Destinatii Europene

Sfintele Sarbatori de PASTE in Tara Sfanta - Israe

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Pelerinaj
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
22/12/2011 - 18/04/2012
Pret Total:
695 € (99.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Israel din Asia
de la 695 EUR Asia 7 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Tiberias-Tel Aviv-Ierusalim,

Ziua 1 (12.04.2012): Tel Aviv – Caana – Tiberias
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00 cu conducatorul de grup din partea agentiei. Imbarcare cursa EL AL, LY 574: Bucuresti (10:50) – Tel Aviv (13:25), Aeroport Ben Gourion. Deplasare pe coasta Mediteranei spre Haifa, oras-port, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii), cu altarul deasupra grotei Proorocului Ilie Tezviteanul, vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile suspendate. Caana, vizitarea Bisericii unde s-a facut prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Cina si cazare Hotel Dona Grazia 3sup /(similar) in Tiberias.
Ziua 2 (13.04.2012): Nazaret – Capernaum – Tabgha.
Mic dejun. Deplasare la Nazaret, vizitarea Bisericii ortodoxe Sf. Gavril, cu Izvorul Mariei si a Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Continuam cu Muntele Tabor, vizitarea Bisericii ortodoxe ridicata de Parintele Rosetti, pe locul unde s-a petrecut ”Schimbarea la Fata” (transfer maxi-taxi 5 euro/pers. se achita la urcare). Capernaum – oras denumit si “Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru. Tabgha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisercii. Yardenit, “locul amenajat al Botezului” lui Iisus. Optional, in functie de timp si numar solicitari, plimbare cu o copie a “barcii lui Iisus” pe apele Marii Galileii (cca. 10 eur/persoana) si vizita la Capris-celebra fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.
Ziua 3 (14.04.2012): Ierihon – Ierusalim.
Mic dejun. Deplasare spre orasul Ierihon, cel mai vechi oras din lume – amplasat in Cisiordania, viitorul stat Palestina. Vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, unde se afla “Dudul lui Zaheu” si la Biserica si Caminul Romaneasc cu hramul “Tuturor Sfintilor”. Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Continuarea drumului spre Ierusalim. Deplasare cu autocarul la una dintre Portile Cetatii Sfinte pentru a incerca intrarea in incinta Cetatii in vederea participarii Venirii Sfintei Lumini in Biserica Sfantului Mormant (NU se garanteaza,datorita numarul mare de pelerini!). Program optional in Cetate sau Ierusalim. Ora 15.00. Dupa venirea Luminii Sfinte si aprinderea lumanarilor de la pelerinii care au reusit sa patrunda in incinta (sau zona) Bisericii Sfantului Mormant, intalnire la Poarta Jaffa pentru deplasare cu autocarul la hotel. Cina si cazare la Hotel 4 in Ierusalim.
OPTIONAL, 23.30: Participare la Sfanta Liturghie, de la miezul noptii la Biserica Romaneasca din Ierusalim. ”Hristos a Inviat”!
Ziua 4 (15.04.2012): Ierusalim.
Mic dejun. Incepem pelerinajul nostru in Iersualim (pe jos), cu Muntele Maslinilor, pentru a admira de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetatii. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a Plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiuniilor si Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in Cetatea Sfanta, prin Poarta Sfantului Arhidiacon si Intai Mucenic Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa (sau “Drumul Crucii”), cu cele “14 statii” pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii Sfantului Mormant – “Centrul Pamantului”. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Vizita pe Muntele Sionului la Biserica “Adormirii Maicii Domnului”, Foisorul “Cina cea de Taina” si la Mormantul marelui rege David. Cina si cazare hotel 4 in Ierusalim.
Ziua 5 (16.04.2012) Bethleem
Mic dejun. Deplasare la Bethleem. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii, a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o Icoana a Maicii Domnului – Aparatoarea Bethleemului – facatoare de minuni), vizitarea Bisericii Romano-Catolice Sfanta Ecaterina, Grota Laptelui. Optional, continuarea calatoriei in desertul Iudeii, cu microbuze arabe, pentru vizitarea superbelor manastiri” Sfantul Teodosie” (sec.V) si ”Sfantul Sava Cel Sfintit” (sec.IV), actiune organizata in premiera pentru pelerinii agentiei. Pret informativ: 10 euro/persoana. Deplasare Ierusalim pentru a vizita “Zidul Plangerii” si zona arheologica aferenta. Cina FESTIVA DE PASTE (cu, normal …oua rosii si cozonac!), intr-un restaurant cu specific oriental din zona Crestina a Bethleemului! Cazare Hotel 4 in Bethleem.
Ziua 6 (17.04.2012): Ein Karem – Lida – Tel Aviv.
Mic dejun. Vizita la Ein Karem (Patria “Sfantului Ioan Botezatorul”). Vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dint-o femeie”, Fantana Fecioarei Maria, locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Tel Aviv-Jaffa, oprire cu vizitarea principalelor obiective din anticul port Jaffa, Biserica grec-ortodoxa “Sfantul Mihail “si Biserica catolica “Sfantul Petru”. Reintoarcere la Bethleem. Cina si cazare hotel 4.
Ziua 7 (18.04.2012)Bethleem-Tel Aviv.
Mic dejun.Vizita de despartire la Sfantul Mormant. Program liber in Cetatea Sfanta. Ora 12.30 imbarcare autocar, deplasare la Lud, antica Lida, vizitarea Bisericii unde se afla Moastele si Lantul cu care a fost legat Sfantul Gheorghe Biruitorul. Deplasare Aeroport Ben Gourion pentru formalitatile de plecare spre tara: cursa El Al - LY 571 Tel Aviv (18:00) – Bucuresti (20:50).
VA URAM UN PELERINAJ PLACUT SI “PASTE FERICIT”!
Obiective turistice:

Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a Plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiuniilor si Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in Cetatea Sfanta, prin Poarta Sfantului Arhidiacon si Intai Mucenic Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa (sau “Drumul Crucii”), cu cele “14 statii” pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii Sfantului Mormant – “Centrul Pamantului”.

Durata: 7 zile | Transport: Avion
Plecari Camera dubla
12.Apr.2012
695 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Observatii tarife:
PRET/PERSOANA:
665 EURO (loc in camera/tripla)
695 EURO (loc in camera/dubla)
Supliment camera singla: 210 Euro


Servicii incluse:
-transport avion Compania EL AL, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
-asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire si la plecare.
-6 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) la hotel 3sup./4, dupa cum urmeaza: 2 nopti Tiberias, 2nopti Ierusalim, 2 nopti Bethleem
-transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului;
-intrari la obiectivele precizate in program;
-ghid local - vorbitor de limba romana la principalele obiective

Servicii neincluse:
-taxele de aeroport: 155 euro / pers - se achita la agentie;
-`tips` (bacsisuri) - obligatorii in Israel - 30 euro / persoana se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale sau prestatorilor de servicii din Israel;
-asigurarea medicala.

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA