Destinatii Europene

Weekend Break Bruxelles

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Weekend
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
01/06/2009 - 31/12/2009
Pret Total:
499 € (124.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Capitală a Belgiei şi a întregii Europe, Bruxelles găzduieşte unul dintre cele trei sedii ale Parlamentului European. Deşi o treime din locuitorii acestui oraş au cetăţenie străină, mulţi dintre ei fiind diplomaţi sau politicieni, oraşul vechi de circa 1000 de ani îşi păstrează farmecul său specific. La Grand Place, înconjurată de superbe case în stil Art Nouveau, este punctul de plecare în descoperirea acestui oraş.

De vizitat:
Centrul oraşului poate fi împărţit în două zone: centrul superior, cu bulevarde largi şi clădiri guvernamentale şi centrul inferior, un labirint de străduţe medievale care înconjoară Grand Place-ul ce datează din secolul al XII-lea. Între monumentele religioase, merită vizitate Catedrala Sf. Mihai şi Sf. Gudula de pe Parvis Saint Gudule şi Basilica Inimii Sacre, din Parvis de la Basilique. Hotel de Ville nu este un este loc pentru oaspeţii oraşului, cum s-ar putea crede ci chiar Primăria.

Shopping:
Farmecul Bruxellesului constă în bere, dantelă, ciocolată, dar şi modă şi antichităţi. Pentru amatorii de ciocolată, unele dintre cele mai faimoase nume sunt Godiva, Wittamer sau Neuhaus & Corne. Nu poţi să vorbeşti despre shopping în Bruxelles fără să pomeneşti de Galeriile St. Hubert.

Mancare:
Commes Chez Soi este cel mai renumit restaurant din Bruxelles, unde bucătarul Pierre Wynants îţi poate servi oricând fileu de calcan cu creveţi în sos mousseline cu vin. Merită să încercaţi!

Servicii incluse:
- Transport avion București-Bruxelles-București (TAROM)
- 3 nopți cazare cu mic dejun

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " S.C. Promed Travel S.R.L."

Total Oferte de Turism (20)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: S.C. Promed Travel S.R.L.