Destinatii Europene

Sarbatori Pascale la pret avantajos in Viena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
02/05/2013 - 06/05/2013
Pret Total:
295 € (59€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

OFERTA SPECIALA Paste 2013 Viena 02 - 06 mai 2013
Pret / persoana: 295 euro (loc in camera dubla) / 4 nopti
Supliment camera single: 90 Euro/pers.
Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): 285 EURO/pers.

Servicii incluse:

- transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Senator 3* in Viena
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- tur de oras de jumatate de zi in Viena (maxim 3 ore)
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:

- taxele de aeroport 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- excursiile optionale
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
- asigurarea storno

Orar informativ de zbor (ore locale):

- 02.05.2013: Bucuresti Otopeni 08:10 – Viena 08:50
- 06.05.2013: Viena 20:05 – Bucuresti Otopeni 22:50

Excursii optionale – preturi informative:

- Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local: pret informativ 28 Euro/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include turul palatului Schonbrunn cu ghid local si biletul de intrare la palatul Schonbrunn; nu este inclus transportul pana la/ de la palat. Varianta cea mai economica de transport este cu mijloacele de transport in comun, impreuna cu insotitorul de grup.

- Excursie la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz: pret informativ: 50 Euro/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include transport cu autocarul local, ghid local, biletele de intrare la Mayerling si Heiligenkreuz.

DETALII

Ziua 1: BUCURESTI – VIENAIntalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare cursa Austrian Airlines cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:10 si sosire la Viena la ora locala 08:50. Transfer in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi. Vom putea admira de-a lungul celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare hotel Senator 3* in Viena.

Ziua 2: VIENA - vizita optionala la Palatul SchonbrunnMic dejun. Astazi va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn impreuna cu insotitorul de grup. Palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada palatului are lungimea de 175 de metri si este impodobit cu coloane clasice si ferestre. Fatadele sunt vopsite cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronoata la numai 23 de ani, in 1740. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 3: VIENA - Excursie optionala la Mayerling si manastirea HeiligenkreuzMic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Cazare.

Ziua 4: VIENAMic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru a ne plimba pe strazile Vienei, pentru a trece in revista mai multe obiective turistice sau pentru a vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Optional, servirea pranzului de Paste la un restaurant local. Cazare.

Ziua 5: VIENAMic dejun. La ora 12:00 vom preda camerele; vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora transferului la aeroport, prevazut pentru ora 17:00. Imbarcare cursa Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti (20:05). Sosire la Bucuresti la ora 22:50.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
02-Mai-13 - 06-Mai-13-295--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • http://activtours.ro/oferta-speciala-paste-2013-viena_viena_austria

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS