Destinatii Europene

Revelion in Vietnam si Cambodgia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
06/11/2011 - 28/12/2011
Pret Total:
965 € (60.31€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Vietnam,Cambogia din Asia
de la 2320 USD Asia 16 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667

Ziua 1 - 28.12.2011: Bucuresti – Hanoi
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 05:00. Plecare la Paris cu zborul AF 1089 (07:00 / 09:10) si apoi la Hanoi zborul AF 176 (13:00 / 06:20)
Ziua 2 - 29.12.2011: Hanoi
Sosire la Hanoi la ora 06:20. Intalnire cu reprezentantul local si tur cu autocarul prin metropola trepidanta de 3 milioane de locuitori, unde farmecul desuet al orasului vechi se imbina armonios cu constructiile moderne: Mausoleul lui Ho Chi Minh (exterior) si fosta resedinte a acestuia, Pagoda cu un singur stalp, Pagodele Quanh Thanh si Tran Quoc, Muzeul Artelor Frumoase. Pranz urmat de vizita lacului Hoan Kiem si a Templului Ngoc Son, plimbare cu ciclo-ricsa prin cartierul vechi. Seara se vizioneaza un original spectacol de marionete pe apa. Cina. Cazare la hotelul Ha Noi 4 - standard room (sau similar).
Ziua 3 - 30.12.2011: Hanoi – Halong Bay
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Halong Bay, traversand delta Fluviului Rosu. La pranz are loc imbarcarea pe o jonca traditionala (o corabie din lemn, copie dupa modelul celor din perioada imperiala); instalare pe vapor si cocktail de bun venit; in jurul orei ora 12:45 se pleaca intr-o croaziera mirifica, in Golful Halong, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant. Pranz cu specific vietnamez. Dupa amiaza, activitati optionale: vizita la Grota Surprizelor, sau se poate beneficia pe vapor de cateva ore de plaja, masaj sau jocuri de societate; la ora 15:30 intoarcere pe vapor (pentru cei care au ales vizita la Grota Surprizelor) pentru a continua croaziera; la ora 16:30 se poate vizita un sat de pescari, sau se poate inota in apele cristaline ale golfului, se pot face scufundari, ori se poate participa la un curs de initiere in bucataria vietnameza. Cina vietnameza, antren si voie buna. Cazare pe vapor in cabine de 2 locuri.
Ziua 4 - 31.12.2011: Halong Bay – Hanoi
Dimineata devreme puteti opta pentru Tai Chi la solarium sau pentru servicii de cosmetica / masaj, puteti inota, sau va puteti plimba cu kaiakul. Mic dejun si plecare spre port. In jurul orei 10:00, debarcare si plecare cu autocarul la Hanoi. Cazare la hotelul Ha Noi 4 (sau similar). Cina festiva de Revelion in sala Ball Room a hotelului Sofitel Plaza (transfer inclus), cu muzica live, dans antren, etc. LA MULTI ANI 2012 !
ZIUA 5 - 01.01.2012: Hanoi – Ninh Binh
Mic dejun. In cursul diminetii vizita la Muzeul Etnografic si plimbare prin Hanoi. Pranz. Plecare cu autocarul la Ninh Binh, situat in delta Fluviului Rosu, la 70 km de Hanoi. Vizitarea templului Dinh-Le, locul unde vietnamiezii il venereaza pe fondatorul Vietnamului, cel care a stabilit capitala la Nunh Binh, inainte de a fi transferata la Hanoi, de cei din dinastia Ly. Cina si cazare la hotel Ninh Binh Legend 4 - deluxe room (sau similar).
ZIUA 6 - 02.01.2012: Ninh Binh – Danang – Hoian
Mic dejun. Croaziera la Tam Coc, supranumita si Halong Bay-ul terestru, datorita peisajului inegalabil cu campurile de orez, din care rasar munti ca niste capatani de zahar. Croaziera se efectueaza in ambarcatiuni numite sampan (cate 2 persoane in fiecare sampan). Pranz la un restaurant local. Transfer la aeroportul din Hanoi si plecare la Danang cu zborul companiei Vietnam Airlines, VN 317 / VN 247 (19:30 / 20:35). Transfer la Hoi An, la hotelul Trails Resort 4 - deluxe room (sau similar). Cina si cazare.
Ziua 7 - 03.01.2012: Hoian – My Son – Hue
Mic dejun. In aceasta dimineata, vom descoperi cel mai incantator orasel din Vietnam, Hoi An (fostul Faifo). Portul sau a fost unul dintre cele mai importante din Marea Chinei si a reusit sa-si pastreze intacte templele chinezesti si cladirile negustorilor chinezi, japonezi, portughezi, sau olandezi. Pranz. Dupa amiaza, plecare cu autocarul la situl arheologic si Muzeul Arheologic de la My Son, supranumit si “Valea Regilor”, care dateaza din perioada civilizatiei Champa. In continuarea zilei, ne vom deplasa spre Hue, unde vom servi cina si unde ne vom caza la hotel Huong Giang 4 - superior river view (sau similar).
Ziua 8 - 04.01.2012: Hue – Ho Chi Minh (Saigon)
Mic dejun. Imbarcare pe vasul cu care vom face o plimbare pe Fluviul Parfumurilor, vizita la celebra pagoda Thien Mu (pagoda Femeii Ceresti). Vizita continua cu Mormintele Imparatului Tu Duc, pentru a descoperi interesanta combinatie de stiluri arhitectonice: chinez, vietnamez si francez, istoria imperiala a Orasului Interzis, un ansamblu de cladiri autentice impunatoare. Cina la Hue. Transfer la aeroport si plecare cu zborul VN 257 (21:20 / 22:40) la Saigon, capitala economica a tarii. Sosire, transfer si cazare la hotel Windsor Plaza 5 - deluxe room (sau similar)
Ziua 9 - 05.01.2012: Ho Chi Minh (Saigon)
Mic dejun. Tur panoramic al Saigonului care cuprinde: cartierul chinezesc ”Cho Lon“ cu impresionanta piata comerciala Binh Tay, pagoda Giac Lam, cea mai veche pagoda a orasului, cartierele rezidentiale coloniale, unde se afla Primaria, Opera, Catedrala Notre Dame care dateaza din sec. al XIX-lea, Palatul Reunificarii, minunata Posta Centrala, etc. Pranz si cina. Cazare.
Ziua 10 - 06.01.2012: Saigon – Can Tho (Delta Mekongului)
Mic dejun. Plecare matinala la Cai Be in inima Deltei Mekongului. Imbarcare pe vas pentru o plimbare pe Mekong si pe canalele sale pana la Vinh Long. In drum se viziteaza piata plutitoare Cai Be, apoi o veche casa coloniala si o fabrica de artizanat. Pranzul se serveste intr-un restaurant specific unde veti degusta o specialitate locala: pestele ”Ureche de Elefant”. Dupa amiaza continua cu deplasarea spre Can Tho, principalul oras din Delta Mekongului. Cina. Cazare la hotelul Golf 4 - superior room (sau similar).
Ziua 11 - 07.01.2012: Can Tho – Saigon – Phnompenh
Mic dejun matinal si plecare pentru a vizita piata de la Cai Rang, “Halele plutitoare”, unde se aduna zilnic ambarcatiunile pline de fructe si legume. Pranz. Plecare la aeroportul din Saigon pentru zborul companiei Vietnam Airlines, VN 3857 (18:30 / 19:15) spre Phnompenh. Transfer la hotelul Cambodiana 4 - deluxe room (sau similar). Cina la un restaurant local. Cazare.
Ziua 12 - 08.01.2012: Phnompenh
Mic dejun. In aceasta dimineata vom descoperi capitala Cambodgiei vizitand Muzeul National, Palatul Regal (daca va fi deschis pentru public in aceasta zi), cu Pagoda de Argint, Templul Wat Phnom, cu pagoda dedicata lui Thien Han Man, zeita marii, Monumentul Independentei, Piata Centrala, etc. Pranz si cina intr-un restaurant local. Cazare.
Ziua 13 - 09.01.2012: Phnompenh – Sieamreap
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare spre Sieam Reap cu zborul companiei Cambodia Angkor Air, K6 (10:10 / 10:55). Transfer de la aeroport catre celebrul sit arheologic din Sieamreap; vizitarea sa incepe prin poarta de sud, cu Templul Bayon, “templul munte”, ale carui turnuri reproduc scene din bodhisattva, apoiPalatu l Regal, Phimeanakas, Terasa elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Dupa amiaza se viziteaza templul Angkor Wat, ansamblu arhitectural edificat catre mijlocul secolului al XII-lea si dedicat lui Vishnu, divinitate cu multe brate, reprezentat in basoreliefuri. In final se poate admira un impresionant apus de soare dinspre Phnom Bakeng. Pranz si cina intr-un restaurant local. Cazare la hotelul Angkor Howard 5 - superior room (sau similar).
ZIUA 14 - 10.01.2012: Sieamreap
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Banteay Srey, templu shivaist de proportii reduse, cu sculpturi fine in piatra, numit si “citadela doamnelor”, pentru ca aici dansatoarele apsara sunt cel mai frumos reprezentate. Pe drumul de intoarcere, oprire la situl Bantey Samre din sec.al X-lea, o alta capodopera din perioada clasica. Pranz intr-un restaurant local. Dupa amiaza se viziteaza templele Prah Keo, Bakong si Lolei. Cina. Cazare.
ZIUA 15 - 11.01.2012: Sieamreap
Mic dejun. Urmeaza o scurta croaziera pe lacul Ton Le Sap pentru a vizita satele plutitoare si o ferma de crocodili. Intoarcere in oras si pranz la un restaurant local. Plimbare prin vechea piata comerciala si transfer la aeroport pentru plecarea catre Bangkok cu zborul companiei Bangkok Airways, PG 914 (15:45 / 16:40). Imbarcare in continuare pentru zborul companiei KLM catre Amsterdam, KL 878 (23:59 / 05:54).
ZIUA 16 - 12.01.2011: Amsterdam – Bucuresti
Sosire la Amsterdam la ora 05:54 si plecare spre Bucuresti cu zborul KL 1373 (09:20 / 13:05).
Obiective turistice:

Templul Bayon, “templul munte”,Palatul Regal, Phimeanakas, Terasa elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Mormintele Imparatului Tu Duc,

Durata: 16 zile | Transport: Avion

Plecari Camera dubla
28.Dec.2011
2320 USD + 965 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Servicii incluse:
Transport cu avionul pe rutele Bucuresti - Paris - Hanoi, Hanoi - Danang, Hue - Saigon, Saigon - Phnompenh - Sieamreap - Bangkok, Bangkok - Amsterdam -Bucuresti
Transport local cu autocare / microbuze moderne dotate cu aer conditionat
12 nopti de cazare in hoteluri de 4 si 5
1 noapte cazare pe vapor (jonca traditionala)
Mic dejun bufet international, pranz si cina in restaurante locale, sau la hotel, preponderent cu mancare traditionala locala (bazata in special pe legume), conform programului.
Transferurile, tururile, excursiile si intrarile la obiectivele turistice conform programului
Transport cu vaporul la Hue, Delta Mekongului, Lacul Tonle Sap si croaziera cu o noapte de cazare in golful Halong, pe `Hai Long Suite` (vapor traditional de categoria lux)
Tur cu ciclo-ricsa la Hanoi
Spectacol de marionete pe apa la Hanoi
Ghizi locali pentru tururi si vizite
Conducator de grup roman

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport, in acest moment 415 euro/pers.( se achita la agentie si pot suferi modificari pana in momentul plecarii)
Cina festiva de Revelion 95 usd/pers (echivalent a 70 euro)
Asigurarea medicala
Taxa viza Vietnam 25 $ si Cambod

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA