Destinatii Europene

Roger Waters la Praga - Pachet Premium

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Concert
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
15/04/2011 - 17/04/2011
Pret Total:
519 € (173€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Roger Waters va porni in toamna anului 2010 intr-un turneu mondial intitulat “The Wall” la 30 de ani distanta de la lansarea celui mai de succes album Pink Floyd. Acest turneu Roger Waters va continua in 2011 in Europa si va avea programate 2 concerte in Praga. Turneul va bucura enorm pe toti fanii Pink Floyd, care vor avea sansa sa-l vada live pe cel care s-a aflat in spatele tuturor succeselor formatiei si vor asculta multe din pieselor lor clasice in cadrul un spectacol de exceptie.
Roger Waters este unul din fondatorii celebrului grup Pink Floyd. Lunga sa cariera a inceput in 1965 cand alaturi de Syd Barret, Nick Mason si Richard Wright a format Pink Floyd. Timp de 20 de ani. Roger Waters a fost omul principal din spatele imensului success repurtat de trupa din care facea parte incepand din 1967 si David Gilmour. Waters a fost compozitor, solist, chitarist si cel care a realizat multe din simbolurile folosite de Pink Floyd timp de 20 de ani. Cariera solo are cateva momente importante printre care concertul din Berlin din 1990, considerat unul din cele mai mari din istoria muzicii si albumul de opera Ca Ira finalizat dupa 16 ani de munca.

Program recomandat:
Ziua 1 – Bucuresti – Praga
Praga e un fel de amestec de nou, vechi si foarte vechi. De la Piata Venceslas daca cobori pe bulevard te duci direct catre inima veche a orasului. Si din strazile mari si asfaltate modern, ajungi cat ai clipi, pe stradutele medievale cu piatra cubica. Terasele se intind pana in strada iar chelnerii sunt amabili. Te poti aseza la masa si poti urmari forfota de pe strada si turisii grabiti urmarind un ghid cu o umbrela ridicata.
Praga e frumoasa daca o descoperi la pas, fara reguli, fara obiective de atins. Incet… pe strazile laturalnice cu case galbene, portocalii si crem, cu muscate rosii in geam. Acolo simti cu adevarat aerul ei romantic. Acolo…si pe podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa). Mergi in continuare in cautarea “strazii de aur” - zona boema a orasului, a Pietei Wenceslas si a Pietei Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru admirarea “spectacolului” papusilor)

Ziua 2 – Praga vazuta de sus
Castelul, cel mai mare complex medieval din Europa, a fost construit prima oara in sec al IX-lea transformandu-se dintr-o fortareata din lemn inprejmuita de ziduri de pietre intr-o cladire impozanta asa cum este el astazi. Din cadrul complexului fac parte: Catedrala Sfantul Vitus (cel mai important punct de reper din oras unde puteti vizita turnurile, muzeul si galeriile de arta), Golden Lane, Palatul Lobkowicz si biserica Sfantul George. In acest castel au avut birourile regii cehi, imparatii Imperiului Roman, presedintii Cehoslovaciei precum si cei ai Republicii Cehe. Bijuteriile coroanei sunt pastrate aici.
Schimbarea garzilor are loc in fiecare ora de la 05:00 la 23:00. Ceremonia de la pranz include fanfara si schimbarea bannerului.
Seara, concert Roger Water la O2 Arena

Ziua 3 – O zi la cumparaturi si inapoi la Bucuresti
„Galeriile Z“, situate pe strada Letenska, la numarul 1, gazduiesc cateva dintre cele mai frumoase obiecte de sticla din Cehia, cunoscute pentru calitatea lor extraordinara. Multe dintre aceste piese unicat sunt realizate de profesorii de la Academia de Arte din Praga. Bineinteles, si preturile sunt pe masura calitatii.
De asemenea, alt centru comercial din Praga este „Dum Porcelanu Praha“, de pe strada Jugoslavska, unde veti gasi faimoasele portelanuri pictate de artistii cehi. Fiind apreciate in intreaga lume, portelanurile constituie un suvenir perfect pentru orice vizitator, mai ales ca preturile nu sunt foarte piperate.
Pentru Praga nu iti e suficienta o singura intalnire. Trebuie sa o revezi dupa ce la primul contact ai aleragat disperat sa vezi tot, sa intri in toate muzeele, sa nu ratezi o plimbare cu vaporasul si nici tramvaiul istoric. Praga e un loc unde sa te intorci atunci cand vrei sa redevi romantic. Cand vrei sa te intorci in timp.

NOTA:
Tariful pachetului este vlabil pentru minim 2 persoane.
Pentru biletele in tribuna nu se pot alege locurile. Acestea se aloca automat.
Perioada de cazare in Praga este 15 / 17 Aprilie 2011, insa se poate modifica la cerere.
Pentru tariful biletului de avion am luat in calcul cel mai mic tarif in momentul efectuarii ofertei (18.10.2010). Acest tarif nu poate sa fie garantat de Explore Travel si se poate modifica oricand in functie de disponibilitatea si regulile de tarifare ale companiilor aeriene. Putem garanta tariful biletelui de avion in momentul efectuarii platii avansului de catre turist.Cursa recomandata :
15.04 – Bucuresti 07 :20 – Praga 08 :15
17.04 – Praga 11 :40 – Bucuresti 14 :30

Tariful include:
Bilet de avion Bucuresti-Londra si retur cu compania Tarom
Taxe de aeroport si securitate
Bilet intrare generala in fata scenei cu taxa de livrare in Romania inclusa
2 nopti cazare in camera dubla la Hotel K+K Central 4* http://en.kkhotels.com/index.php?id=401&
Mic dejun in fiecare dimineata

Nu sunt incluse in tarif:
Transferuri aeroport – hotel - aeroport
alte mese in afara micului dejun
asigurarea medicala de calatorie

Alte cateogorii de bilete de concert:
*Standing (Stani) – reducere 25 euro/persoana
*Categorie 3&4 (sectorul portocaliu inchis)– reducere 30 euro/persoana
*Categorie 2 (sectorul portocaliu deschis) – supliment 10 euro/persoana
*Cateogire 1 (sectorul galben) – supliment 25 euro/persoana

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPLORE TRAVEL