Destinatii Europene

Hotel Clermont 4*, Covasna

Localizare: Locatii Turistice Romania / Covasna

Descriere Locatie:

1. Descriere hotel

Hotelul Clermont este uşor de localizat, datorită arhitecturii remarcabile şi amplasamentului excelent, fiind situat în partea de nord a staţiunii, la aproximativ 50 m de şoseaua principală. Pentru a ajunge la destinaţie, trebuie traversată cea mai mare parte a Covasnei, fără a avea parte de trafic, oraşul nefiind deloc agitat. Liniştea şi aerul deosebit sunt doar câteva dintre atuurile de care turiştii pot beneficia permanent.
Capacitatea hotelului Clermont este de 150 de locuri, dispuse în 75 de camere de diferite tipuri (double, garsoniere, apartamente).

2. Servicii si informatii generale

Parcare
Gratar
Teren sport
Restaurant
Aer conditionat in spatiile publice
Sala de conferinte
Sauna
Piscina
Masaj
Sala fitness
Room service (24 h)
Spalatorie-curatatorie
Jacuzzi
Accepta plata cu cardul: Visa, MasterCard
Camere pt nefumatori
Internet

3. Facilitati camere

Grup sanitar propriu
Aer conditionat
Minibar
TV
Telefon

4. Restaurant, bar

Restaurant Clermont - Salonul principal are o capacitate de 122 de locuri, fiind ideal pentru servirea mesei sau organizarea de evenimente. Serviciile au standardul ridicat, conform categoriei hotelului, iar specificul este internaţional. Servirea se face á la carte, existând şi posibilităţi de program artistic, la cerere. Pe perioada sezonului estival, restaurantul se extinde cu alte 40 de locuri - Summer Zone - un loc unde clienţii se pot bucura de mâncărurile servite într-un cadru natural. Cel de-al doilea salon are o capacitate de 48 de locuri şi poate funcţiona ca salon de mic-dejun. La cerere, se poate transforma într-un spaţiu destinat petrecerilor tematice, beneficiind de intimitate. Specificul este internaţional, servirea micului dejun se face tip "bufet suedez", iar în restul programului servirea este á la carte sau comandată. Pentru evenimentele speciale, ambele saloane pot fi utilizate şi transformate într-unul singur, cu o capacitate de 170 de locuri.
Crama Clermont - Un loc unde bucătăria tradiţională românească este la ea "acasă".
Café Clermont - Situată în holul de la recepţie, cu o capacitate de 28 de locuri, funcţionează şi ca lobby-bar.
Clermont Club - Spaţiul ideal pentru petrecerea timpului liber. Este destinat atât turiştilor cazaţi în hotel, cât şi celor aflaţi în trecere. Capacitatea sa este de 40 de locuri, iar pistele de bowling, tenisul de masă şi biliardul pot ajuta la destinderea clienţilor.
Grădina ascunsă - Cu o capacitate de 20 de locuri şi un specific tradiţional-vânătoresc, Grădina ascunsă oferă un meniu tradiţional românesc cu servire á la carte sau comandat, fiind locul ideal pentru servirea mesei pe timpul sezonului cald. Amplasată în natură, în imediata apropiere a izvorului ce trece prin spatele hotelului, locaţia este perfectă pentru un foc de tabără sau un barbeque.

5. Contact

Adresa: Mihai Eminescu 225A, 525200, Covasna, Covasna, România
Recepţie/Rezervări
Tel: 0267/342123; 0267/342126
Fax: 0267/342124
E-mail: reservations@clermonthotel.ro
Web: http://www.clermonthotel.ro/

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " Destinatii Europene