Destinatii Europene

Revelion Portugalia - Lisabona 2009

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2008 - 02/01/2009
Pret Total:
680 € (136€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Revelion Lisabona 2009

29.12.2008-02.01.2009


Ziua 1.

29 decembrie. Dimineata, 2 ore inainte de decolare, ora 05,45, intalnire cu insotitorul de grup la aeroport. Imbarcare in avion, cursa Blue Air, si decolare la ora 07,45 cu destinatia Lisabona. Sosire in capitala Portugaliei. Transfer la Hotel Mundial 4*. Cazare.


In jurul orei 13:00 veti incepe parcursul „7 colinas” , durata 4 ore, cu electricul E28 pe itinerariul Praça Martim Moniz, Miradourul Santa Luzia, Castelo de Sao Jorge, Se Catedral, Elevadorul Santa Justa, Convento do Carmo, Cervejaria Trinidade, Miradourul Sao Pedro de Alcantara, Elevadorul Gloria.


Dupa o calatorie de 15-20 minute cu tramvaiul E28 ajungem in statia Santa Luzia, de unde se deschide o belvedere asupra Alfamei, cel mai vechi cartier al Lisabonei, biserica Sao Vicente de Fora, iar la baza colinei se intinde laguna raului Tejo. Dupa o plimbare de 5 minute ajungem pe platoul Castelului Sao Jorge. O alta belvedere va fascina privirea dvs. Astfel, pornind de-a lungul zidului fortificatiei din partea stanga a intrarii, veti admira labirintul stradutelor cartierului situat imediat sub aceste ziduri, gradinile de portocali, lamai si smochini si veti putea parcurge cu privirea urmele desenate pe luciul apei de cãtre ambarcatiunile care fac legatura cu orasele de peste apa si care sunt parte integranta a zonei metropolitane. Privelistea se revarsa pana inspre podul 25 Abril si mai departe spre ocean.


Iubitorii de detalii au la dispozitie binocluri instalate in punctele strategice ale castelului care va vor apropia si mai mult de sufletul acestui oras nebanuit de frumos si spectaculos totodata.

Urmand conturul zidului castelului privirea va poarta cãtre Praça de Comercio, cea mai impunatoare piata a orasului, dominata de arcul de triumf poarta de intrare in Baixa Chiado, caracterizata prin paralelismul strazilor si fatadele cladirilor in stil art nouveau care urmeaza planurile lui Marques de Pombal, acesta fiind de fapt si artizanul reconstructiei orasului dupa cutremurul din 1755 care a distrus intreaga zona de jos a orasului.


Se remarca inca ruinele Conventului do Carmo, unica biserica gotica a capitalei, elevadorul Santa Justa, un pinten de otel si fonta care prin liftul instalat in interior face legatura intre doua cartiere importante ale Lisabonei, Baixa Chiado si Bairro Alto. In continuare se remarca Praça Rossio, Praça Figueira usor de identificat dupa statuia ecvestra a lui Dom Jose, Praça dos Restauradores si undeva la baza castelului Praça Martim Moniz, care e de fapt punctul de plecare in acest periplu lisboete. Turul acestor ziduri se incheie cu o vedere ampla asupra Conventului Graça si Mouraria.


Dupa aceasta memorabila vizita vom continua plimbarea pe jos pana la Se Catedral situata la 300 m distanta de iesirea din castel. Apoi intre obiectivele pe care le vom trece in revista amintim elevadorul Santa Justa, Convento do Carmo, cafeneaua „Brasilera”, miradourul Sau Pedro de Alcantara, apoi vom face o coborare in Praça dos Restauradores cu ascensorul Gloria. De aici vom ajunge in 5 minute la hotel pe jos, sau puteti face o plimbare pe cea mai comerciala artera a Lisabonei, Avenida da Liberdade. Pe tot acest itinerariu veti fi insotiti si asistati indeaproape de insotitorul de grup.

Seara se poate petrece intr-un restaurant ales la sugestia insotitorului de grup, pentru a asculta fado sau la Docas o zona in care Lisabona nu doarme niciodata. De asemenea CC Colombo, cel mai mare centru comercial din peninsula Iberica, este in asteptarea amatorilor de shoping, acesta putand fi ales ca si varianta la aceasta seara.

Ziua 2.

30 decembrie. Ora 08H30, dupa micul dejun, plecare intr-un tur de ½ zi in care veti cunoaste Praça de Comercio, Cais Sodre, Alcantara, Museu das Coches(Muzeul Trasurilor), Pastelaria Belem, Mosteiro dos Jeronimos, Torre de Belem, farul, Padrao dos Descobrimentos. (Se vor vizita Muzeul Trasurilor, Pastelaria Belem, Manastirea Jeronimos, Torre de Belem).


La intoarcere cei care au indragit la prima vedere Bairro Alto, pot reveni in acest cartier de aceasta data cu elevadorul Bica, un mijloc de transport cu mai mult de 110 ani de existenta.
Seara se poate petrece la CC Colombo, CC El Corte Ingles sau in zona animata a Baixei Chiado si Bairro Alto.


Ziua 3.

31 decembrie. Imediat dupa micul dejun, in jurul orei 8:45 plecare la Sintra, un mic orasel medieval situat la 25 de km de Lisabona, patrimoniu UNESCO, a carui existenta e legata de istoria casei regale a Portugaliei. Se vor vizita Palacio da Pena, Palacio Nacional Sintra si centrul istoric.

Intoarcerea se va face prin Cabo da Roca, Praia de Guincho, Cascais, Estoril, urmand soseaua care insoteste tarmul scaldat de apele Oceanului Atlantic. Reintoarcerea la hotel se va face in jurul orei 17,00. Timp de odihna si destindere in camera.


Seara de Revelion o puteti petrece la restaurantul hotelului, a carui situare la etajul 8 aduce cu sine o parte din farmecul Lisabonei atat prin vederea ce se deschide asupra centrului vechi cat si datorita muzicii care va va insoti pana dupa trecerea in Noul An. Doritorii pot asista la focurile de artificii din Praça de Comercio, sau pot alege un club sau o discoteca pentru a petrece pana in zori.

Ziua 4.

1 ianuarie. La Multi Ani 2009!!! Odihna pana in jurul orei 12,30. Este ziua in care vom face o excursie care are ca si itinerariu Oceanariul, traversarea podului Vasco da Gama in directia Arrabida, trecand prin Palmela si Setubal, doua orase cu importante monumente istorice si o belvedere superba asupra estuarului raului Sadu. Intoarcerea se va face pe podul 25 Abril, cu oprire la statuia Cristo Rei, o alta belvedere asupra intregii capitale si asupra estuarului raului Tejo. Seara se va petrece in Bairro Alto sau la Docas.

Ziua 5.

2 ianuarie. Mic dejun la hotel. Ora 10,00 shoping si plimbare in zona comerciala aflata la 5 minute de hotel. Ora 14:30 transfer la aeroport. Formalitatile de imbarcare. Decolare cãtre Bucuresti, ora 16,55.Tariful include:

- Bilete de avion Bucuresti – Lisabona, tur-retur, Compania Blue Air.
- Transfer aeroport – hotel – aeroport.
- Cazare la Hotel Mundial 4*, 4 nopti cu mic dejun inclus.
- Turul Lisabonei ½ zi.
- Excursie cu itinerariul Sintra – Cabo da Roca – Praia de Guincho
- Boca de Inferno – Cascais – Estoril, cu vizitarea palatului da Pena sau ca si varianta Palatul Nacional Sintra(intrarea inclusa pentru unul dintre aceste obiective).
- Excursie cu itinerariul Oceanariu, Palmela, Setubal, Arrabida(intrarea la Oceanariu inclusa).
-Card de o zi pentru transportul in comun.
-Cheltuieli legate de insotitorul de grup.
-Autocar pe toata perioada desfasurarii excursiilor cu toate taxele incluse.

Nu sunt incluse:

-Taxele de aeroport, 115 euro.
-Intrarea la alte obiective decat cele mentionate.
-Masa de Revelion 1140 euro/persoana in restaurantul
panoramic Varanda de Lisboa.
- Masa de revelion 280 euro/pers., in restaurantul hotelului
de la etajul 1, Jardim Mundial.
-Asigurarea de sanatate.
-Bacsisul pentru sofer, 10 euro/pers.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Reality Turism"

Total Oferte de Turism (12)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Reality Turism