Destinatii Europene

TURUL MEDITERANEI, 20 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
20 zile
Valabilitate Oferta:
01/02/2011 - 01/08/2011
Pret Total:
995 € (49.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • excursii ecvestre
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Turul Mediteranei (Venetia, Monaco, Nisa, Cannes, Barcelona, Valencia, Alicante, Algeria, Toata Tunisia, Sicilia, Malta, Corfu)-Kalambaka 20 zile
Programul turistic in Algeria va fi definitavat pana in 31.03.2011.Data de plecare si pretul sunt finale.

PLECARE: 14 AUGUST

DETALII PEOGRAM:


ZIUA 1 – duminica, ora 6.15 - prezentare la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6:30-deplasare pe traseul Pitesti-Deva-Arad. Cazare in zona Budapesta–Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber o ora. Cazare in zona Venetia - Padova.

ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 plecare la Verona - vizita(90 min): balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman. Deplasare la Milano, vizita (2 ore): Piata Operei “Scala”, Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele" si exterior Domul si Castelul Sforzesco. Cazare in zona Savona.

ZIUA 4 (mic dejun). In Monaco vizita (90 min) Catedrala si Palatul Princiar toate din exterior. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Nisa (90 min) pentru Promenade des Anglais si Centrul istoric (Opera, Hotel Negresco). In Cannes (1 ora) pentru Palatul Festivalurilor (exterior) si B.dul Croisette. Tur by night Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, Piata Spaniei, Montjuic, Sagrada Familia si Piata Cataloniei. Cazare in Barcelona.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Sagrada Familia. Timp liber, sugestii : Muzeul Picasso, shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, Parcul Guel.
Cazare in Barcelona.

ZIUA 6 (mic dejun). In Valencia (2 ore) se viziteaza centrul istoric si orasul tehnicii si stiintei. Popas (o ora) in Alicante. Ora 23.59-traversarea (8 ore) Mediteranei cu ferry boatul din Almeria (Spania) in Ghazaouet (Algeria). Cazare pe vapor.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare (300 km) in capitala Alger. Se viziteaza orasele Oran si Mostaganem. ?????????? Cazare in Alger.

ZIUA 8 (mic dejun). ????????????????????????????????????????????? Optional (50 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 € - daca se achita in excursie), cina traditionala algeriana cu program artistic. Cazare in Alger.

ZIUA 9 (mic dejun).Deplasare pe ruta Bejaia – Skikda. Se viziteaza : Constantine.????????? Trecerea frontierei in Tunisia. Cazare in Tunisia.

ZIUA 10 (mic dejun).Deplasare pt. vizita Anfiteatrului roman El Jem. Se tranziteaza orasele Sfax, Al Maharas si Gabes.Cazare in zona Gabes-Insula Djerba.
ZIUA 11 (mic dejun). Se traverseaza cu bacul in insula Djerba, vizita: Sinagoga El Ghriba, Muzeul Patrimoniului Guellala si un atelier de ceramica. Traversare cu bacul din insula si deplasare cu autocarul la Matmata unde se viziteaza o locuinta troglodita. Deplasare cu autocarul in orasul Douz (poarta desertului Sahara) unde, optional, plimbare cu camila pe dunele de nisip. Cina si cazare in Douz (Sahara).

ZIUA 12 (mic dejun). Se viziteaza lacul sarat Chott el Djerid. Deplasare cu autocarul sau, optional (aprox. 6 Ñ”), plimbare cu caleasca in oaza de palmieri Deguech. Optional (din orasul El Hama), plimbare (aprox. 15 Ñ”) cu masini 4X4 pentru vizitarea oazelor naturale de munte Chebika si Tamarza. Apoi, toti turistii-deplasare cu autocarul in Tozeur-vizita muzeul Dar Cherayet. Cina si cazare in Tozeur (Sahara).

ZIUA 13 (mic dejun). In Sbeitla se viziteaza ruinele romane. In Kairouan-vizita Marea Moschee Okba. Tur cu autocarul prin statiunile Sousse si Port El Kantaoui. Plaja si baie in Sousse. Optional (40 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 € - daca se achita in excursie), seara folclorica cu spectacol de lumini si laser Al Zahra. Cazare in Sousse.

ZIUA 14 (mic dejun). Vizita statiunile Hammamet si Yasmine. In Tunis se viziteaza muzeul Bardo, apoi deplasare la Cartagina-vizita termele imparatului roman Antonius, plimbare pietonala in Sidi Bou Said (orasul albastru). Timp pentru shopping in Tunis (bulevardul Habib Bourguiba). Deplasare cu vaporul din Tunis la Palermo, sambata ora 25 sau duminica ora 1. Cazare pe vapor.

ZIUA 15 (mic dejun). Tur Palermo cu autocarul pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Deplasare (10 Km) la Montreale-vizita Catedrala. Timp liber in Palermo. Deplasare la Agrigento - vizita Valea Templelor.
Cazare in zona Ragusa.

ZIUA 16 (mic dejun). Optional, croaziera in Insula Malta (135 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € - daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel–vapor-hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local. Cazare in zona Ragusa.

ZIUA 17 (mic dejun). Deplasare la Siracusa-vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Urcare cu autocarul la Vulcanul Etna pana la statia de teleca-bina (optional-urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere). In Taormina–vizita Amfiteatrul grec. Traversarea Stramtorii Messina cu ferryboatul.
Cazare in Reggio di Calabria.

ZIUA 18 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cosenza – Taranto. Traversarea marii cu vaporul de la Bari (Brindisi) in Corfu. Cazare pe vapor.

ZIUA 19 In Insula Corfu - vizita Palatul Achilion si timp liber in capitala Kerkyra. La pranz plecare din Corfu. Deplasare cu autocarul pe ruta Kastrakis–Zindros, printre manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire). Cazare in Kalambaka.

ZIUA 20 – vineri (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

TARIF: 995 EURO/PERS

TARIFUL INCLUDE:

 servicii ghid roman si ghizi locali (tot timpul) in Algeria si Tunisia ;
●2 cazari cu mic dejun in hotel 3*cu aer conditionat in Algeria,3 cazari cu mic dejun si 2 cazari cu demipensiune la hotel 3*cu aer conditionat in Tunisia,
in rest 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
3 cazari pe vapor in cabine cu 4 paturi.

Pretul nu include: ● biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
● 320 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt.:a) 295 € = viza si taxele pt. turisti si autocar de traversare a marilor cu ferryboatul
(Almeira-Algeria,Tunis-Palermo,Messina-Reggio di Calabria, Bari-Corfu-Igumenita);
b) 25 € = Venetia pentru transport(autocar

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS