.Jul.2014 485 EUR
07.Aug.2014 485 EUR
03.Sep.2014 469 EUR

Ziua 1. BUCURESTI- FRANKFURT- LUXEMBOURG- REIMS- PARIS (585 km)
Întâlnire la ora 04.00 în Aeroportul OTOPENI pt. zbor Bucuresti - Frankfurt cu compania Lufthansa. La prânz, după întâlnirea cu ghidul si îmbarcarea în autocar, tranzităm Germania spre Luxembourg pt. vizita la Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei si Catedrală. Apoi, scurtă oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Seara sosim la Paris si începem vizita cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L`Arc de Triomphe, Champs Elysees, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.
Ziua 2. PARIS - VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineaţa se vizitează somptuosul Palat de la Versailles (fără acces în grădini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: Scoala Militară si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L`lIle de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame si Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Urmează Pantheonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (450 km)
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionaţi sugerăm o excursie la Disney Land (deplasarea se face cu RER). În Paris, nu rataţi Muzeele Luvru si d`Orsay, Centrul Pompidou cu Atelierul Brâncusi, croaziera pe Sena si bineînţeles, ascensiunea pe Turnul Eiffel. Opţional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârsit si apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăsel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 4. PARIS- CANTERBURY- LONDRA (450 km)
Mic dejun. În continuare, traseul străbate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Mânecii spre Dover. În drum , vom opri la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Sosire si cazare în zona Londra.
Ziua 5. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussaud`s- Muzeul figurilor de ceară, British Museum.Timp liber la dispoziţia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Opţional, deplasare către Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA- WINDSOR - OXFORD- STRATFORD (395 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia opţională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen`s College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra.
Ziua 7. LONDRA- STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. În cursul serii, sosire în Strasbourg. Opţional, croazieră cu vaporasul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France si Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.
Ziua 8. STRASBOURG- MUNCHEN (355 km)
Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu Catedrala Notre Dame de Strasbourg si Palatul Rohan. Plecare spre Salzburg, cu popas în Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria si Frauenkirche. Transfer la aeroportul din Munchen pentru zborul spre Bucuresti.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA