Destinatii Europene

Sejur in insula Afroditei - Cipru

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
12/07/2009 - 13/09/2009
Pret Total:
798 € (99.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Paphos se afla la 139 km distanta de Larnaca si are 5 repere majore: Afrodita, zeita frumusetii, Sf. Apostol Paul, Paphos, fiul lui Pygmalion si Imperiul Greco - Roman. Al 5 lea reper este faptul ca intregul oras a fost declarat sit arheologic si inclus in petrimouniul UNESCO.
Afrodita s-a nascut la Paphos, conform miturilor antice. Mozaicurile de la Nea Paphos, declarate patrimoniu Unesco, sunt printre cele mai frumoase din lume.
Sf. Paul a poposit la Paphos in sec I, in drumul sau spre Roma.

Localizare: Un resort elegant si luxos, construit pe plaja Kato Paphos, la 1.5km distanta de centrul turistic al statiunii Paphos, 4km de centru.

Facilitati hotel: Cladire cu 4 etaje, inconjurata de gradini si pajisti cu palmieri; Receptie si lobby , 4 piscine in aer liber, piscina interioara, sezlonguri si umbrele la piscine si pe plaja, caderi de apa, jacuzzi interior si exterior, 4 restaurante cu diferite tipuri de bucatarii , bar, pool bar; sali de conferinte; magazine cu souvenir-uri, minimarket; servicii la cerere: room service, asistenta medicala, spalatorie.

Facilitati camere: Un total de 431 camere duble sau triple/ interconnecting/ superior/ suites/ executive suites/ apartament prezidential,dotate cu balcon, aer conditionat, incalzire centrala, baie, uscator de par, halat de baie si papuci, telefon, TV sat, frigider, facilitate pentru preparare ceai si cafea, fier de calcat; on request: mini bar, seif.

Sport si agrement: 2 terenuri de tennis, tennis de masa, volley, mini golf, toate tipurile de sporturi nautice; echipa de animatori cu diferite activitati, jocuri, in timpul zilei si seara, organizare de evenimente speciale, seri cu muzica live si dans ; Centru de sanatate si SPA (cu diferite tipuri de tratamente, terapii, bai si masaje); sala de fitness, salon de coafura, sauna, bai de aburi.

Facilitati pentru copii: Spatii de joaca special amenajate pentru copii, supraveghere, echipa de animatori cu programe de divertisment, jocuri pentru copii, meniu special pentru copii la cerere.

Servicii incluse:
Transport avion Compania BlueAir: Bucuresti-Larnaca-Bucuresti sau Bucuresti-Paphos-Bucuresti
Transfer aeroport-hotel-aeroport
7 nopti cazare hotel cu demipensiune
Asistenta turistica la destinatie

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " S.C. Promed Travel S.R.L."

Total Oferte de Turism (20)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: S.C. Promed Travel S.R.L.