Destinatii Europene

Santorini - paradisul indragostitilor

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
15/07/2009 - 26/08/2009
Pret Total:
409 € (51.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Insula Santorini, aflată în sudul Marii Egee la 120 de mile marine de Creta, atrage turistii mai ales datorită faimei potrivit careia în aceasta regiune s-a gasit legendara Atlantida. Aici se afla un sat-castel, Pyrgos, celebru pentru că are mai multe biserici(75) decat case. De altfel, se spune ca Santorini este locul în care "sunt mai multe biserici decat case, mai mult vin decat apa, mai multi magari decat barbaţi". Numele Santorini insa este unul mai recent, si vine de la biserica de pe insula, inchinata Sf. Irene, numita Aghia Irini de greci si Santa Rini de marinarii straini.
Monument de arhitectura ÅŸi geologie, insula este pentru multi emblema vizuala a Greciei. Un spatiu care s-a nascut prin disparitia unei civilizatii.
Stancile "povestesc" despre cea mai mare catastrofa naturala ce a scuturat Mediterana, dar care a creat doua plaje faimoase in lume, Plaja Rosie si Plaja Neagra, cat si un decor fabulos pentru asfintitul soarelui.

Hotelul are o locatie ideala pentru cei care vor sa se bucure de plaja Kamari, fiind cea mai mare plaja de pe insula si una dintre cele mai mari din Ciclade. Hotelul reprezinta, de fapt un complex cu mai multe piscine, o alternativa buna pentru plaja. Complexul este unul linistit, recomandat celor care vor sa se relaxeze. In Kamari veti putea admira o priveliste impresionanta: plaje cu nisip negru de o rara frumusete precum si stancile negre ale vulcanului ce se impletesc armonios cu albastrul stralucitor al marii.

Locatia: Kamari, la 150 m plaja, in centrul statiunii. In apropierea complexului sunt diverse magazine, restaurante, taverne, cafenele si baruri.

Facilitatile camerelor: Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat (inclus in pret), frigider (inclus in pret), seif (contra cost).

Piscina: piscina, bar la piscina, sezlonguri la pisicina (incluse in pret).

Alte facilitati: tv-lounge, magazin de suveniruri, receptie, gradina, salon pentru mic dejun.

Servicii incluse:
Bilet avion cursa charter;
Bucuresti - Santorini - Bucuresti;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopti cazare hotel cu mic dejun.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " S.C. Promed Travel S.R.L."

Total Oferte de Turism (20)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: S.C. Promed Travel S.R.L.