Destinatii Europene

Super Last minute-Egipt, Iberotel Makadi Saraya

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
02/09/2009 - 02/10/2009
Pret Total:
639 € (79.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Egipt » Hurghada » Madinat Makabi
Nr zile: 8 Tip sejur:
Oferte speciale,
Sejur vara 2009 Tip transport: Avion





Iberotel Makadi Saraya Resort
Localitate: Madinat Makabi
Amplasament:
Situat în Madinat Makadi la aproximativ 400 m de plaja cu nisip (peste o straduta nu foarte aglomerata), în centrul Madinat Makadi,la aproximativ 35 km de Hurghada si 30 km de aeroportul din Hurghada.

Hotelul:
Complex hotelier format din 10 cladiri, 325 camere. 2 restaurante principale, bar, bar la plaja, la piscina, discoteca, magazine, servicii de spalatorie, coafor, servicii medicale, Internet café, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, servicii de închirere a masinilor. 2 piscine (una încalzita pe timpul iernii). Sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt fara plata atât la plaja cât si la piscina. Clasificarea oficiala a hotelului: 5*

Camerele:
În toate camerele Superior (aproximativ 33 mp) exista: baie cu dus (uscator de par), WC, aer conditionat (ajustabil individual), televizor, telefon, balcon sau terasa, frigider, seif. În acest tip de camera se pot caza pâna la 4 persoane, respectiv 2 adulti si 2 copii.
Junior Suite (aproximativ 55 mp), format din dormitor, living, o mica bucatarie si restul dotarilor din camera Superior. În acest tip de camera se pot caza pâna la 4 persoane, respectiv 2 adulti si 2 copii.
Makadi Suite (aproximativ 70 mp) format din dormitor, living, o mica bucatarie si restul dotarilor din camera Superior. În acest tip de camera se pot caza pâna la 4 persoane, respectiv 2 adulti si 2 copii.

Activitati:
Pentru biliard, bowling se face rezervare prealabila. Tenis de masa, 2 terenuri de tenis, volei, volei pe plaja, polo in apa, baschet, darts, aerobic, gimnastica subacvatica, sala fitness. Lectiile de tenis, sauna, baia turceasca, masajul, serviciile centrului SPA si sporturile acvatice se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive.

Pentru copii:
Piscina, piscina cu tobogane acvatice, mini club, amfiteatru, paturi speciale. Serviciile de bona se platesc suplimentar.

Masa:
"All Inclusive": mic dejun, prânz si cina, aperitive, cafea, ceai, desert, înghetata, bauturi alcoolice si racoritoare servite la pahar. Cu plata suplimentara: bauturile de import îmbuteliate.

Nr zile: 8
Tip sejur: Oferte speciale,
Sejur vara 2009
Tip transport: Avion
Plecari Camera dubla + all inclusive sejur/pers

08.Sep, 15.Sep, 22.Sep
639 EUR
25 Aug 2009 Camere: pot fi rezervate pentru 2 adulti si 2 copii, dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV, frigider, cafetiera, seif, balcon sau terasa.Pretul este de persoana!

29.Sep, 06.Oct, 13.Oct, 20.Oct
669 EUR
29 Sep 2009 Camere: pot fi rezervate pentru 2 adulti si 2 copii, dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV, frigider, cafetiera, seif, balcon sau terasa.Pretul este de persoana!

27.Oct
579 EUR
27 Oct 2009 Camere: pot fi rezervate pentru 2 adulti si 2 copii, dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV, frigider, cafetiera, seif, balcon sau terasa.Pretul este de persoana!

Orasul de plecare Alte detalii
Bucuresti

Servicii incluse: - bilet de avion,
-transferuri ,
-cazare si masa conform ofertei,
-asistenta si ghid de turism in l-ba romana

Servicii neincluse: -Taxa de aeroport: 90 Euro/pers,
-taxa de asistenta: 20 Euro/pers,
-taxa de viza 15 Eur/pers,
-taxa de rezervare: 5 Eur/pers.-
-asigurarea medicala: optionala,
- Asig. storno optionala dar recomandata: 1,5% din tariful total.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: da

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA