Destinatii Europene

Revelion Rusia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
02/07/2014 - 25/12/2014
Pret Total:
845 € (105.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

28.Dec.2014 - 845 EUR

Ziua 1: BUCURESTI – MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:00, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 15:35. Incepem un scurt tur panoramic de oras ce cuprinde si vizitarea celebrei strazii pietonale, Arbat. Cazare la hotel 4. Cina la restaurantul hotelului
Ziua 2: MOSCOVA
Dupa micul dejun vom avea un tur de oras in cadrul caruia vom vizita Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si catedrala Sf. Vasile. Vom efectua o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa pranz, vom vizita Complexul Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.
Ziua 3: MOSCOVA - ST. PETERSBURG
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la St. Petersburg la ora locala 13:35. Scurt tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la hotel 4. Optional, seara traditionala cu program de folclor rusesc la un restaurant local.
Ziua 4: ST. PETERSBURG – Puskin
Dupa micul dejun, vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Seara (optional), cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.
Ziua 5: ST. PETERSBURG
Dupa pranz vom face un tur panoramic ce include: Catedarala Sf. Isaac, Catedrala Fecioarei din Kazan, Piata Palatului, una dintre cele mai impresionante din Europa, fiind atat de mare incat ar putea fi un mic oras, Insula Vasilievsky, cea mai mare insula de pe raul Neva, de unde poti avea cea mai frumoasa priveliste a orasului si Piata Senatului.
Ziua 6: ST. PETERSBURG - Peterhof
Dupa micul dejun vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa pranz, optional va propunem o excursie optionala, la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat.
Ziua 7: ST. PETERSBURG - Novgorod
Servim micul dejun si apoi putem pleca intr-o excurie optionala la Novgorod, cel mai vechi oras slav si cel mai important oras istoric din nord-vestul Rusiei. Pe parcursul intregii zile vom avea ocazia sa admiram Novgorod Kremlin, unde se afla cel mai vechi palat al Rusiei, cea mai veche clopotnita si cel mai vechi turn cu ceas; catedrala Sf Sofia, un exemplu elocvent de arhitectura ruseasca; Manastirea Iuriev si Muzeul Civilizatiei Lemnului. Cazare.
Ziua 8: ST. PETERSBURG - BUCURESTI
Eliberarea camerelor si transfer la aeroport si imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti la ora 03:40, cu schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Bucuresti la ora 10:25.

Include:
-transport cu avionul Bucuresti - Moscova cu retur St. Petersburg - Bucuresti cu compania Aeroflot
-transport cu avionul cursa interna: Moscova - St. Petersburg
-ransferuri aeroport - hotel - aeroport
-2 nopti de cazare cu mic dejun in Moscova la hotel Holiday Inn Suschevsky 4 (sau similar)
-5 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel Octiabrskaya 4 (sau similar)
-tururi panoramice cu ghid local Moscova si Sankt Petersburg
-1 cina la restaurantul hotelului in Moscova
-vizitarea Catedralei Sf. Vasile
-vizita Metrou Moscova- cu intrare la statiile reprezentative
-vizitarea Complexului Kremlin
-vizitarea fortaretei Petru si Pavel
-vizitarea Muzeul Ermitaj
-insotitor roman de grup

Nu include:
-taxe de aeroport 150 euro/ persoana (pot suferi modificari)
-taxa viza 50 euro / persoana
-bacsisuri 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia
-masa de Revelion optionala la restaurantul hotelului: 215 Euro / persoana
-asigurarea medicala obligatorie
-asigurarea storno.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA