Destinatii Europene

ANGLIA - BENELUX 10 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
17/03/2014 - 13/08/2014
Pret Total:
539 € (53.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

17.Jun.2014 539 EUR
11.Jul.2014 545 EUR
17.Aug.2014 545 EUR
28.Jul.2014 549 EUR
13.Aug.2014 549 EUR

Include:
- Bilet de avion Bucuresti- Munchen, Frankfurt- Bucuresti, zbor Lufthansa; Orarul de zbor se poate modifica.
- transport cu autocar climatizat, clasificat 2- 4, exceptând ziua 6.
- 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3 si 2;
- Ghid însotitor din partea agentiei de la întalnirea cu acesta din Munchen până în dimineața zilei a 10-a;

Nu include:
- asigurarea medicală, intrări la obiective si servicii de ghizi locali
- plimbările cu vaporasul (Amsterdam, Bruges, Londra), si transportul local în Londra, Bruxelles si Amsterdam;
- taxe de traversare a Canalului Mânecii 45 € (se achita la inscriere)
- excursii opţionale Oxford-Stratford, Windsor toate minim 20 pers.
- taxe aeroport si transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.

Ziua 1. BUCURESTI- MUNCHEN- HEIDELBERG (335 km)
Întâlnire la ora 04.20 în Aeroportul OTOPENI pt. zbor Bucuresti - Munchen cu compania Lufthansa. La prânz, după întâlnirea cu ghidul si îmbarcare în autocar, vizita în Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria, cu renumitul ceas medieval si Frauenkirche. Călătoria continuă spre frumosul oras medieval Heidelberg cu un superb castel si cea mai veche Universitate din Germania. Cazare în zona Mannheim
Ziua 2. HEIDELBERG- LUXEMBOURG- HAGA (595 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg pt. vizită la Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei si Catedrala. Deplasarea continuă spre Haga, orasul regal, unde se vor admira în centrul istoric Palatul Păcii si Parlamentul. Cazare în zona Haga.
Ziua 3. AMSTERDAM- ROTTERDAM- HAGA (195 km)
Mic dejun. Începem vizita în Amsterdam- «Veneția Nordului» cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh si Centrul de prelucrare a diamantelor « Coster Diamonds ». Apoi opţional, ne îmbarcăm într-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Continuăm cu Rotterdam, cel mai mare port din lume, pentru un plăcut tur pietonal prin centrul orasului. Cazare în zona Haga.
Ziua 4. HAGA- ANVERS- CANTERBURY- LONDRA (455 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu oprire la Anvers, al doilea oras ca mărime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Traversarea Canalului Mânecii cu ferry boat-ul. Oprire la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Sosire si cazare la Londra.
Ziua 5. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussaud`s- Muzeul figurilor de ceară, British Museum. Timp liber la dispoziţia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Opţional, deplasare către Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA
Mic dejun. Dedicăm din nou o întreagă zi explorării orasului utilizând transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, Naţional Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber la dispoziţia turistilor în zona comercială Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra în acelasi hotel.
Ziua 7. LONDRA- WINDSOR- STRATFORD- OXFORD (395 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia opţională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen`s College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra.
Ziua 8. LONDRA- BRUGES- BRUXELLES (325 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Pe traseu spre Bruxelles, ne va încânta frumuseţea unică a orasului Bruges, pe care o vom descoperi atât pietonal, cât si printr-o minunată plimbare cu barca. Cazare la Bruxelles.
Ziua 9. BRUXELLES- KOLN- KOBLENZ (310 km)
Mic dejun. În Bruxelles, vom vizita: Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Timp liber. După-amiază plecare spre Germania. Scurtă oprire în Koln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei. Cazare în zona Koblenz.
Ziua 10. VALEA RINULUI- FRANKFURT- BUCURESTI (120 km)
Mic dejun. Traseul urmează minunata Valea Rinului cu legendara Stâncă Lorelei si semeţele castele medievale. Drumul continuă spre Frankfurt. Transfer la ora 11.30 la aeroportul din Frankfurt pentru zbor la Bucuresti.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA