Destinatii Europene

Pensiunea Tara Fagului 4*, Sucevita

Localizare: Locatii Turistice Romania / Sucevita

Descriere Locatie:

1. Descriere

a. Amplasare
Pensiunea Tara Fagului 4* se afla in localitatea Sucevita, judetul Suceava, in apropierea cunoscutelormanastiri bucovinene. Sucevita este situata la 19 km sud-vest de orasul Radauti, pe DN 17A. Orasul este situat la 37 de km, in directia nord-vest de Suceava, drumul national DN 17A facand legatura intre Siret - Radauti - Sucevita - Campulung Moldovenesc.

b. Descriere
Construita in 2007, langa liziera padurii, pensiunea ofera oaspetilor cele mai moderne dotari necesare confortului, imbinate perfect cu decoratiunea interioara in stilul clasic (cu influente bucovinene).

Pensiunea dispune de 18 locuri de cazare adulti, oaspetii nostri avand la dispozitie 6 camere cu pat matrimonial si 3 camere cu doua paturi. Camerele sunt decorate si mobilate modern cu mobilier din lemn masiv antichizat, iar la cerere se poate instala in camera si pat pentru copii.

2. Servicii si informatii generale

Parcare
Gratar
Loc de joaca pt copii
Restaurant
Incalzire centrala
Accepta plata cu cardul: MasterCard, Visa

3. Facilitati camere

Internet
Grup sanitar propriu
Minibar
TV
Telefon

4. Restaurant, bar

Restaurantul pensiunii are o capacitate totala de 30 de persoane si poate gazdui si evenimente speciale: dineuri, ceremonii, cocktailuri, aniversari, botezuri, seri traditionale insotite de muzica traditionala bucovineana (la cerere).
Terasa acoperita si cele trei terase descoperite amenajate in apropierea restaurantului ofera un plus de 70 locuri si reprezinta alegerea perfecta pentru organizarea de gratare in aer liber la semineul de pe terasa sau cine campenesti.

5. Contact

Adresa: Comuna Sucevita nr. 277, Judetul Suceava, Romania
Telefon/ Fax: +40 230 515515
Mobil: +40 722 531209
E-mail: rezervari.tarafagului@yahoo.com
Web: http://www.tarafagului.ro/

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " Destinatii Europene