Destinatii Europene

Revelion pe ...atol! MALDIVE 2012

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2011 - 05/01/2012
Pret Total:
2360 € (295€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • scufundari
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Va invitam sa petreceti un Revelion exotic, intr-un colt de rai, intr-o atmosfera relaxanta, oferita de decorul fascinant al Arhipelagului Insulelor Maldive. Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule luxuriante, fiecare cu propriul recif de corali si lagune de peruzea, lucrate artistic de mana uimitoare a naturii, este “Raiul pe pamant”. Incercati un exercitiu de imaginatie … Cum ar fi sa va relaxati intr-un hamac, la umbra palmierilor, pe o superba plaja exotica, cu nisip fin si apa turcoaz, cu cer senin si vegetatie de smarald ? Cu siguranta ca macar odata in viata ati visat o vacanta in care imaginarul devine realitate … Maldive … este suficient doar sa pronuntam acest nume pentru ca visul sa prinda viata. Celor care cred in realizarea visurilor, le spunem ca Paradisul poate fi “atins” prin aceasta calatorie si ii invitam sa ni se alature si sa guste din „dulceata Edenului”!


Ziua 1 – 28.12.2011: Bucuresti – Male (Maldive)

Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 09:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Austrian Airlines). Plecare spre Viena cu zborul companiei Austrian Airlines, OS 790 (11:05 / 11:55). Pentru ca timpul pana la imbarcarea pe urmatorul zbor sa treaca mai repede si in mod placut, va putem asigura transferul la centrul comercial SCS pentru o dupa amiaza de relaxare si cumparaturi, dar mai ales pentru a profita de reducerile substantiale de dupa Craciun. Intoarcere la aeroportul din Viena pentru zbor catre Arhipelagul Maldivelor, zbor asigurat de compania Austrian Airlines, OS 045 (21:05 / 09:40).


Ziua 2 – 29.12.2011: Male – Atolul Ari de Nord

Maldivele pot fi descrise ca un taram al soarelui, al nisipului fin si alb, al cocotierilor si arbustilor cu flori multicolore si pline de parfum. Lumea subacvatica este aici plina de viata si de culori stralucitoare. Rasarite din adancul oceanului, unice, insorite, cu plaje de un alb stralucitor si cu nisip deosebit de fin, aceste insule de verde smarald inconjurate de ape turcoaz, reprezinta principala destinatie exotica din Oceanul Indian, unde veti ajunge si dumneavoastra. Dimineata, la ora 09:40 vom sosi in capitala Insulelor Maldive, Male, aflata la sudul atolului Male de Nord – Kaafu Atoll. Intalnire cu reprezentantul local si transfer cu salupa rapida pe care ne vom imbarca pentru a ajunge la Complexul Chaaya Reef Ellaidhoo 4*, situat pe Atolul Ari de Nord, asezat intr-un decor spectaculos, imbinand servicii de clasa cu facilitati de lux. Cazare in regim de demipensiune si timp liber pentru odihna si acomodare cu noul fus orar.


Ziua 3 – 30.12.2011: Atolul Ari de Nord / Chaaya Reef Ellaidhoo

Chaaya Reef Ellaidhoo este una dintre locatiile cele mai spectaculoase din Maldive. Daca v-ati dorit o vacanta pe o insula tropicala, cu nisipuri albe si laguna albastra, atunci Chaaya Reef Ellaidhoo este destinatia ideala, unde aveti tot ce si-ar putea dori orice turist care „venereaza regele soare” si unde vi se vor indeplini toate dorintele. Chaaya Reef Ellaidhoo este locul ideal, unde oaspetii pot uita de probleme si se pot relaxa intr-un confort elegant in timp ce sunt rasfatati de serviciile excelente ale acestui refugiu. Veti gasi aici un complex turistic ce ofera numeroase activitati recreative, dar si sporturi, in special sporturi nautice. Chaaya Reef Ellaidhoo va va incanta sufletul cu florile sale exotice tropicale, cu gradinile luxuriante si cu uluitoarea laguna de culoarea safirului cristalin.


Ziua 4 – 31.12.2011: Atolul Ari de Nord / Chaaya Reef Ellaidhoo

Timp liber la dispozitie pentru odihna, alte activitati individuale sau excursii optionale. Puteti face surfing, diving, ski nautic, inot, snorkeling, puteti naviga sau pescui in larg. Cina Festiva de Revelion. La Multi Ani 2012!


Ziua 5 – 01.01.2012: Atolul Ari de Nord / Chaaya Reef Ellaidhoo

Timp liber la dispozitie pentru odihna, alte activitati individuale sau excursii optionale. Va recomandam sa va bucurati de spa-ul exotic, de sauna, de masaje si tratamente de frumusete, procedurile efectuate aici avand la baza efectele benefice ale algelor si plantelor indigene, combinate cu tehnicile masajelor asiatice. Spa-ul de aici e un adevarat refugiu situat in mijlocul minunatelor ape albastre ale Oceanului Indian, unde timpul nu are semnificatii, iar mintea si spiritul revin la completa armonie primordiala . O colectie luxoasa de terapii avangardiste va stau la dispozitie in saloanele si salile de terapie. Resortul pune la dispozitie o gama tentanta de tratamente si terapii, invitandu-te parca sa pasesti in lumea linistii si armoniei … sa te detasezi de lumea reala pentru a te transpune intr-un trup nou si un spirit revigorat …


Ziua 6 – 02.01.2012: Atolul Ari de Nord / Chaaya Reef Ellaidhoo

Timp liber la dispozitie pentru odihna, alte activitati individuale sau excursii optionale. Puteti alege una dintre excursiile disponibile: picnic pe insule private, excursii la insule de bastinasi, croaziere romantice la apus, excursii la pescuit, excursii cu avionul pentru fotografii, etc. Va recomandam o “Vizita in lumea rechinilor”, excursie cu o ambarcatiune specifica numita Dhoni, care se face seara, cand rechinii isi fac aparitia in largul marii. Nu trebuie sa va uitati camera de filmat, intrucat veti avea parte de o experienta de neuitat.


Ziua 7 – 03.01.2012: Atolul Ari de Nord / Chaaya Reef Ellaidhoo

Timp liber la dispozitie pentru odihna, alte activitati individuale sau excursii optionale. Puteti opta pentru o excursie in capitala arhipelagului, in insula Male. Spre deosebire de alte insule, Male e un oras cu cladiri inalte si strazi pavate. Principalul centru comercial al orasului este bazarul, stradutele din zona acestuia fiind atat de inguste incat de-abia incape un autovehicul pe ele. Pe insula se viziteaza o moschee veche de peste 400 de ani, Moscheea Hukuru Miskiiy – Mosccheea Vineri, Palatul Mulee-Aage, Piata Independentei, Banana Reef (zona maritima protejata prin lege), Centrul Islamic si Parcul Sultan si Muzeul National Istoric. Pentru shopping exista Singapore Bazaar, cu produse locale, traditionale, dar si de import.

Ziua 8 – 04.01.2012: Atolul Ari de Nord / Chaaya Reef Ellaidhoo

Timp liber la dispozitie pentru odihna, alte activitati individuale sau excursii optionale. Insulele Maldive reprezinta singurele locuri din lume unde pot fi privite balene, printre care si balena albastra, cel mai mare mamifer de pe pamant si delfini. Se organizeaza programe speciale pentru cei care vor sa cunoasca mai indeaproape stilul de viata al delfinilor si organizeaza croaziere pentru a le admira spectacolul.

Pentru cei care vor sa descopere lumea subacvatica se organizeaza plimbari cu submarinul printre atoli, snorkeling si scuba-diving. Maldive este casa unei faune si flore marine diverse. Cu sute de recifuri, 100 de specii de pesti, mai bine de 200 de specii de coral si sute de alte forme de viata marina nu este de mirare ca Maldivele sunt una dintre cele mai bune destinatii de diving din lume. Pentru cei care nu vor sa se „scufunde”, snorkeling-ul este o alternativa pentru a descoperi minunata lume subacvatica, recifurile de corali si mozaicul incredibil de colorat pe care il ofera pestii din aceasta zona. Snorkeling inseamna, de fapt, practicarea inotului la suprafata apei cu ajutorul unui echipament format dintr-o masca, un tub numit snorkel si labe de scafandru. Nu sunt necesare abilitati deosebite si nici eforturi prea mari pentru a pluti, insa, trebuie sa invatati si sa asimilati toate instructiunile pe care le veti primi de la centrul de inchiriere a echipamentelor. Este un mod minunat de a explora frumusetile marilor si oceanelor, dar si de a invata lucruri noi din fascinanta lume a vietatilor si plantelor de sub ape.


Ziua 9 – 05.01.2012: Atolul de Nord / Chaaya Reef Ellaidhoo

Mic dejun. Transfer cu salupa rapida in Male si transfer catre aeroport pentru imbarcarea catre Viena, cu zborul companiei Austrian Airlines, OS 046 (11:15 / 17:00) si mai departe spre Bucuresti cu zborul OS 787 (17:25 / 20:00).


PRET: 2360 euro / pers in DBL


DATA DE PLECARE: 28.12.2011



PRETUL INCLUDE:


Transport cu avionul companiei Austrian Airlines pe rutele Bucuresti – Viena – Male, Male – Viena – Bucuresti
7 nopti cazare cu demipensiune in camere superior in resortul
Chaaya Reef Ellaidhoo 4*
Transferurile cu barca rapida: aeroport – hotel – aeroport
Conducator roman de grup
Asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism


PRETUL NU INCLUDE:


Taxele de aeroport: 372 euro(pot suferi modificari pana la data plecarii si se achita la agentie)
Taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica
Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
Cina festiva de Revelion: 80 euro/pers.
Excursii optionale
Asigurarea medicala
Asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Dec-11 - 05-Ian-1229752360--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel