Destinatii Europene

Revelion la Viena - Hotel Reither 4*

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 03/01/2010
Pret Total:
385 € (64.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 - 29.12.2009
Plecare dimineata devreme, in jurul orei 01:00 din Bucuresti, din parcarea Ateneului Român, pe ruta Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Deva – Arad – Szeged – Budapesta – Tatabanya.Sosire la Tatabanya în cursul serii, în functie de formalitatile vamale.Cazare la Hotel Arpad ***.
Ziua a 2-a - 30.12.2009
Dimineaţa se pleacă din Tatabanya, spre Viena. Ne oprim la Parndorf, centru comercial renumit ca „paradisul cumpărăturilor”, unde avem timp liber circa 2-3 ore pentru shopping. Cazare la Hotel Best Western Hotel Reither****.
Ziua a 3-a - 31.12.2009
Înainte de sărbătorirea Noului An, se face un tur panoramic şi pietonalîn capitala austriacă, pe celebrul Ring Vienez pentru a căpăta primele impresii despre acest minunat oraş. Vom putea admira clădiri celebre precum Opera, Parlamentul, Primăria sau Sediul ONU.Turul pietonalal centrului istoric vă oferă ocazia să admiraţi Cartierul Muzeelor, complex care adăpostea în trecut grajdurile imperiale, Statuia Mariei Tereza, situată simetric între cele două muzee, de Artă şi de Istorie a Naturii,Piaţa eroilor (Heldenplatz) cu impozantele statui ale Prinţului Eugen de Savoya şi ale arhiducelui Carol, Palatul Imperial Hofburg, apartamentele împărătesei Sisi, Poarta Imperială Michaelertor şi Domul Sf. Ştefan. Turul se va încheia la intrarea pe strada Mariahilfer, cea mai renumită stradă de cumpărături din Viena. Seara, masa festivă opţională.
Ziua a 4-a - 01.01.2010
În prima zi a Noului An se poate organiza o excursie la Melk, unde se află o abaţie istorică a benedictinilor din Austria, una dintre cele mai faimoase locuri istorice ale creştinismului monahic european. Abaţia se găseşte deasupra oraşului Melk pe un deal stâncos cu vedere spre Dunăre, în landul federal Austria Inferioară, parte a văii râului Wachau. Abaţia este una din foarte rarele locaşuri care a funcţionat în continuu de la înfinţarea acesteia în 1089, fiind dublată de rara distincţie de a fi fost şi un loc al academismului teologic, dar şi laic.
Ziua a 5-a - 02.01.2010
Astăzi se va pleca spre Tatabanya, dar nu înainte de a ne opri la Shopping Center Sud, cel mai mare centru comercial din sud-estul Europei, unde avem 2-3 ore timp liber pentru ultimele cumpărături. În Tatabanya cazarea se face la Hotel Arpad ***.
Ziua a 6-a - 03.01.2009
De dimineaţă se pleacă spre Bucureşti, după ce se face un tur panoramic în Budapesta, unde admirăm Dunărea, Cetateaveche, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanţuri, Parlamentul şi Podul Elisabeta. În funcţie de formalităţile vamale, spre seară se ajunge acasă, folosind itinerariul Arad – Deva – Sibiu – Piteşti – Bucureşti.
Preţuri:
• 385 EUR / persoană / loc în cameră dublă
• Supliment demipensiune : 85 EUR/persoană
• Cină festivă de Revelion (31.12) : 50 EUR/persoană
• Cină festivă 30.12 în restaurant cu specific austriac, cu program Heurigen : 50 EUR/persoană
• Excursie optionala la abatia Melk : 30 EUR/persoană

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
29-Dec-09 - 03-Ian-10-385--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Karpaten Turism