Destinatii Europene

Sejur in Azore – Insula Sao Miguel

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
04/06/2013 - 12/06/2013
Pret Total:
1019 € (113.22€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Azore – Insula Sao Miguel In inima Atlanticului



Plecari: 04 -12.06.2013 si 10 – 18.09.2013


Arhipelagul Azore – In inima Atlanticului …

Situat la aproximativ 1500 km de Lisabona, pe aceeasi paralela si la 3900 km de America de Nord, Arhipelagul Azorelor este format din 9 insule vulcanice: Sao Miguel – cea mai mare cu o suprafata de 747 kmp, Santa Maria – prima descoperita de exploratorii portughezi in sec. al XV-lea, Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico – cu cel mai inalt varf de 2351 m altitudine, Faial, Flores si Corvo – cea mai mica, cu o suprafata de 17 kmp. Frumusetea naturii acestor insule, frumusete data de peisajele exceptionale, cu lacuri, cratere, gheizere si ape termale, pajisti verzi imense, azalee multicolore si monumentele din secolul al XV-lea, a adus Azorele in top 10 destinatii de vacanta de vara si top 5 al destinatiilor de origine vulcanica.

Insula Sao Miguel denumita „Insula verde”, s-a format in anul 1563 in urma unei eruptii ce a unit doua insule. Ponta Delgada este capitala insulei si capitala Regiunii Autonome Azore, ce apartine Portugaliei.



Ziua 1- Bucuresti – Lisabona – Ponta Delgada – Prezentare la ora 03.30 dimineata pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu insotitorul de grup din partea agentiei. Imbarcare la cursa TAP Portugal TP723 cu decolare la ora 05.35 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 08.00. Trecere prin zona de tranzit a aeroportului si schimbarea portii de imbarcare pentru cursa TP1865 cu decolare la ora 11.55 din Lisabona spre Ponta Delgada-Azore. Aterizare pe aeroportul din Ponta Delgada la ora 13.20 local. Transfer la hotel MARINA ATLANTICO 4* si efectuarea cazarii. La orele 19.00 Info cu insotitorul de grup roman, pt inscrieri la excursiile optionale. Cazare la hotel MARINA ATLANTICO 4* situat chiar pe malul la Oceanul Atlantic in dreptul portului.



Ziua 2 – Ponta Delgada – ½ zi Tur pietonal – Mic dejun. Turul pietonal cu ghid local si insotitor roman in capitala Azorelor, capitala oficiala declarata de Regele Dom Joao al III-lea, cel mai vizitat si si mare oras al Arhipelagului. Casele varuite in alb si cladirile din secolele XVII si XVIII ale ordinelor catolice si bisericile, populeaza stradutele orasului, alaturi de palatul din secolul al XVI-lea, in stilul arhitectural „manuelin”, stil traditional gotic portughez. In acest tur este inclusa intrarea la Muzeul de Arta Sacra. Cazare la hotel MARINA ATLANTICO 4*.


Ziua 3 – Ponta Delgada – Optional, tur de 1 zi „Sete Cidades”(sapte orase) cu pranz inclus - Mic dejun. Turul de o zi incepe la ora 09.30 spre Muntii Sete Cidades, pe ruta de sud-vest, pe coasta strajuita de pasuni. Se face o oprire la Belvedere Vista do Rei cu o panorama ce-ti taie rasuflarea spre lacurile verzi-albastre, situate intr-un crater vulcanic enorm. Turul continua cu incursiune spre centrul insulei si se serveste pranzul traditional la Restaurantul Cavalo Branco (Calul Balan), situat in zona bretona intemeiata de pescarii de origine franceza. Se continua cu o vizita la plantatia de ananas. In jurul orei 17.00 se face returul la hotel. Pret de persoana pt minimum 17 platitori: 52 €. Cazare la hotel MARINA ATLANTICO 4*.



Ziua 4 – Ponta Delgada – Optional, tur de 1 zi la „Fogo Lagoon & Furnas” cu pranz inclus si intrare la Terra Nostra Park - Mic dejun. Turul de o zi incepe la ora 09.00 cu plecare de la hotel spre Lagoa pe coasta de sud prin Muntii Barossa, de unde din varf se pot admira ambele coaste ale insulei, de nord si de sud. Se face o scurta oprire la Belvedere pt a admira Laguna Fogo (laguna de foc) si se continua periplul spre orasul Ribeira Grande, pe coasta, unde veti admira arhitectura baroca a cladirilor din sec.XVII si XVIII. Se continua vizita spre coasta de nord, cu o oprire la Belvedere Santa Iria si alta la Plantatia de Ceai de la Gorreana. Urmeaza Platoul Achada das Furnas, o zona de pasuni si se ajunge la Belvedere Pico do Ferro, unde veti admira cel mai mare si vechi crater si unde se afla Lacul Furnas si Spa-ul Furnas. Acolo este cel mai bogat hydropolis – loc de tratament- din lume cu 22 de varietati de ape minerale medicinale. Pranzul se serveste la Hotel Terra Nostra. Dupa pranz puteti face o plimbare prin parc unde veti admira o multitudine de specii de plante locale si din intreaga lume. Tot in parc exista si piscina cu apa termala. Se continua drumul spre izvoarele cu calda din Valea Furnas, unde veti admira un fenomen unic. Continuand drumul spre Plajele Agua d’Alto si Populo, treceti prin Vila Franca – prima capitala a insulei. Returul la ora 17.30. Pret/persoana pt minimum 17 platitori: 62 €. Cazare la hotel MARINA ATLANTICO 4*.


Ziua 5 – Ponta Delgada – Optional, tur de 1 zi pe Coasta de Nord-est cu pranz inclus – Mic dejun. Turul de o zi incepe la ora 09.00 cu plecare de la hotel spre Vila Franca si se viziteaza Biserica Sf Miguel, una din cele mai vechi de pe insula, constuita in stil gotic. Biserica se distinge prin sculptura in lemn aurit a altarului. Se trece apoi prin Furnas si Povoacao, spre zona unde au acostat prima data exploratorii portughezi. Se serveste pranzul la un restaurant local, dupa care drumul se continua la poalele Varfului Pico da Vara, cel mai inalt al insulei. Retur la hotel in jurul orei 19.00. Pret de persoana pt minimum 17 platitori: 55 €. Cazare la hotel MARINA ATLANTICO 4*.



Ziua 6 – Ponta Delgada – Optional, ½ zi de observare a faunei din Oceanul Atlantic – Mic dejun. O jumatate de zi cu ambarcatiuni speciale puteti admira si fotografia balene, delfini, broaste testoase marine, pasari si chiar rechini, ce se apropie de coasta insulei. Este una din cele mai cautate activitati turistice. Pret de persoana pt minimum 17 platitori: 54 €. Cazare la hotel MARINA ATLANTICO 4*.


Ziua 7 – Ponta Delgada – Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Puteti beneficia de piscina acoperita a hotelului. Cazare la hotel MARINA ATLANTICO 4*.


Ziua 8 – Ponta Delgada – Lisabona – Bucuresti – Mic dejun. La 12.00 se elibereaza camerele. Transferul hotel-aeroport. Imbarcare la cursa spre Lisabona. Aterizare la Lisabona si la ora 22:45 decolare spre Bucuresti cursa TP722. Numai pentru returul din data de 17 septembrie, datorita orarului de zbor, propunem optional Tur panoramic al Lisabonei (3 ore) cu ghid local. Turul cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, cu o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO, la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „Manuelin”. Se face un scurt popas pentru o cafea si o „pasteis de nata” –desert traditional portughez, dupa care se ajunge in renumitul Cartier Alfama. Pe parcurs se trece prin cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio situata pe malul Estuarului Raului Tagus (Tejo). Pret de persoana pt minimum 15 platitori: 28 €/persoana. Optiunea se face de la inscrierea la program.


Ziua 9 – Bucuresti - Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 04:45 dimineata.



Tarif:1019 euro/persoana.


Supliment vedere la Ocean la cerere : 110 €/camera/pt intreaga perioada ;

Supliment cina la hotel Marina Atlantico : 190 €/persoana pt 7 cine (fara bauturi incluse)




Servicii Incluse:

7 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel MARINA ATLANTICO 4*/ Ponta Delgada – www.hotelmarinaatlanticoazores.com

transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport

BONUS -Tur pietonal PONTA DELGADA (3 ore) cu ghid local si asistenta in limba romana – INCLUS

transport avion TAP PORTUGAL cursa Otopeni - Lisabona – Ponta Delgada si retur

taxele de aeroport 260 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)

BONUS asigurarea medicala si storno – PT CARE LA INSCRIERE AVEM NEVOIE DE DATA NASTERII.

Asistenta turistica in limba romana



Preturile nu includ:

excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri, minibar;



Orar de zbor (ore locale):

Perioada 04 -12.06.2013

Dus : Bucuresti TP723 – 05:35/Lisabona 08:00; Lisabona TP1865 – 11:55/ Ponta Delgada 13:20

Retur : Ponta Delgada TP1860 14:10 – Lisabona 17:20/Lisabona TP722 22:45 si A 2-a zi la Bucuresti 04:45 dimineata

Perioada 10 -18.09.2013

Dus : Bucuresti TP723 – 05:35/Lisabona 08:00; Lisabona TP1865 – 11:55/ Ponta Delgada 13:20

Retur : Ponta Delgada TP1860 11:00 – Lisabona 14:10/Lisabona TP722 22:45 si A 2-a zi la Bucuresti 04:45 dimineata



CONDITII DE REALIZARE: Min. 20 pers. platitoare. In cazul in care sunt mai putine persoane inscrise, pretul excursiei se va recalcula.




Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
04-Iun-13 - 12-Iun-13-1019--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel