Destinatii Europene

RHODOS

Descriere Locatie:

Localizare
Prima ca marime din arhipelagul Dodecanez, intre marea Egee si coasta Asiei Mici si intre Cipru si Egipt, Rodos este oficial locul cel mai insorit din Europa cu 300 de zile cu soare pe an.

Atractii Turistice
Capitala Rhodos, este compusa din doua parti: pe de-o parte orasul medieval cu casele vechi, stradute inguste si magazine mic, iar pe de alta parte orasul nou cu cladiri moderne, hoteluri si magazine.
In orasul vechi se pot vizita: muzeul arheologic ce gazduieste piese de arta rodiana, palatul Marilor Stapani, zidurile de aparare, drumul cavalerilor.

Printre locurile care se pot vizita in jurul orasului: Parcul Rodini (se afla la 3 km de oras; este un loc placut si racoros, cu fantani, iazuri si flori), Kallithea (11 km sud-est de oras - statiune termala), Valea Fluturilor ( la 26 km de oras, in apropierea satului Kalamiona - o mica vale inverzita unde in iunie, iulie si august se poate asista la spectacolul extraordinar oferit de milioane de fluturi ce se ridica de pe pomi si tufisuri), Camiros si Lindos.

Informatii Turistice pentru Grecia

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " MAYA TOUR