Destinatii Europene

Revelion in Thailanda

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
06/11/2011 - 27/12/2011
Pret Total:
1150 € (104.55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Thailanda din Asia
de la 1150 EUR Asia 11 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Bangkok-PATTAYA,

Ziua 1 - 27.12.2011: Bucuresti – Bangkok
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 19:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Austrian Airlines). Plecare spre Viena cu zborul companiei Austrian Airlines, OS 788 (20:55 / 21:35) si mai departe spre Bangkok cu zborul OS 025 (23:20 / 15:10).
Ziua 2 - 28.12.2011: Bangkok
Sosire la Bangkok la ora 15:10. Dupa formalitati si o primire in stil traditional cu ghirlande de orhidee, transfer si cazare la hotelul Narai 3 + (camere standard). Hotelul este situat central, in principala zona comerciala si de afaceri din Bangkok, langa numeroase restaurante cu specific thailandez. Timp liber pentru acomodare, plimbare sau cumparaturi.
Ziua 3 - 29.12.2011: Bangkok
Mic dejun. Tur de oras care include cele mai reprezentative zone ale orasului. Vom incepe cu vizitarea Palatului Regal fondat in anul 1782 de catre regele Rama I si ale carui ziduri impunatoare inchid o suprafata de 259 hectare (astazi este folosit pentru ceremonii oficiale de stat) si a Templului lui Buddha de Smarald – Wat Phra Keo, unde se afla statuia cea mai venerata din Thailanda si care este in fapt Capela Regala a Palatului. In continuare vizitam cel mai important templu din Bangkok, Templul lui Buddha Culcat, care este in acelasi timp si cea mai mare manastire din Thailanda. Urmeaza deplasarea spre debarcader pentru o excursie pe fluviul Chao Praya, cea mai impresionanta si pitoreasca zona care pare animata non stop datorita barcilor taxi si a celorlalte ambarcatiuni care transporta tot felul de marfuri si apoi pe canale, in Thonburi, vechea capitala a Thailandei, cu locuinte lacustre, vegetatie si fauna specifice. Vom lua contact cu modul de viata al oamenilor simpli de la tara si vom sfarsi cu o vizita la Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului si ale carui Chedi sunt in intregime acoperite cu piese de portelan multicolore, incrustate in forma de flori.
Ziua 4 - 30.12.2011: Bangkok – Pattaya
Mic dejun. Dimineata vom vizita unul dintre cele mai venerate temple din Bangkok, Templul lui Buddha de Aur, situat la intrarea in Cartierul Chinezesc; aici se gaseste cea mai mare statuie din lume a lui Buddha, din aur masiv, in greutate de 5,5 t. In continuarea zilei, ne vom deplasa cu autocarul la Pattaya, statiunea cea mai mare si mai animata din Thailanda, situata in Golful Siam din Marea Chinei, la 140 km de Bangkok, cu o intensa si pitoreasca viata de noapte. Cazare la hotelul A-One The Royal Cruise 4 (camera superioara, in aripa principala), situat central, in apropierea marilor centre comerciale, a berariilor cu specific local si peste drum de plaja statiunii.
Ziua 5 - 31.12.2011: Pattaya
Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie de o jumatate de zi „Descoperiti Pattaya”. Excursia este recomandata pentru a cunoaste Pattaya cu imprejurimile sale si include: Colegiul de Calugari Jittapawan, Acvariul, realizat intr-un autentic mediu acvatic, cea mai veche plaja Bang Saen, populata in special de localnici iar in final, oprire in satul pescaresc Ang Sila, cunoscut pentru sculpturile din piatra lucrate manual. Cina festiva de Revelion, cu o foarte bogata masa tip bufet si cu un amplu spectacol, care se desfasoara pe o scena special amenajata in parcul hotelului. La multi ani 2012 !
Ziua 6 - 01.01.2012: Pattaya
Mic dejun. Program liber pentru plaja, plimbare si relaxare. Seara, optional Alcazar Show, spectacol unic de cabaret cu travestiti, cu impresionante jocuri de lumini si sunete pe o scena ultra-moderna.
Ziua 7 - 02.01.2012: Pattaya
Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie cu salupa rapida in Insula de Corali - Koh Lan - cu pranz inclus. Insula este ideala pentru relaxare pe plajele imaculate de nisip, inot, snorkeling si in special scufundari (la care poate participa toata lumea, datorita echipamentelor speciale) pentru a admira coralii si pestii de o diversitate nebanuita.
Ziua 8 - 03.01.2012: Pattaya
Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursie optionala la Nong Nooch Village, un paradis verde, cu lacuri, plantatii de bonsai si plante tropicale specifice zonei. Dupa vizitarea parcului vom asista la un spectacol de dansuri si muzica traditionala, demonstratie de box thailandez, iar apoi participam, in spatele scenei, la un spectacol cu elefanti.
Ziua 9 - 04.01.2012: Pattaya
Mic dejun. Program liber pentru plaja, plimbare si cumparaturi sau posibilitatea unei excursii optionale de o zi cu pranz inclus in insula Koh Samed – parc national marin – una dintre cele mai cunoscute si frumoase insule din estul Thailandei. Excursia este ideala pentru inot in apa cristalina, plaja de nisip fin alb, recifuri colorate de corali si activitati sportive.
Ziua 10 - 05.01.2012: Pattaya – Bangkok
Mic dejun. Pana la ora 12:00, cand se vor elibera camerele, ne putem bucura de timp liber pentru plaja, plimbare sau cumparaturi. Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. In drum, optional, vizita la cea mai mare ferma de crocodili din lume, ocazie cu care se poate viziona si un spectacol de dresura de crocodili. Plecam spre Viena cu zborul companiei Austrian Airlines, OS 026 (23:55 / 5:20).
Ziua 11 - 06.01.2012: Viena – Bucuresti
Sosim la Viena la ora 05:20 si plecam spre Bucuresti cu zborul OS 789 (07:25 / 10:05).
Obiective turistice:

Templului lui Buddha de Smarald – Wat Phra Keo, unde se afla statuia cea mai venerata din Thailanda si care este in fapt Capela Regala a Palatului. In continuare vizitam cel mai important templu din Bangkok, Templul lui Buddha Culcat, care este in acelasi timp si cea mai mare manastire din Thailanda.

Durata: 11 zile | Transport: Avion

Plecari Camera dubla
27.Dec.2011
1150 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Servicii incluse:
Transport cu avionul pe rutele: Bucuresti - Viena -Bangkok si retur 2 nopti cazare la Bangkok in hotel Narai 3+ (camere standard)
6 nopti cazare la Pattaya in hotelul A-One The Royak Cruise 4 (camere superioare)
Mic dejun bufet
Primire cu ghirlanda de orhidee la aeroportul din Bangkok
Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
Taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
Ghizi locali
Conducator roman de grup
Asigurare in caz de insolvabilitate /faliment al agentiei de turism

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport:, in acest moment 395 euro/pers.( se achita la agentie si pot suferi modificari pana in momentul plecarii)
Cina festiva de Revelion: 125 euro/pers. este obligatorie
Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi de orice fel la mese inclusiv la cina de revelion
Bacsisuri: 20 euro/pers., pentru ghizi, soferi si bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
Asigurarea medicala
Asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)
Excursiile optionale, care se pot realiza cu un minim de 15 participanti :
Descoperiti Pattaya: aprox. 30 euro/pers.
Alcazar Show: aprox. 20 euro/pers.
Insula de Corali - Koh Lan: aprox. 25 euro/pers.
Nong Nooch Village: aprox. 25 euro/pers.
Insula Koh Samed: aprox. 40 euro/pers.
Vizita la cea mai mare ferma de crocodili din lume: aprox. 15 euro/pers.

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA