Destinatii Europene

Revelion Miami Beach & Croaziera de lux in Caraibe

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2009 - 12/01/2010
Pret Total:
2190 € (136.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – MIAMI
Zbor matinal Bucuresti – Miami, via Londra ( plecare ora 08.45 ). Dupa o scurta escala la Londra, imbarcare in zborul transatlantic cu destinatia Miami. Sosire in Miami ora 18.15. Welcome in Florida ! Transfer la hotel si cazare.
Ziua 2. MIAMI BEACH – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in Miami pentru plaja, plimbari, vizite individuale si activitati facultative. Va asteapta inepuizabile optiuni de petrecere a timpului. Nu ratati o plimbare pe Ocean Ave sau o vizita in renumitul Art Deco District. Cazare Miami.
Ziua 3. WELCOME ABOARD !
Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei. Transfer in terminalul de croaziere Fort Lauderdale si, dupa formalitatile de check in, imbarcare la bordul croazierei de lux Ruby Princess, pe care veti petrece urmatoarele 10 zile, intr-un itinerariu unic, cu opriri in unele din cele mai exotice si fascinante insule din Caraibe. Veti observa ca pe durata navigarii, in cele 3 zile in care vasul nu acosteaza la tarm, nu veti avea timp sa va plictisiti nici macar un minut. Aici veti gasi toate facilitatile unui resort de vacanta in toata regula, cu piscine, saloane spa, teatre, casino, centre de animatie, restaurante bufet si a la carte, sali de sport, pub-uri, discoteci si multe altele. Vasul ridica ancora din portul Floridei la ora 17.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 4. PRINCESS CAYS, BAHAMAS
Sosire la ora 09.00 in Princess Cays, Bahamas, prima oprire din acest voiaj pe mare magnific. Timp liber sa explorati frumusetile locului, cu plaje imaculate marginite de palmieri inalti si ape de clestar, cu numeroase optiuni distractie. Vasul paraseste portul la ora 16.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 5. PE MARE
Astazi va fi una din cele trei zile in care vasul navigheaza fara oprire, prilej de relaxare si bucurie, contempland peisajul electrizant al oceanului, care pare sa se intinda la nesfarsit, intr-un tablou captivant de nuante in albastru si verde. Veti fi invitati sa participati la nenumarate activitati si jocuri care au loc la piscina pe puntea superioara sau in salile ample special pregatite pentru ca voiajul dvs. sa fie cat mai placut. Seara mega petrecere de Revelion, cu program special. La Multi Ani ! Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 6. ST. THOMAS, U.S. VIRGIN ISLANDS
Ora 7.00 sosire in St. Thomas, unde va intampina atmosfera tropicala a Caraibelor. Insula este recunoascuta mai ales ca un paradis al amatorilor de shopping, fiind insula tax-free. Din port se ajunge imediat pe jos in centrul orasului Charlotte Amalie ( capitala insulei ), trecand pe langa zecile de magazine. Puteti negocia atat in mall-uri ca si in bazaruri, de la souveniruri pana la parfumuri de marca, bijuterii cu pietre pretioase si produse de lux. Daca sunteti pasionati de plaje exotice, Magen’s Bay este alegerea perfecta. Puteti cumpara excursii organizate de pe vas sau sa va aventurati singuri, negociind inainte si intoarcerea, cu acelasi taxi ( ! ). Cea mai mare atractie este insa Coral World Ocean Park, unde veti avea prilejul sa admirati frumusetea si magia adancurilor marii, cu milioane de pesti si corali colorati, din singurul observator subacvatic. Veti putea sa interactionati cu rechinii, sa mangaiati broastele testoase gigantice sau sa hraniti din mana infricosatoarele pisici de mare, atent monitorizati de instructori profesionisti. Cei care cauta mai multa adrenalina, pot incerca snuba diving. Vasul paraseste portul la ora 18.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 7. DOMINICA
Ora 7.00 vasul acosteaza in Dominica, ultimul bastion din Caraibe cucerit de europeni acum cinci secole. Insula abunda in vegetatie tropicala, jungle spectaculoase, o fauna abundenta, peisaje magnifice cu vai accidentate, cascade si cratere vulcanice, plaje superbe. Puteti participa la o excursie organizata, intr-un jungle trecking prin rezervatia naturala Morne Trois Pitons National Park, prilej de a strabate portiuni din padurea tropicala in cautare de pasari rare si de a admira peisajele sale unice. Inainte de imbarcare, nu ratati sa cumparati un cd cu muzica dominicana, cea mai apreciata din Caraibe, cu ritmuri pentru toate gusturile: jazz, reggae-dancehalll, calypso & soca etc. Vasul pleaca la ora 18.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 8. GRENADA
Sosim la ora 07.00 in Granada, numita si ‘Insula Mirodenilor’, ale carei mirosuri aromate se simt pretutindeni, o adevarata sarbatoare a simturilor si a culorilor. Va asteapta o multitudine de excursii si posibilitiati de petrecere a timpului: faceti o plimbare prin pitorescul oras St. George’s, capitala insulei, ramas neschimbat din vremurile coloniale, urcati pe stradutele pietruite pentru o vedere panoramica de exceptie asupra portului, unul din cele mai scenice si spectaculare porturi din Caraibe ; aventurati-va prin jungla, insotiti de ghizi calificati, pentru a admira caderea spectaculoasa a cascadelor Anabelle, prilej de a inota in piscina tropicala de la baza cataractelor, adanca de peste 15 m. Amatorii de plaja se pot relaxa pe nisipul fin ca pulberea de pe Grand Anse Beach iar scufundatorii si snorkelii vor gasi, la o aruncatura de bat de tarm, una din cele mai bine pastrate corabii naufragiate de cateva sute de ani. Plecare ora 14.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 9. BONAIRE, ANTILELE OLANDEZE
Vasul acosteaza in portul din Bonaire la ora 11.00, insula din Antilele Olandeze, situata in largul tarmului Venezuelei, inconjurata de imense recifuri de corali, un adevarat paradis pentru cei care iubesc sa exploreze lumea subacvatica si sa admire varietatea uimitoare de vietati tropicale marine. Insa atractiile nu se opresc aici. O plimbare pietonala prin centrul comercial al oraselului Kralendijk va va oferi posibilitatea sa descoperiti viata insulara de zi cu zi si sa admirati influentele olandeze in arhitectura cladirilor si a stilului de viata. Cei pasionati de natura, pot evada in mijlocul ei, insula fiind recunoscuta ca un veritabil sanctuar de pasari exotice rare, precum flamingo roz, papagalul de Amazon etc. Plecare din Bonaire la ora 19.00. Noapte la bord / pensiune completa.
ZIUA 10. ARUBA
Sosire ora 8.00 in Aruba, insula fermecatoare, din Antilele Mici. Savurati un cocktail intr-un bar elegant din Oranjestad, capitala insulei, admirand peisajele urbane exotice, cu numeroase limuzine colorate ‘Elvis-style’ iesind la parada seara. Vizitati, intr-o excursie organizata, insulita privata ‘de Palm’, inconjurata de largi recifuri de corali, prilej de a inota printre fascinantii ‘pesti papagali’ si de a admira bogata flora marina. Daca nu ati incercat sa faceti scufundari pana acum, puteti incerca aici snuba, o combinatie inedita intre snorkel si scuba, care va permite sa coborati pana la 20 m adancime respirand aerul natural printr-un tub, sub monitorizarea atenta a instructorilor calificati. Dupa-amiaza, daca doriti, rezervati-va timp pentru cumparaturi, la preturi foarte mici, in numeroasele mall-uri aflate in imediata vecinatate a portului. Vasul pleaca la ora 17.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 11. DIN NOU PE MARE
Dupa un itinerariu atat de bogat, o zi fara oprire este intotdeauna o binecuvantare. Ocazie de a va relaxa la piscina sau in saloanele de pe puntile inferioare, facand plaja, sport, citind o carte sau participand la diversele activitati organizate. Seara crupierii aranjeaza mesele de joc, in saloanele elegante se asculata muzica iar pe ringurile discotecilor se danseaza pana la epuizare. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 12. DIN NOU PE MARE
Penultima zi din acest itinerariu minunat o vom petrece tot la bordul vasului, navigand inapoi in Florida. Vom profita sa ne mai rasfatam putin in luxul si eleganta ‘in care plutim’, deja nostalgici, rasfoind poate in memoria aparatului digital dupa cea mai reusita fotografie. Seara ne asteapta o mega-petrecere, cina festiva de bun ramas, o alta ocazie pentru doamne si domnisoare de a-si etala toaletele sofisticate. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 13. MIAMI BEACH – SUN & FUN
Dupa micul dejun debarcare in portul Miami. Transfer la hotel si timp liber pentru vizite individuale, plaja, cumparaturi. Cazare Miami.
Ziua 14. MIAMI BEACH – KEY WEST
Mic dejun. Timp liber in Miami. Excursie optionala in Key West, marea atractie a Floridei, insula tropicala situata in extremitatea sudica, unde vom ajunge strabatand peisajele incantatoare peste zeci de insulite, viaducte si poduri. Cazare Miami.
Ziua 15. GOOD BYE AMERICA !
Mic dejun. Dimineata libera la Miami. Dupa-amiaza transfer la aeroport si imbarcare in zborul transatlantic cu destinatia Londra ( plecare ora 17.10 ). Noapte in avion.
Ziua 16. BUCURESTI
Sosire in Londra ora 06.20 si zbor in conexiune spre tara. Sosire in Bucuresti ora 14.35.

SERVICII INCLUSE:

● transport avion Bucuresti – Miami – Bucuresti;
● transferurile cuprinse in program ;
● cazare 4 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* in Miami Beach;
● 10 nopti in croaziera cu pensiune completa in Caraibe pe vasul Ruby Princess 5*, in cabine duble interioare ( vezi supliment cabine exterioare );
● participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei ( piscina, spectacole, cabaret, discoteca, sala de fitness etc );


NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● taxele de aeroport si securitate 295 €;
● taxa de viza SUA 130 USD, taxa de programare interviu 11 USD, ( se achita la Banca Transilvania );
● taxele portuare 153 €;
● excursiile optionale;
● bacsisurile pe durata croazierei (se achita la sfarsitul croazierei la casieria vasului );
● bauturile pe vapor, masajul, salonul de cosmetica, alte servicii nementionate;
● supliment optional cabina exterioara pe vapor: 830 €, functie de disponibiliati;
● alte servicii decat cele mentionate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-09 - 12-Ian-102190

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS