Destinatii Europene

Roma - 1 Mai 2014

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
17/03/2014 - 01/05/2014
Pret Total:
379 € (75.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee

Descriere Oferta Turistica:

Program:
Ziua 1: BUCURESTI - ROMA:
Intalnire la ora 04:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:15. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare Cazare Hotel Archimede 4 standard local sau similar din lantul SEBRAELI www.sebraeli.net (in opinia agentiei echivalent 3 standard international). Hotelul este central, aproape de gara Termini. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 2: ROMA:

Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore - construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, "Pieta". Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3: ROMA - TIVOLI - ROMA (excursie optionala):

Mic dejun. Pentru prima parte a zilei, puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D`Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80 ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Adrian. Villa D`Este, construita in anul 1550 de Cardinalul Ippolito al II-lea d`Este, impresioneaza prin gradinile sale cu numeroase fantani, statui si jocuri de apa, model ce a fost preluat de multi arhitecti europeni in realizarea gradinilor in stil baroc. Pret informativ: 50 euro/persoana, minim 20 platitori. Dupa amiaza vom face o plimbare pietonala impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga "piazza" de Biserica Trinita dei Monti; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini.

Ziua 4: Roma - FLORENTA - ROMA (excursie optionala):

Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma. Pret informativ: 75 euro/persoana, minim 20 platitori.



Ziua 5: ROMA - BUCURESTI:

Mic dejun. Zi libera pentru vizite sau cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face cel mai tarziu la ora 12:00. Seara este prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 22:15. Sosire la Bucuresti la ora 00:30.

Include:
-transport avion compania Tarom Bucuresti - Roma si retur;
-4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4 din lantul SEBRAELI (locatie centrala, Gara Termini, echivalent 3 standard international)
-transfer aeroport - hotel - aeroport;
-tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
-insotitor roman de grup

Nu include:
-taxele de aeroport (130 EURO/ persoana, pot suferi modificari)
-intrari la obiectivele turistice;
-excursiile optionale
-asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate)
-taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 3 euro/zi/persoana.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA