Destinatii Europene

Revelion Viena - Vacanta 6 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
11/11/2009 - 25/11/2009
Pret Total:
275 € (45.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Revelion V I E N A 6 zile (29.12–03.01)
Shopping la Parndorf (Designer Outlet) si Viena (SCS)
Manastirea MELK, COTUL DUNARII (Szentendre, Visegrad, Esztergom)
BRATISLAVA , Croaziera pe Dunare la Budapesta
ZIUA 1 - Marti 29.12 (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. pe ruta Pitesti – Deva – Arad – Ungaria. Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2(mic dejun). Deplasare la Parndorf – shopping in DESIGNER OUTLET (150 magazine, preturi cu 30 – 70% mai mici). Ora 13.30-deplasare la Viena, vizita (90 min) Palatul Schombrun, apoi tur Viena cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Deplasare la hotel pentru cazare. Optional (aprox. 25 €) cina festiva in Grinzing. Cazare in zona Viena.
ZIUA 3 - 31.12 (mic dejun). Deplasare in Viena cu autocarul la Shopping Center Sud (SCS)- shopping. Ora 12, deplasare cu autocarul in centrul Vienei - plimbare pietonala, vizite individuale si shopping: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. La ora 17 - deplasare cu autocarul la hotel. Ora 20- deplasare cu autocarul de la hotel in Grinzing pentru turistii care au masa de Revelion. Ora 21- deplasare cu autocarul de la hotel in centrul Vienei pentru ceilalti turisti. Cazare in zona Viena.
Trecerea in Noul An – in centrul Vienei sau in Grinzing. Ora 1 (toti turistii) intoarcere cu autocarul la hotel.
ZIUA 4(mic dejun). Ora 12, optional (15 € - se achita in Austria, grup minim 25 turisti) excursie (90 km) la Manastirea Melk. Cazare in zona Viena.
ZIUA 5 (mic dejun). In Bratislava se viziteaza (30 min.) Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic, centru etnografic si de ceramica – Muzeul Margit Covacs). Deplasare la BUDAPESTA - se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20), optional (27 €), croaziera (minim 20 pers.) pe Dunare by night (aprox. 2 ore,cu cina festiva bufet, muzica). Turistii care nu participa la croaziera, timp liber (aprox. 2 ore) in Piata de Craciun din Budapesta, in perimetru: Podul Margareta, Podul cu Lanturi, zona comerciala Corso–Dunare (hotelurile Intercontinental, Mariott), Podul Elisabeta. Apoi (toti turistii) deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Budapesta.
ZIUA 6 - Duminica, 03.01 (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria-Arad–Deva-Sibiu–Pitesti. Sosire Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) aprox. ora 24, in Piata Victoriei, apoi Gara de Nord (Coloane).
Pret:275 €+optional, Masa de Revelion 95€ (se achita pana in 1.12)
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 120 € La inscriere se achita minim 150 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 20 € Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii
PRETUL INCLUDE : ● serrvicii ghid roman ;
• transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
• 3 cazari in zona Viena la hotel 3*** si 2 cazari hotel 2**( camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu si dus);
• 5 mic dejun in restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel FRIEDL 3*** - situat( la 15 km de centrul Vienei) in Padurea Vieneza (suburbia Purkersdorf). Camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu cu dus, TV si restaurant. www.hotel-friedl.at

OBS.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

INSCRIERILE se fac incepand cu 12.10.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Obs - vezi si notele de pe verso
Acte necesare: pasaport sau CI Asigurarea medicala e obligatorie. Indicativ- VIENA 6 zile, 29.12

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Planet"

Total Oferte de Turism (63)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Planet