Destinatii Europene

Sejur Croatia 2011 - Opatija

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
20/04/2011 - 24/09/2011
Pret Total:
345 € (43.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Sejur Croatia 2011 - Opatija - transport autocar - demipensiune inclusa

SEJUR CROATIA 2011 - OPATIJA
CU DEMIPENSIUNE

Plecări: 04.06.2011/ 02.07.2011/ 27.08.2011/ 24.09.2011

Ziua 1 – Bucuresti-Belgrad
Plecare la ora 06.00 de la Parcul Izvor pe ruta Bucuresti- Pitesti-Craiova- Belgrad.Seara, sosire si cazare in Belgrad (1 noapte).

Ziua 2 – Belgrad- Opatija
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Belgrad. Plecare spre Croaţia pe traseul Belgrad – Zagreb – Opatija. Se vizitează oraşul Zagreb (capitala Croaţiei) - Cetatea, Catedrala Sf. Marcu, Clădirile Banului Croaţiei, Catedrala Sf. Ştefan. Shopping în Zagreb. Cină şi cazare la hotel 3*** - Opatija pentru 5 nopti.

Ziua 3 – Opatija
Mic dejun. Timp liber sau OPTIONAL excursie în insula Krk unde se vizitează oraşul Krk şi superba plajă Baska. Cină la hotel 3*** in Opatija

Ziua 4 – Opatija
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, plimbari etc. OPTIONAL tur al Peninsulei Istria, vizitand trei dintre cele mai frumoase statiuni: Pola, Rovinj si Porec. In Pola se va admira Amfiteatrul roman vechi de 2000 de ani, Templul lui Augustus si minunile arhitectuarele din diferite epoci, continuand spre Rovinj, cel mai romantic oras al Istriei, numit si ‘Orasul Artistilor’. Ultima oprire va fi in Porec, unde, pe langa altele, se poate vizita frumoasa Basilica Bizantina.Cină la hotel 3*** in Opatija

Ziua 5 – Opatija
Mic dejun. Timp liber sau OPTIONAL excursie la Parcul Naţional Plitvička Jezera, cu o suprafaţă de peste 19.000 ha, cu lacuri alpine ce se varsă unul în altul, cascade şi grote. Cină la hotel 3*** in Opatija

Ziua 6 – Opatija
Mic dejun. Timp liber pentru descoperirea staţiunii sau OPTIONAL excursie la Veneţia (Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Grand Canal, Podul Rialto, Puntea Suspinelor). Cină la hotel 3*** in Opatija

Ziua 7 – Opatija- Budapesta
Mic dejun. Excursie la Postojna unde se vizitează cea mai renumită peşteră din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal şi cu trenuleţul). Plecare spre Ungaria. Cazare în Budapesta la hotel 3*** (1 noapte). Optional puteti participa la croaziera pe Dunare cu cina festiva.

Ziua 8 – Budapesta – Bucureşti
Mic dejun. Tur panoramic Budapesta (Bazilica Sf. Ştefan, Podurile de peste Dunăre, Bastionul Pescarilor, Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertăţii, Monumentul Mileniului, Catedrala de Incoronare Matei Corvin). Plecare spre ţară. Sosire în Bucureşti în funcţie de formalităţile vamale.

PLECARI

04.06 - 369 euro/pers
02.07 - 389 euro/pers
27.08 - 389 euro/pers
24.09 - 345 euro/pers

Tariful este valabil pentru group de min. 40 pax. Pentru grup intre 35-39 pax se adauga 20 euro/pax. Pentru grup intre 30-34 pax. se adauga 25 euro/pax
Reducere a 3 a pers in camera – 40 euro (extrabed)

Preţul include:
transport cu autocar clasificat 3***, cu A/C, taxe autostrăzi, parcări;
1 noapte cazare cu mic dejun în Belgrad+ 5 nopţi cazare cu demipensiune hotel 3*** in Opatija+ 1 noapte cu mic dejun in Budapesta;
tur panoramic Budapesta;
tur panoramic Belgrad
bonus tur oraÅŸ Zagreb;
bonus excursie la Postojna;
ghid

Preţul nu include:
intrările la obiectivele turistice;
billete pentru transport in comun (autobus, vapor, tren, tramvai)
alte taxe ÅŸi cheltuieli personale;
ghid turistic local;
programele opţionale:
-Turul Peninsulei Istra – 30 eur
-Parcul Naţional Plitvička Jezera: – 35 eur
-Insula Krk – 20 eur
-Veneţia – 40 eur
-Croaziera pe Dunare 35 eur
-Cina la Borkatakomba- 35 eur

NOTE:
1.In momentul rezervarii se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului in termen de 24 ore, urmand ca diferenta de 50% sa se achite cu 2 saptamani inaintea plecarii. Daca nu se achita avansul in termenul mentionat, rezervarea se va anula. În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datorează Agenţiei penalizări conform contractului.

2.Agentia touroperatoare nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la frontiera de a primi turistul pe teritoriul respectiv sau de a-i permite acestuia parasirea tarii. Nerealizarea programului din culpa turistilor nu implica raspunderea agentiei touroperatoare.

3.Pentru trecerea frontierei turistii sunt obligati sa prezinte pasaportul avand valabilitate minim 6 luni de la data inceprii calatoriei.

4.Minorii neinsotiti de ambii parinti au obligatia de a prezenta la tercerea frontierei acordul legalizat la notariat in original si copie al parintelui sau parintilor care nu ii insotesc in excursie iar insotitorul acestora trebuie sa aibe cazier judiciar. In cazul minorilor insotiti de unul dintre parinti iar acesta din urma face dovada Hotararii Judecatoresti Definitiva si Irevocabila prin care minorul i-a fost incredintat, trebuie sa prezinte doar acest document in original si copie. Neprezentarea aceptor documente atrage nepermiterea minorilor de a parasi tara iar agentia touroperatoare un raspunde de consecinte.

5.Grup minim 40 persoane. Pentru grup intre 35-39 pax se adauga 20 euro/pax.Pentru grup intre 30-34 pax se adauga 25 euro/ pax. Anularea excursiei datorata nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu 15 zile inaintea plecarii.

6.Plata se poate efectua atat in euro cat si in ron. Daca suma ce ar trebui platita in euro se achita in ron atunci se va calcula la cursul BNR+ 2%. Tarifele includ TVA si comisionul agentiei.

7.Agentia de turism touroperatoare isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (dar neafectand intregirea lui) si a serviciilor (autocar, vila, restaurant). Tarifele excursiilor optionale sunt orientative in functie de cele comunicate de agentia noastra partenera. In cazul evenimentelor aparute pe parcursul desfasurarii excursiei, agentia touroperatoare raspunde in limita prevederilor contractuale cu prestatorii de servicii (transportatori, hotelieri, unitati de alimentatie publica, ghizi si insotitori de grup, parteneri locali, intermediari) si a normelor legale in vigoare. In cazul plecarilor din tara este posibil transferul turistilor in Bucuresti.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA