Destinatii Europene

Spania - Elvetia, Autocar 14 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
01/03/2011 - 01/09/2011
Pret Total:
650 € (46.43€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:


VIENA - INNSBRUCK – LICHTENSTEIN – ZURICH – BERNA
GENEVA – AVIGNON – ANDORRA – ZARAGOZA – MADRID
EL ESCORIAL – TOLEDO – VALENCIA – BARCELONA
FIGUERES – CANNES – NICE – MONACO – MILANO
VERONA – VENETIA – Pestera POSTOJNA – BUDAPESTA

Circuit cu autocar 14 zile / 13 nopti

DATE PLECARE: 22.05 ; 26.06 ; 31.07 ; 28.08 ; 25.09

DETALII PROGRAM:
ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 6.00, pe urmatoarele rute:
Plecarile din 22.05 ; 31.07: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta.
Plecarile din 26.06 ; 28.08 ; 25.09: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Cazare in BUDAPESTA sau GYOR.

ZIUA 2 GYOR – VIENA – INNSBRUCK – FELDKIRCH
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un popas scurt (aprox.1 ora). VIENA: Tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea si pietonal: Palatul Hofburg (exterior), Piata Maria Tereza. Plecare spre INNSBRUCK: tur pietonal al centrului vechi: Landestheater, Universitatea, Leopoldsbrunnen, Basilica Iezuita, Hofburg – Palatul imperial (exterior), Catedrala St. Jacob, Hofkirche, Goldenesdachl, Stadtturm, Helblinghaus. Traseul se continua spre frontiera dintre Austria si Elvetia. Cazare in zona FELDKIRCH.

ZIUA 3 LICHTENSTEIN – ZURICH – BERNA – GENEVA
Mic dejun. Deplasare spre Principatul LICHTENSTEIN, strajuit de masivul Vorarlberg, unde se poate admira silueta Castelului VADUZ (inchis publicului). Plecare spre ZURICH. Tur pietonal de oras (aprox.2 ore): Bahnhofstrasse cu o lungime de 1,4 km – cel mai important centru de afaceri din Elvetia, Peterkirche, Kirche zu Predigern, Fraumunster (celebra pentru vitraliile realizate de Marc Chagall), Grossmunster – catedrala orasului. Traseul se continua spre BERNA capitala Confederatiei Elvetiene. Tur pietonal de oras (aprox.1,5 ore): Heiliggeistkirche, Spitalgasse, Kramgasse, Primaria, Turnul cu ceas, Kafigturm, Barrenplatz, Munster Sankt Vinzenz – catedrala Bernei, Palatul Parlamentului Federal; se pot admira arcadele centrului medieval si fantani baroce. Vizita in GENEVA, oras situat pe malurile raului Rhone si a lacului Leman, din apele caruia tasneste celebrul JET DE APA inalt de 140 m, care a devenit simbolul orasului. Tur pietonal (aprox.1,5 ore): Place Bel-Air, Place Neuve, Muzeul Rath, Conservatorul, Promenade des Bastions, Zidul reformatorilor, Palatul Eynard, Catedrala St. Pierre, Primaria, Maison Tavel (cea mai veche casa din Geneva), Grand Rue unde se afla casele in care s-au nascut Jean-Jacques Rousseau si actorul Michel Simon, Basilica St. Germain, Pont du Mont-Blanc, Mausoleul ducelui de Brunswick. Tur panoramic cu autocarul: Places des Nations, Muzeul Ariana, Palatul Natiunilor, Muzeul Crucii Rosii, Sediile organizatiilor internationale (ONU,OMS,UNICEF). Cazare in zona GENEVA – ANNECY.

ZIUA 4 GENEVA – AVIGNON – PERPIGNAN / ANDORRA
Mic dejun. Circuitul se continua spre Andorra. Scurt popas in AVIGNON fosta Resedinta Papala din sec.XIV, unde se viziteaza centrul istoric: Palatul Papilor (exterior), Podul St.Benezet, Piata Orologiului, Teatrul.
Cazare in zona Perpignan – Andorra.




ZIUA 5 ANDORRA – ZARAGOZA – MADRID
Mic dejun. Plecare spre ANDORRA si scurt popas pentru cumparaturi. Traseul se continua spre ZARAGOZA unde se viziteaza centrul vechi al orasului: Catedrala La Seo, Catedrala Nostra Senora del Pilar (loc sfant de pelerinaj inchinat Fecioarei Maria) si Piata del Pilar. Traseul se continua spre MADRID.
Cazare in MADRID.

ZIUA 6 MADRID – EL ESCORIAL – TOLEDO
Mic dejun. Timp liber in Madrid sau excursie optionala la EL ESCORIAL si TOLEDO. La El Escorial se viziteaza: Palatul si apartamentele regale, Pantheonul unde sunt inmormantati regii Spaniei, Biserica si Biblioteca. Excursia se continua spre TOLEDO unde se viziteaza orasul vechi: Catedrala, Sinagoga del Transito, Sinagoga de Santa Maria la Blanca, Muzeul El Greco, Alcazar (exterior).
Cazare in MADRID.

ZIUA 7 MADRID
Mic dejun. Deplasare in centru cu mijloace de transport in comun. Se viziteaza: Palatul Regal si Piata de Oriente, Catedrala de la Almudena, Piata de Espana si Monumentul lui Don Quijote si Sancho Panza, Piata Mayor, Puerta del Sol. Timp liber. Sugestii vizite: Muzeul Prado, Parcul Retiro unde se afla Palatul de Cristal si Monumentul lui Alfonso al II lea. Cazare in MADRID.

ZIUA 8 MADRID – VALENCIA – BARCELONA
Mic dejun. Plecare spre Valencia. Vizita in VALENCIA unde se admira centrul vechi: Catedrala, El Miguelete – turnul octogonal construit in onoarea Sf. Mihail, Piata de la Reina, Biserica Santa Catalina, Lonja, Biserica de los Santos Juanes si Piata Centrala. Plecare spre BARCELONA. Cazare si cina in zona BARCELONA / COSTA BRAVA.

ZIUA 9 BARCELONA
Mic dejun. Deplasare cu autocarul in BARCELONA. Turul panoramic cu autocarul va include cele mai importante lucrari ale celebrului arhitect Antoni Gaudi: biserica Sagrada Familia (exterior), bulevardul Passeig de Gracia pe care se afla Casa Mila (La Pedrera) si Casa Batllo, precum si incursiune pe colina MONTJUIC unde se pot admira: Muzeul de Arta a Cataluniei, Stadionul Olimpic, panorama orasului. Vizita pietonala incepe cu Cartierul Gotic unde se pot admira: Catedrala, Piata del Rei, Palatul de la Generalitat. In continuare traseul se continua pe LA RAMBLA, cea mai faimoasa strada din Barcelona care uneste Piata Catalunya de Piata Portal de la Pau unde se afla coloana cu statuia lui CRISTOFOR COLUMB. Deplasare in Piata Spaniei si Timp liber in oras. Sugestii vizite: biserica Sagrada Familia, Muzeul Picasso, Muzeul Maritim, Parcul Guell (una dintre cele mai frumoase realizari ale lui Gaudi), Acvariul,
Cazare si cina in zona BARCELONA / COSTA BRAVA.

ZIUA 10 BARCELONA – FIGUERES – CANNES
Mic dejun. Plecare spre Franta cu popas in Figueres unde se afla Muzeul Salvator Dali.
Plecarea spre Coasta de Azur, cu oprire pentru a admira CANNES si Palatul Festivalului de Film.
Cazare in CANNES / NICE.

ZIUA 11 CANNES – NICE – MONACO – MILANO
Mic dejun. NICE tur cu autocarul pe Promenade des Anglais, celebrul bulevard paralel cu tarmul Marii Mediterane, de pe care se pot admira hoteluri si cazinouri elegante. Se viziteaza MONACO (Catedrala, Palatul princiar, Muzeul Oceanografic - exterioare). Plecare spre Italia de-a lungul Rivierei Ligurice spre Milano.
Tur pietonal in Milano: Domul, Teatrul SCALA, Galeriile Vittorio Emanuelle, Castelul Sforzesco. Cazare in zona MILANO / VERONA.

ZIUA 12 VERONA – PADOVA – VENETIA
Mic dejun. Traseul continua spre VERONA unde se pot admira: Piata Bra, Arenele romane, Casa cu balconul Julietei, Piazza dei Signori, Piata delle Erbe, Mormintele Scaligere. Plecare spre PADOVA pentru vizitarea Basilicii Sf. Anton, loc sfant de pelerinaj si Piata Pratto de la Valle. Deplasare cu tren /vaporas in Venetia unde se pot admira: Palatul Ducal, Procuratiile, Puntea Suspinelor, Piata si Basilica San Marco, Turnul cu ceas, Podul Rialto. Cazare in zona VENETIA / TREVISO.

ZIUA 13 VENETIA – POSTOJNA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre POSTOJNA, pentru vizitarea celei mai mari pesteri din Europa ( aproximativ 5 km lungime, parcursi cu trenulet si pietonal). Plecare spre Budapesta pe langa lacul Balaton.
Cazare in BUDAPESTA.

ZIUA 14 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre BUCURESTI. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic.



TARIFUL INCLUDE:
Transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat
13 nopti cazare in hoteluri 2* - 3* pe traseul circuitului, in camere duble cu baie proprie
13 mic dejunuri in circuit
2 cine
Excursiile, vizitele si toate intrarile in orasele incluse in programul turistic
Taxe autostrazi, parcari, intrare in zona Venetia, trecere frontiere
Ghid insotitor

TARIFUL NU INCLUDE:
Biletele de intrare si servicii de ghizi locali pentru toate obiectivele turistice din program
Biletele de transport local (tren ~ 4 euro dus-intors la Venetia, vaporas ~ 6 euro dus sau intors in Venetia, metrou sau autobuz in Barcelona).
Excursia optionala la El Escorial si Toledo (30 euro/pers, minim 25 turisti, fara biletele de intrare)
Asigurarea medicala

NOTA:
Tariful este calculat pentru un numar minim de 36 persoane. In cazul neintrunirii numarului minim de turisti, excursia se anuleaza. Agentia va anunta turistii inscrisi cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data plecarii si va restitui sumele achitate de acestia, integral.
AVANS: 300 Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGL: 250 Euro.
Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR+2%)
Agentia, respectiv ghidul isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat, inlocuirea unui mijloc de transport cu un altul, in functie de anumite conditii obiective.
Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective si poate sa difere de clasificarea facuta de autoritatile din Romania. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual, carte de identitate, sau pe pasaportul unui parinte). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta fie are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declar

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS