Destinatii Europene

Revelion in Thailanda - Malaezia - Singapore

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
07/11/2011 - 09/01/2012
Pret Total:
980 € (65.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Malaesia,Singapore,Thailanda din Asia
de la 3480 USD Asia 15 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Singapore-Langkawi-Kuala Lumpur-PATTAYA-Bangkok,

Ziua 1 - 26.12.2011: Bucuresti – Bangkok / ThailandaIntalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 17:30. Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines, TK 1046 (19:25 / 20:45) si mai departe spre Bangkok cu zborul TK 68 (23:40 / 13:40).
Ziua 2 - 27.12.2011: BangkokSosire la Bangkok la ora 13:40. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotelul Royal Orchid Sheraton & Towers 5(sau similar). Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar, plimbari individuale sau cumparaturi. Cazare in camere deluxe cu vedere la pitorescul rau Chao Praya.
Ziua 3 - 28.12.2011: BangkokMic dejun. Tur de oras care include cele mai reprezentative zone ale orasului. Vom incepe cu vizitarea Palatului Regal fondat in anul 1782 de catre regele Rama I si ale carui ziduri impunatoare inchid o suprafata de 259 hectare (astazi este folosit pentru ceremonii oficiale de stat) si a Templului lui Buddha de Smarald – Wat Phra Keo, unde se afla statuia cea mai venerata din Thailanda si care este in fapt Capela Regala a Palatului. Se continua cu vizitarea celui mai important templu din Bangkok, Templul lui Buddha Culcat, care este in acelasi timp si cea mai mare manastire din Thailanda. Transfer la hotel pentru cazare. Seara, optional, deplasare spre debarcader pentru o croaziera cu cina traditionala si muzica thailandeza pe fluviul Chao Praya, cea mai impresionanta si pitoreasca zona, animata non stop datorita barcilor taxi si a celorlalte ambarcatiuni care transporta tot felul de marfuri.
Ziua 4 - 29.12.2011: Bangkok – Brunei Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcarea catre Bandar Seri Begawan, capitala Bruneiului, stat situat pe coasta insulei Borneo din Asia de Sud - Est, ramasita unui puternic sultanat ce si-a recastigat independenta fata de Regatul Unit pe data de 1 ianuarie 1984. Zborul este asigurat de compania Royal Brunei, BI 516 (12:50/16:35). Sosire la aeroportul international din Brunei, intalnire cu reprezentantul local si, daca timpul permite, transfer la Complexul Comercial Yayasan pentru a profita de reducerile de sezon. Transfer apoi pentru cazare la Hotel The Empire & Country Club 5 (sau similar), unde va veti simti precum sultanii!
Ziua 5 - 30.12.2011: Brunei – Kota Kinabalu / Borneo Mic dejun. Tur panoramic al capitalei Bandar Seri Begawan, care include: Muzeul Brunei, Piata Locala, Moscheea Jame Asr Hassanil Bolkiah, cea mai mare moschee din Brunei, construita pentru a sarbatori cea de-a 25-a aniversare a domniei Sultanului Hassanal Bolkiah in 1992 si Moscheea Sultan Omar Ali Saiffuddien care poarta numele celui de-al 28-lea sultan al Bruneiului, care a fost si primul Ministru al Apararii din Brunei. Vom face o oprire pentru fotografii in fata intrarii celui mai mare Palat resedinta din lume – Istana Nurul Iman, rezidenta oficiala a Majestatii Sale, Sultanul Negara Brunei Sarussalam. Pranz la un restaurant local. Turul continua cu vizita la Muzeul Regal “Regalia”, construit in anul 1992, cu scopul comemorarii ascensiunii la tron a Sultanului Bruneiului din anul 1967. In continuare, vom face o calatorie cu barca in jurul celui mare mare sat Malay situat pe apa si vom vizita o casa a localnicilor pentru a surprinde stilul de viata al acestora.Transfer la aeroport pentru zborul companiei Royal Brunei, BI 825 (18:20 / 19:00), spre Borneo. Sosire in Kota Kinabalu sau Api Api cum o numesc localnicii, capitala Sabah-ului, oras situat sub atenta supraveghere a impresionantului munte Kinabalu si cu deschidere la Marea Chinei de Sud, fiind poarta de acces, plina de viata si plina de culoare, in Sabah. Cel mai inalt munte din Asia de Sud-Est, Muntele Kinabalu cu o altitudine de 4101 m, adaposteste Parcul National Kota Kinabalu, intrat din anul 2000 in patrimoniul mondial UNESCO, datorita faptului ca aici exista una dintre cele mai bogate flore si faune din lume, multe plante si animale fiind endemice; parcul adaposteste peste 1500 specii de orhidee, 330 specii de pasari, 26 specii de ferigi, plante pitice, tot aici regasindu-se si 5 plante carnivore din totalul de 30 din lume. Intalnire cu reprezentantul local si transfer pentru cazare la renumitul si luxosul Hotel Shangri La Rasa Ria 5 (sau similar), situat pe o minunata plaja de nisip alb.
Ziua 6 - 31.12.2011: Kota Kinabalu Mic dejun. Program liber pentru a ne bucura de facilitatile oferite de luxosul resort in care sunteti cazati sau posibilitatea unei excursii optionale cu pranz inclus in Parcul Marin Tunku Abdul Rahman. Aici este locul ideal pentru relaxare pe plajele imaculate de nisip, inot, snorkeling si in special scufundari (la care poate participa toata lumea, datorita echipamentelor speciale) pentru a admira coralii si pestii de o diversitate nebanuita. Intoarcere la hotel. Optional, cina festiva de Revelion in luxosul resort in care sunteti cazati. LA MULTI ANI 2012 !
Ziua 7 - 01.01.2012: Kota Kinabalu Mic dejun. Program liber pentru plaja, plimbare si relaxare sau, catre pranz, posibilitatea unei excursii optionale in satul Mari - Mari. Acest sat cultural este situat in mijlocul unei paduri, la 25 de minute de Kota Kinabalu, unde vom putea vedea diverse locuinte traditionale ale comunitatilor etnice Sabahan - Bajau, Lundayeh, Murut, Rungus si Dusan – construite de descendenti ai triburilor pe care le reprezinta. Arhitectura unica si ingenioasa ne va da impresia ca v-ati intors in timp, la vremurile stravechi din Borneo. Vom lua contact cu fiecare trib, le vom cunoaste casele si cultura bogata si vom putea incerca delicatesele traditionale Sabahan. Intoarcere la hotel pentru cazare.
Ziua 8 - 02.01.2012: Kota Kinabalu – Kuala Lumpur / MalaeziaMic dejun. Transfer in orasul Kota Kinabalu pentru un tur panoramic al orasului, care include: Dealul Signal, Cladirea Sabah Foundation (o cladire unica de 30 de etaje, cu o structura circulara sustinuta de tije din otel de mare intindere, o minune a ingineriei si a arhitecturii, existand doar patru astfel de cladiri in lume), Muzeul Sabah, unde se regasesc artefacte din trecutul Sabahului si opere de arta moderne, Moscheea State, impresionanta prin cupolele sale maiestuoase si motive de aur, locul central de cult pentru populatia musulmana din Kota Kinabalu. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Malaysia Airlines, MH 2613 (15:25 / 17:50), spre Kuala Lumpur. Sosire in Kuala Lumpur, intalnire cu reprezentantul local si transfer la Hotel Park Royal 5 (sau similar), situat intr-un cartier de afaceri, cu multe centre comerciale. Cazare in camere Orchid Club Deluxe. Aceasta cazare ne va oferi urmatoarele facilitati: birou de check-in si check-out privat in Orchid Club Lounge, micul dejun poate fi servit si intr-un restaurant rezervat numai pentru oaspetii Orchid Club Deluxe, snackuri, fructe proaspete, sucuri, cafea si ceai in fiecare zi intre orele 12:00 si 17:00, bauturi racoritoare tot timpul zilei, cocktailuri, bauturi racoritoare si sandwichuri-canapele in fiecare zi intre orele 18:00 si 19:30 si servicii de spalatorie gratuite pentru 2 articole/zi/ persoana. Seara va propunem excursia optionala “Kuala Lumpur by night” care va include o cina inedita in Turnul Televiziunii, de unde vom avea o panorama de neuitat asupra metropolei.
Ziua 9 - 03.01.2012: Kuala LumpurMic dejun. Zi dedicata vizitarii capitalei Malaeziei, Kuala Lumpur, ale carei principale atractii se concentreaza in doua mari zone de interes: Centrul Orasului si Triunghiul de Aur. Insotiti de ghidul local, vom face un tur panoramic de oras, care include: Piata Independentei (Dataran Merdeka), Moscheea Sultanului, Poarta Palatului Regal, turnurile gemene Petronas, inalte de 452 m, fiind cele mai reprezentative constructii pentru arta moderna si postmoderna (pana nu demult cele mai inalte din lume, depasite astazi de “Taipei 101 Tower” si Burj Dubai). In Kuala Lumpur vom gasi o imbinare arhitecturala interesanta intre stilul colonial si stilurile modernist si postmodernist, cu influente asiatice. Vom vedea astfel stilul maur la Curtea Federala, vechea cladire a Garii Centrale, care este o piesa deosebita de arhitectura mahomedana, Clubul de criket construit in stilul Tudor si Palatul Regelui. Urmeaza vizitarea pesterilor Batu, o populara atractie turistica, o alta emblema a Kuala Lumpurului, aflata la 13 km nord de oras. In pestera principala la care se ajunge urcand 272 de trepte, se afla un templu sacru hindus, iar intr-o pestera mai mica, aflata la baza dealului este gazduita o interesanta expozitie despre mitologia malaeziana. Ziua de vizite ia sfarsit printr-o incursiune in cel mai mare Parc de Pasari din Asia. Intoarcere la hotel pentru cazare.
Ziua 10 - 04.01.2012: Kuala LumpurMic dejun. Tinand cont ca ne aflam intr-un “paradis” al cumparaturilor, avem o zi dedicata explorarilor individuale, cumparaturilor in numeroasele centre comerciale (recomandam Bukit Bintang, cartierul central de afaceri din Kuala Lumpur, unde se afla mai multe centre comerciale si care este in apropierea hotelului), unde vom gasi foarte multe lucruri de calitate, la preturi avantajoase, mai ales ca ne aflam in perioada reducerilor; Mall-ul Bukit Bintang & Sungei Wang Plaza este doar un exemplu. Cazare.
Ziua 11 - 05.01.2012: Kuala Lumpur – Malacca Mic dejun. Deplasare spre Malacca, cu oprire in Putrajaya, cel mai nou si mai modern orasel al Malaeziei, cu numeroase parculete si canale. Turul panoramic de oras cuprinde: Centrul Guvernului, Moscheea Putra, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul de Finante, resedinta Sultanului Selangor, resedinta Primului Ministru situata in locul de unde veti vedea o frumoasa panorama a orasului. Calatoria continua spre Malacca, unde vom avea impresia ca ne-am transpus in timp, in urma cu 600 ani. Malacca a fost descoperita de catre Parameswara, un

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA