Destinatii Europene

Marmaris

Localizare: Locatii Turistice Uniunea Europeana / Turcia / Marmaris

Descriere Locatie:

Statiunea situata intr-un frumos golf care iti taie respiratia, in locul de intalnire dintre marea Egee si marea Mediterana, statiunea Marmaris este inconjurata de o minunata padure de pini care te duce cu gandul la liniste si armonie. Portul, aproape perfect natural si asezarea splendida inconjurata de munti cu brazi merita cu adevarat toata admiratia vizitatorului. Marmaris, poate fi considerat punct de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti, oferind totodata distractie si posibilitatea de a face cumparaturi. Un lucru inedit este taxiul acvatic care spre deliciul familiilor cu copii face curse regulate intre Marmaris si Hotelul Munumar din Icmeler, cea mai apropiata staţiune de Marmaris.
Mugla se afla la 50 km nord de Marmaris este un oras atragator, unic prin pastrarea mostenirii arhitecturale. Dispune de multe case turcesti vechi, fantani si moschei pastrate pana azi, aici gasindu-se cele mai bune mostre de arhitectur otomana domestica.
In Ilica, la capatul de nord al lacului Koycegiz, se afla o serie de bai termale si de namol, in aer liber, ale caror ape ce ating 40º alina durerile reumatismale si ginecologice.
Iztuzu (broasca testoasa) este o frumoasa plaja, unul dintre putinele locuri din Mediterana unde broastele testoase vin sa-si depuna ouale. Rhodos - se afla la doar 45 de minute de Marmaris
Icmeler se gaseste la 10 km de Marmaris, localizat in partea de vest a golfului si este renumit pentru apele sale minerale cu proprietati terapeutice in tratarea afecţiunilor digestive.
La prima vizita in Marmaris veti fi impresionati de simetria, naturaletea si splendoarea orasului. Padurile ce acopera muntii dimprejur formeaza o linie despartitoare intre cer si nisip. Marea, de un verde translucid, marginita de o plaja stralucitoare, ofera posibilitatea practicarii scufundarilor la mica adancime si inotului.

Informatii Turistice pentru Turcia

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " Rezeda Tours

Ultimele Oferte Turistice Postate de Agentie: