Destinatii Europene

SPANIA - Aventura in pasi de flamingo

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
04/05/2011 - 19/08/2011
Pret Total:
765 € (76.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

SPANIA - AVENTURA IN PASI DE FLAMENCO
avion

ZIUA 1. BUCURESTI - BARCELONA - MONTSERRAT (100 km)
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru zbor Bucuresti-Barcelona. Incepem turul cu o vizita la Montserrat - centrul religios al Cataluniei, situat intr-un peisaj de exceptie, in apropierea Barcelonei. Dupa pranz, intoarcere in Barcelona pentru un tur panoramic de oras, in care ne vom intalni cu lucrarile lui Gaudi: Sagrada Familia, Parc Guell, Casa Battlo si La Pedrera, Piata Cataluniei si alte locuri importante ale orasului. Cazare in Barcelona.

ZIUA 2. BARCELONA
Mic dejun. Zi libera, dedicata explorarii capitalei Cataluniei. Plimbare prin Barrio Gotico (cartierul gotic) – nucleul istoric al orasului, cu Catedrala si piata Primariei, apoi, pe coloratul bulevard Ramblas, se ajunge la Maremagnum unde este si Acvariul. Iubitorilor de arta le recomandam sa viziteze Muzeul Picasso, Palatul Muzicii Catalane si interiorul Casei Battlo si La Pedrera. Seara, nu ratati Fantana Magica din zona Montjuic. Cazare in Barcelona.

ZIUA 3. BARCELONA - VALENCIA - ALICANTE (530 km)
Mic dejun. Plecare spre Valencia. Tur panoramic al orasului: Torres Serranos, Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, „Orasul Artelor si stiintelor” si pietonal, in centrul istoric, unde se viziteaza Catedrala, Lonja (antica bursa de matase) si Piata centrala. Se continua spre Alicante, traversand huerta valenciana cu plantatiile de portocali, iar apoi Costa Blanca cu Manhatanul Mediteranei – Benidorm. Cazare in Alicante.

ZIUA 4. ALICANTE - GRANADA (365 km)
Mic dejun. De pe Levantul spaniol plecam spre Andaluzia, traversam provincia Murcia si sosim la Granada. Deplasare la Alhambra, unde se viziteaza palatul Nazaritilor – capodopera a artei maure, si gradinile Generalife. Cazare in Granada. Seara, va recomandam un spectacol de flamenco.

ZIUA 5. GRANADA - COSTA DEL SOL - GIBRALTAR (280 km)
Mic dejun. Plecare spre Malaga. Scurta vizita in zona centrala la casa natala a lui Picasso, Catedrala si parcul central. Continuam deplasarea pe Costa del Sol si celebrele sale statiuni: Torremolinos, Marbella si Fuengirola si ajungem in Gibraltar (dominion britanic). Timp liber la dispozitie, pentru vizite si shopping. Cazare in Algeciras – localitate cu o vedere deosebita asupra stramtorii Gibraltar.

ZIUA 6. ALGECIRAS - JEREZ DE LA FRONTERA - SEVILLA (195 km)
Mic dejun. Plecare spre Sevilla, capitala Andaluziei. Oprire in Jerez de la Frontera – oras cunoscut pentru caii si vinurile sale. Tur panoramic de oras Sevilla: Piata Spaniei si pavilioanele de la expozitia hispano-americana din 1929, Turnul de aur, Isla Cartuja – gazda Expozitiei Universale din 1992, arena de tauri La Maestranza, Alcazarul, cartierul Santa Cruz si celebra Catedrala – una din cele mai mari din lume, cu Giralda – turnul de unde se poate admira panorama orasului. Cazare in Sevilla.

ZIUA 7. SEVILLA – CORDOBA - TOLEDO (495 km)
Mic dejun. Plecare spre Cordoba. Aici vom putea vizita celebra catedrala-moschee, monument unic, unul dintre cele mai vechi si semnificative exemple de arhitectura islamica spaniola si ne vom plimba pe stradutele din Juderia. Traversam Andaluzia iar apoi Castilla-La mancha, spre Toledo. Cazare in Toledo.

ZIUA 8. TOLEDO - MADRID (70 km)
Mic dejun. Tur pietonal in Toledo: Catedrala cu valorile sale artistice si religioase, Santo Tome cu capodopera lui El Greco, Sinagoga del Transito din vechea Juderia. Plecare spre capitala Spaniei – Madrid. Tur de oras: cunoscutele piete Puerta del Sol si Cibeles, Bulevardul Gran Via, Piata Spaniei cu monumentul lui Cervantes, Passeo de la Castillana, Arena de tauri Las Ventas, gara Atocha, Piata del Oriente si Palatul Regal. Seara, va recomandam sa descoperiti fantanile iluminate ale Madridului si zona Plaza Mayor - centrul Madridului din perioada Casei de Austria. Cazare in Madrid.

ZIUA 9. MADRID - EL ESCORIAL (120 km)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in care va propunem ca dimineata sa vizitati „Triunghiul artelor “ din Madrid: Muzeul Prado, Muzeul Thissen-Bornemiz si Centrul de Arte Regina Sofia iar dupa-amiaza, o excursie optionala la El Escorial - impunatorul palat-manastire construit de Filip al II-lea, ce gazduieste Panteonul Regilor Spaniei, o impresionanta Basilica si o foarte valoroasa Biblioteca. Cazare Madrid la acelasi hotel.

ZIUA 10. MADRID - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Madrid- Bucuresti.

Date de plecare
19.07; 19.08.2011 - 765 euro/pers
Preturile sunt exprimate in EUR/persoana.
Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 25 pers.

Pretul include:
• bilet avion Bucuresti-Barcelona/Madrid-Bucuresti, compania Tarom;
• transport cu autocar modern, clasificat 3*, pe parcursul circuitului;
• 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*- 4*;
• intrarea la Alhambra;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

NOTA: Pretul este valabil pentru grup de minim 25 persoane

Pretul nu include:
• asigurarea medicala,
• intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali
• excursii optionale (minim 25 participanti): Escorial (15 eur/pers);
• taxe aeroport, serviciu si securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport: 145 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari).


Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA