Destinatii Europene

Revelion Republica Dominicana

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/08/2014 - 28/12/2014
Pret Total:
1375 € (171.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:



Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – LONDRA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 14:00. Plecare spre Londra cu compania British Airways, la ora 16:00. Sosire in Londra Heathrow la ora 17:30 si transfer la hotel. Cazare in hotel Hilton Gatwick 4 sau similar.
Ziua 2 (30.12): LONDRA - PUNTA CANA
Mic dejun. Transfer la aeroportul Gatwick. Decolare la ora 10:00 si sosire in Punta Cana la ora locala 15:15. Punta Cana este o destinatie tropicala exclusivista, situata in estul Republicii Dominicane, intr-un cadru natural incantator: plaje splendide cu nisip foarte fin si vegetatie luxurianta cu o diversitate uluitoare de arbori, tufe, plante si o multitudine de flori viu colorate. Incantatorul ritm merengue, ce isi are originea aici, se aude la tot pasul, asigurand o atmosfera de sarbatoare. Transfer si cazare in regim all inclusive la hotel OCEAN BLUE & SAND 5 sau similar.
Ziua 3 (31.12): PUNTA CANA – LA MULTI ANI 2015!
Masa in regim all inclusive. Timp liber pentru odihna sau pentru a beneficia de toate facilitatile hotelului: piscine, jacuzzi, sauna, baie turceasca, teren de tenis, windsurf, snorkeling, lectii de dans si multe altele. Seara, participare la cina festiva de Revelion.
Ziua 4 (01.01): PUNTA CANA
Masa in regim all inclusive. Timp liber pentru plaja sau pentru cumparaturi la magazinele din apropierea hotelului. Recomandarea expertilor: cumparati bijuterii din chihlimbar (chihlimbarul este renumit pentru frumusetea si calda lui culoare aurie), bijuterii din larimar sau piatra albastra (piatra semipretioasa rara, care se gaseste doar in Republica Dominicana), o sticla de rom dominican si trabucuri tipice!
Ziua 5 (02.01): SAFARI DOMINICAN
Masa in regim all inclusive. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala “Safari Dominican” pentru a descoperi frumusetea naturala a Republicii Dominicane. Pe parcursul safari-ului cu jeep-urile se vor traversa culturi de trestie de zahar, se vor parcurge drumuri racoroase de munte si se vor face opriri in sate montane pitoresti. Pranzul va fi servit in ritm de merengue la o ferma tipica.
Ziua 6 (03.01): INSULA SAONA
Masa in regim all inclusive. Optional, excursie in Insula Saona pentru a admira un peisaj incredibil. Excursia include o relaxanta calatorie pe mare cu catamaranul, pranz in mijlocul oceanului si o scurta incursiune intr-un paradis tropical mai putin cunoscut.
Ziua 7 (04.01): SANTO DOMINGO (optional)
Masa in regim all inclusive. Optional, excursie in Santo Domingo, capitala insulei. Santo Domingo este primul oras colonial spaniol din “Lumea Noua” si cel mai vechi oras locuit de europeni fara intrerupere. Se vor admira numeroase cladiri coloniale (Zona Colonial este inclusa in Patrimoniul Mondial al UNESCO): Catedrala Santa Maria La Menor, care dateaza din anul 1540, casa familiei lui Cristofor Columb si Muzeul el Alcazar. Dupa-amiaza, se va descoperi partea moderna a orasului - port infloritor, plin de restaurante, cazinouri si magazine. Seara, intoarcere in Punta Cana la Hotelul OCEAN BLUE & SAND 5 sau similar.
Ziua 8 (05.01): MANATI PARK (optional)
Masa in regim all inclusive. Astazi, optional, atat copii, cat si adultii vor putea petrece o zi de neuitat in Manati Park – un parc tematic situat in apropierea statiunii Punta Cana. Parcul ofera vizitatorilor unele din cele mai frumoase experiente ale acestei destinatii exotice: de la inot cu delfinii pana la plimbari prin frumoase gradini cu orhidee, pasari si plante tropicale.
Ziua 9 (06.01): PUNTA CANA – LONDRA
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depunerea bagajelor in camera special amenajata. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului pana la ora 15:00 cand este prevazut transferul la aeroportul din Punta Cana. Imbarcare pe cursa Punta Cana – Londra Gatwick, compania British Airways, cu decolare la ora 18:00.
Ziua 10 (07.01): LONDRA – BUCURESTI
Sosire pe aeroportul Gatwick la ora locala 06:05. Transfer la aeroportul Londra Heathrow si decolare spre Bucuresti la 09:50. Aterizare in Bucuresti Otopeni la ora 15:05.

Include:
-transport cu avionul Bucuresti - Punta Cana si retur (escale Londra) cu compania British Airways
-7 nopti cazare si masa in regim All Inclusive in junior suite cu jacuzzi la hotel OCEAN BLUE and SAND 5 (sau similar)
-1 noapte cazare cu mic dejun in Londra, hotel Hilton Gatwick 4 sau similar
-transferuri aeroport Punta Cana - hotel - aeroport Punta Cana
-transferuri aeroport Heathrow - hotel Hilton Gatwick 4 - aeroport Gatwick si aeroport Gatwick - aeroport Heathrow
-insotitor roman de grup

Nu include:
taxele de aeroport: 475 EURO / persoana - pot suferi modificari
-cina Revelion (obligatorie): 85 EURO/ persoana
-taxa de intrare in Republica Dominicana: 10 USD / persoana (se achita la sosire pe aeroportul din Punta Cana)
-asigurarea medicala; asigurarea storno - optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice
-excursiile optionale. (Safari Dominican - 85 euro/persoana, Insula Saona - 75 euro/persoana, Santo Domingo - 60 euro/persoana). Excursiile trebuie rezervate si achitate in agentie pana la data de 15.11.2014. Daca nu se intruneste numarul minim de participanti (20 persoane) excursia nu se poate realiza doar cu grupul roman, ci la fata locului, impreuna cu alti turisti. Programul excursiilor poate suferi modificari.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA