Destinatii Europene

Traditie intr-o excursie in “TARA SFANTA”-ISRA

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
12/06/2013 - 18/06/2013
Pret Total:
549 € (78.43€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Religie, Istorie, Traditie intr-o excursie in “TARA SFANTA”
ISRAEL
(P)

EIN KAREM – BETHLEEM – IERUSALIM – MAREA MOARTA – JERIHON– CAANA GALILEII – NAZARET – MUNTELE TABOR – TIBERIAS – HAIFA

Transport: Avion – Compania El Al & autocar
Plecari: 07.05; 12.06; 23.09.2013
Pelerinaj organizat in colaborare cu Agentia ”Eland Tours” Haifa, Israel.

Ziua 1: BUCURESTI – TEL AVIV – IERUSALIM
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00, cu conducatorul de grup din partea agentiei organizatoare, care va imparti mapa cu documentele calatorie. Imbarcare cursa El Al, Bucuresti (10:45) – Tel Aviv (12:20). Transfer aeroport “Ben Gourion’– Ierusalim (40 minute). Tur panoramic Ierusalim (autocar) ”Portile Cetatii”. Incheiem ziua turística aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare la hotel Jerusalem Gate 4* (similar) in Ierusalim.

Ziua 2: IERUSALIM - BETHLEEM
Mic dejun. Incepem pelerinajul nostru cu Muntele Maslinilor, vizita la Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Getsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Vizita la Zidul Plangerii in cetatea veche. Cina si cazare hotel Shepard Plazza 4*(similar) in Bethleem.

Ziua 3: BETHLEEM – IERUSALIM - BETHLEEM
Mic dejun. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul “Cina cea de Taina” (locul primei Biserici din lume), Mormantul Marelui Rege David. Deplasare Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul. Vizitarea Bisericii si a criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie”. Deplasare la Bethleem. Cina si cazare Hotel Shepard Plazza 4*(similar) in Bethleem.

Ziua 4: BETHLEEM
Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra” (aici se afla o icoana a maicii Domnului ”Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni), Biserica romano - catolica Sf. Ecaterina, Grota Laptelui. Continuarea calatoriei in desert cu microbuze arabe, pana la Manastirile Sfantul Sava cel Sfintit (sec.V) si Sfantul Teodosie (sec.VI). Cina si cazare hotel in Bethleem.

Ziua 5: BETHLEEM – MAREA MOARTA – JERIHON – TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare spre Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram la Marea Moarta (- 400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice&restaurant/autoservire. In functie de timp scurta pauza la Marea Moarta (45min). Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe valea Iordanului. Yardenit – locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea Hotel Bali ctg. ”turist”(similar), in orasul Tiberias.

Ziua 6: TIBERIAS – CAANA GALILEII – NAZARET – TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret: vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf. Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977. Vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. Cina si cazare hotel in Tiberias.

Ziua 7: TIBERIAS – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV
Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor, vizitam Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer microbuz (5 euro/persoana - se achita la Agentie) HAIFA, splendid oras, port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase etajate; vizitarea Biserici Stela Maris – Steaua Marii cu grota Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe coasta Mediteranei spre Tel Aviv, Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa EL AL, Tel Aviv (17:00) - Bucuresti (20:50).
Orele plecare pot suferi mici decalaje.

PRET/PERSOANA:
589 549 EURO (loc in camera tripla)
599 559 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 170 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti,
• asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire,
• 6 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri ctg ”turist”, echivalent 3*sup./4* (camere cu grup sanitar propriu, a/c, telefon, TV cablu),
• 1 nopti Ierusalim, 3 nopti Bethleem, 2 nopti Tiberias,
• transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului,
• intrari la obiectivele precizate in program,
• ghizii locali – vorbitori de limba romana la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim,
• asistenta/Tour Leader din partea agentiei organizatoare.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
• taxele de aeroport: 160 euro / persoana, se achita la agentie (pot suferi modificari)
• transfer microbuz Muntele Tabor: 5 euro/persoana, se achita la agentie
• bacsisurile, obligatorii in Israel: 30 euro/persoana (pentru ghizii locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale,
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

GRUP MINIM: 40 persoane.
Supliment grup 35-39 persoane: 19 euro/persoana; grup 30-34 persoane: 38 euro/persoana

ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. In vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox.
ATENTIE: Nu se mai accepta pasapoarte temporare cu valabilitate un an!

TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: cu 10 zile inainte de data plecarii.
Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

NOTA:
Autoritatile israeline isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentiile organizatoare nu poate fi facute raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

OBSERVATII:
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
• Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
• Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii.
• Distributia camerelor la hotel se face anticipat,de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup si ghidul local
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua,in ordinea inscrierilor.


AGENTIILE ORGANIZATOARE VA UREAZA UN PELERINAJ PLACUT!

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel