Destinatii Europene

Revelion Medieval la Londra-1

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2009 - 03/01/2010
Pret Total:
639 € (127.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

30 decembrie BUCURESTI – LONDRA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:10 la aeroportul HENRI COANDA - OTOPENI pentru imbarcare zborul British Airways cu destinatia LONDRA. Decolare la ora 08:10, sosire pe aeroportul Heatrow la ora 09:40 Intalnire cu ghidul local si transfer in Londra. TUR PANORAMIC LONDRA CU GHID LOCAL: Palatul Parlamentului si Big Ben, Piccadilly Circus si Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei, Catedrala Sf. Paul, Turnul Londrei. Transfer la hotel KINGSLEY 4**** situat ultracentral, laga British Museum si la cateva minute de Oxford Street . Dupa formalitatile de cazare, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare hotel KINGSLEY 4****.
31 decembrie LONDRA , SEARA MEDIEVALA DE REVELION
Mic dejun. Dimineata, continuam vizitarea Londrei, pietonal cu insotitorul de grup: Palatul Parlamentului cu celebrul Big Ben, Victoria Tower, Westminster Abbey, Palatul Buckingham, etc. Dupa pranz, va sugeram vizitarea celebrului British Museum, sau un program de shopping/vizitare in celebrul magazin HARRODS si o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye – simbolul orasului (deplasarile se fac cu metroul). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie, pregatirea pentru petrecerea publica din seara de Revelion sau, Optional, SEARA MEDIEVALA DE REVELION LA MEDIEVAL BANQUET * LA MULTI ANI 2010!!! Meniul este bogat, special creat pentru acest eveniment, iar spectacolul pus in scena de actori profesionisti ne va transpune intr-o atmosfera de petrecere, demna de o curte regala. Muzica live, DJ, si program de discoteca. La miezul noptii vom intampina noul an ciocnind o cupa de sampanie iar petrecerea continua pana tarziu in noapte. Detalii si pe: www.medievalbanquet.com
01 ianuarie LONDON PARADE – PARADA DE ANUL NOU * LA MULTI ANI 2010
Mic dejun. La miezul primei zile din an (12:00-15:00), va invitam sa luati parte la „PARADA DE ANUL NOU” un eveniment deosebit ce are loc pe strazile din Londra, cu o traditie de 22 de ani. Parada din prima zi a anului , a devenit unul dintre cele mai mari evenimente de strada din lume, cu peste 10,000 de participanti de pe toate continentele, sute de mii de spectatori pe strada si cu o audienta TV de zeci de milioane de telespectatori. Mai multe detalii si galerie foto pe: www.londonparade.co.uk . Seara, timp liber la dispozitie, va sugeram o Croaziera panoramica pe Tamisa. Cazare hotel KINGSLEY 4**** situat central.
02 ianuarie LONDRA – CASTELUL WINDSOR
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea pe cont propriu a Londrei, sau optional Excursie la Castelul Windsor cu ghid local. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale Castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in 1997. Se mai poate admira Capela St. George – un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) – cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in 1348 de Edward III. In interior se afla inmormantati Henry VIII si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I.(Durata: 09h00-13h00). Tarif: 60 Euro/persoana si include: autocar, ghid local, insotitor de grup si biletul de intrare la Windsor (tarif calculat pt min. 20 de platitori). Cazare hotel KINGSLEY 4**** situat central.
03 ianuarie LONDRA - BUCURESTI
Mic dejun. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Pana la ora transferului, timp liber la dispozitie pentru vizite individuale in Londra. Transfer la Aeroportul Heatrow pentru imbarcare pe cursa British Airways cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:40, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 23:55 Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarif: 639 Euro, de persoana, loc in camera dubla

Pachetul de baza include:
• 04 nopti cazare Hotel KINGSLEY 4**** by Thistle, situat central in Londra
• mic dejun de tipul „English breakfast”
• bilet de avion Bucuresti – Londra – Bucuresti compania BRITISH AIRWAYS
• Tur de oras Londra cu autocar si ghid local
• Tur pietonal Londra cu insotitorul de grup
• Transfer aeroport – hotel – aeroport
• Insotitor de grup si asistenta la cazare pe tot parcursul excursiei

Nu sunt incluse:
•Taxele de aeroport & combustibil: aprox. 115 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii)
•CINA FESTIVA DE REVELION – Restaurantul „Medieval Banquet”.
Tarif 110 GBP /persoana (~130 Euro in functie de evolutia cursului de schimb)
(transferul de la hotel la restaurant nu este inclus).
•intrarile la obiectivele turistice din program
•excursiile si programele optionale

Suplimente & Reduceri:
• camera SGL: +232 Euro/persoana

HOTEL THE KINGSLEY 4****deluxe, by Thistle
Hotelul KINGSLEY , cu o locatie suberba, chiar in inima Londrei, imbina stilul arhitectural Edwardian si farmecul lumii vechi, cu facilitatile si comfortul modern. La doar cativa pasi distanta de Covent Garden, deliciile Londrei, inclusiv Teatrul Piccadilly, cea mai renumita zona de cumparaturi Oxford Street, British Museum si alte atractii, sunt obiective foarte usor de atins. Hotelul a fost recent renovat, si dupa o investitie de 11 milioane de lire sterline, ofera acum clientilor toate facilitatile unui hotel de 4****deluxe.
REVELION MEDIEVAL LA LONDRA
Bea, mananca, si te-nveseleste....
Intampinare cu sampanie
~~~
Meniu special de Anul Nou cu cinci feluri de mancare***
Specialitate de Somon Scotian marinat, copt si asezonat cu creveti de Atlantic
pe pat de legume mediteraneene servite cu rosii si busuioc.
~~
Supa traditionala de Anul Nou condimentata cu sofran, un strop de sampanie
si crema de trufe negre, servita cu crutoane
~~
Gratar de vita Aberdeen Angus asezonat si servit cu sos special de whisky scotian
Legume proaspete coapte in unt si condimentate cu piper negru
Cartofi noi, copti, cu ceapa rosie si rozmarin
~~
Platou de pateuri umplute cu crema de fructul pasiunii, acoperite cu fructe proaspete
de mango si afine, cu crema alba de rom si cocos.
~~
Selectie de fructe
~~
Sampanie la miezul noptii
~~~
Consum nelimitat de bere si vin in timpul cinei
~~~
Spectacol medieval cu muzica si dans pe parcursul cinei
~~~
Program de discoteca

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Dec-09 - 03-Ian-10639

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EDEN TOUR INTL"

Total Oferte de Turism (25)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EDEN TOUR INTL