Destinatii Europene

Turul pietelor de Craciun

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
08/12/2010 - 12/12/2010
Pret Total:
220 € (44€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1
Plecare din Timisoara ora 6,00. Sosire in cursul diminetii in Budapesta. Tur de oras. Vizitarea urmatoarelor obiective: Piata Eroilor, Monumentul Mileniului, Palatul VAJDAHUNIAD, Muzeul de arte frumoase. Se viziteaza Gradina Botanica si Zoologica, apoi Opera, Bazilica Sf. Stefan, Parlamentul,Vaci Utca-principala strada comerciala, inclusiv cele 3 poduri – Podul cu Lanturi, Podul Libertatii si Podul Elisabeta. Se viziteaza traditionala piata de Craciun din capitala ungara; este unul dintre cele mai interesante si vestite evenimente ale lunii decembrie. Piata este organizata in inima orasului si devine un mic paradis pentru cei indragostiti de obiceiurile de Craciun, pentru pofticiosii atrasi de gastronomia traditionala, pentru iubitorii de arta populara si muzica folk. Mirosul de paine proaspata, coapta in cuptor de lut, vinul fiert cu scortisoara, bradul bogat impodobit, inaltat in mijlocul pietei plasmuiesc o atmosfera unica, de sarbatoare si bucurie. Cazare si cina in Budapesta, hotel 2*.
Ziua 2
Mic dejun .Ora 8,00 plecare spre Viena. Tur panoramic pe Ringstrasse. Se vizitează pietonal: Palatul Hofburg – “tezaurul coroanei”, Domul Sf. Ştefan, Burgtheater, Biserica Votivă, Parlamentul, Opera. Dupa vizitarea obiectivelor turistii au timp liber pentru vizitarea Pietei de Craciun. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric.Optional cumparaturi. Cazare hotel 3*
Ziua 3.
Mic dejun. Ora 8,00. Plecare spre Praga cu o oprire de 2 ore in Bratislava, capitala Slovaciei unde se vizitează Biserica Incoronarii Mariei Tereza, Castelul Bratislava, Palatul Primatial. Sosire in Praga Tur de oraş. Se vizitează Cartierul Castelului cu: Castelul Regal, Catedrala Sf. Vit, Basílica Sf. Gheorghe, Piaţa Hradcany, Mânăstirea Strahov. Oraşul de jos : Biserica Sf. Nicolae. Cazare si cina hotel 3* in Praga.
Ziua 4
Mic dejun. Excursie la Karlovi Vary, cea mai renumită şi mai veche staţiune a Boemiei, reputată datorită calitaţilor apelor termale. Dupa intoarcerea de la Karlovy Vary vizitarea frumoasei Piete de Craciun din centrul istoric sau timp liber pentru cumparaturi. Cazare si cina hotel 3* in Praga.
Ziua 5
Mic dejun. Program turistic. Se vizitează principalele obiective turistice din Oraşul vechi: Biserica Notre Dame De Tyn, Primăria, Orologiul Astronomic, cartierul Iosefov..
Plecare spre TimiÅŸoara ora 14,00 sosire in Timisoara seara tarziu.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
08-Dec-10 - 12-Dec-10220

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • ACTE NECESARE:
  • -CI sau pasaport valabil
  • - minorii sub 18 ani neinsotiti de parinti trebuie sa aibe acordul notarial al parintilor .
  • Nota:
  • Locurile vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie.
  • Pretul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane. In cazul in care vor fi mai putini participanti, pretul se recalculeaza.
  • Ghidul are voie sa modifice programul turistic fara a schimba structura acestuia

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " FANTASY TRAVEL"

Total Oferte de Turism (28)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: FANTASY TRAVEL