Destinatii Europene

1 mai in Ocna Sibiului la Hotel Helios 4*!!!

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
01/05/2008 - 04/05/2008
Pret Total:
250 € (62.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotel Helios 4* este dotat cu restaurantul situat într-o clădire monument istoric, dar utilat cu cele mai moderne echipamente (o simbioză între tehnologii de ultimă oră şi un imobil fondat acum un secol), îmbină arta culinară clasică cu cea exotică şi cea autohtonă cu cea internaţională, satisfăcând cele mai rafinate gusturi. O ambianţă încântătoare este întreţinută şi de terasele adiacente, în aer liber şi suspendate.
Complexul pune la dispoziţia firmelor şi oamenilor de afaceri un puternic centru de conferinţe, asigurând condiţii optime pentru desfăşurarea diferitelor întâlniri şi activităţi profesionale: simpozioane, mese rotunde, conferinţe, conferinţe de presă, seminarii, întâlniri de afaceri, etc. Centrul este compus dintr-o sală de conferinţe şi trei săli de seminarii. Baza de tratament cuprinde cabinete de specialitate pentru: medicina culturii fizice, balneo-fizioterapie şi recuperare medicală, ginecologie balneară. Tratamentele sunt asigurate prin proceduri efectuate în compartimente de: balneoterapie, hidroterapie, termoterapie (tratament cu nămol şi parafină), terapie contrastantă (saună), pneumoterapie (aerosoli şi pulverizaţii), mecanoterapie, electroterapie, kinetoterapie.
Hotelul oferă un cadru plăcut pentru destindere şi relaxare: teren de tenis de câmp, beach-voley, badminton, trasee pentru cure de teren, piscine cu apă dulce şi sărată, sală de fitness, tenis de masă, saune, baie turcească, jacuzzi, cabinet pentru masaj de întreţinere, salon biliard, un bar cu ring de dans. Copiii beneficiază de un teren de joacă propriu şi de o piscină în aer liber cu apă sărată.
Dotari Camera:Confortul, dotările şi serviciile oferite vor face ca perioada petrecuta la noi sa fie una de relaxare, contribuind din plin la succesul vizitei dumneavoastră. Toate camerele sunt dotate ci sistem climatizare, TV satelit, baie cu cada sau dus.

Tariful este de 770 lei/pers. in camera dubla/pachet.
Pachetul include:
-1 mai sosire participanti,cazare,"Bun Venit "traditional,Pachet Spa,cina;
-2 mai-mic dejun,pranz haiducesc si plimbare cu carutele, Pachet Spa,cina;
-3 mai-mic dejun,pranz,activitati de grup,barbeque si Pool Party;
-4mai-mic dejun;
Rezervare la 0741.155.533 sau 021.315.30.84.Alte oferte pe www.balneoturism.ro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BalneoTurism