Destinatii Europene

Revelion in Croatia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2009 - 03/01/2010
Pret Total:
239 € (34.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Autocar, 7 zile/6 nopti
28.12.2009-03.01.2010
PRET: 239 euro + 399 lei
Copil 0-2 ani - gratuit, Copil 2-6 ani - 399 lei, Copil 6-12 ani - reducere 50 euro, Supliment single - 200 euro

ZIUA 1. 28 decembrie - Catre Budapesta...
Intalnire cu insotitorul de grup la ora si locul stabilit pe diagrama de plecari (anexata) in vederea deplasarii spre Budapesta. In cursul serii ajungem la Budapesta, una dintre cele mai frumoase perle din siragul Dunarii. In functie de sosire se face un tur panoramic al acestui fermecator oras, incepand cu Bulevardul Andrassy, Podul cu lanturi primul construit si cel mai celebru din Budapesta, Biserica Matyas, Palatul Regal si Bastionul Pescarilor. Cazare la hotel 3* in Budapesta.

ZIUA 2. 29 decembrie - Zagreb - capitala Croatiei
Mic dejun. Ne indreptam spre capitala Croatiei, Zagreb, un oras ce isi datoreaza frumusetea numeroaselor influente culturale clasice si baroce. Ajungem in Zagreb unde poposim pentru o scurta vizita a orasului dupa care ne continuam drumul spre destinatia noastra de vacanta: Trogir. In cursul serii ajungem in Trogir, pitorescul oras cetate. Ne cazam in zona Okrug Gornji. Cazare si cina la hotel Vila Paula 3* in Okrug Gornji.

ZIUA 3 . 30 decembrie - Vizita la Dubrovnik
Mic dejun. Va propunem optional - excursie la Dubrovnik, oras-port si centru turistic din Dalmatia de sud, unde vom explora cea mai bine pastrata cetate-port medievala, care are o istorie impresionanta. Odata ajunsi aici admiram: Biserica Sf. Vlaho, Catedrala Maicii Domnului, Biserica iezuita, Biserica Franciscana. Doritorii pot urca pe metereze, unde pot face un tur complet al acestei cetati de la inaltime. Cazare si cina la hotel Vila Paula 3* in Okrug Gornji.

ZIUA 4. 31 decembrie - Split, capitala Dalmatiei.
Mic dejun. Program liber. Va propunem o excursie optionala la Split unde vom vizita: Palatul Imparatului roman Diocletian, Perystil, dealul Marian cu vedere spre centrul orasului. Important centru turistic si comercial, ce se situeaza pe a 2-a pozitie dupa Zagreb, orasul Split este inclus in patrimoniul UNESCO, datorita Palatului lui Diocletian care dateaza din anul 304 e.n. Un alt loc care merita vizitat este portul din Split unde gasim o multime de vase, ambarcatiuni si feriboturi care fac legătura cu insulele din Dalmatia. Seara - CINA FESTIVA DE REVELION!!! Cazare la hotel Vila Paula 3* in Okrug Gornji. La multi ani 2010!!!!

ZIUA 5 . 1 ianuarie - Vechiul oras Trogir...
Mic dejun. Pentru prima zi a anului va propunem o vizita a orasului Trogir, fondat de colonistii greci in sec al III- lea i.Hr. Orasul vechi, este denumit de localnici ‘muzeul orasului’, datorita varietatii de stiluri arhitectonice, fortificatii medievale, palate renascentiste si conace venetiene gotice ce fac parte din patrimoniul UNESCO. Vizitam centrul istoric al orasului cu biserica Sf. Barbare, poarta orasului, vechea intrare principala a asezarii, Catedrala, din al carei turn se desfasoara o priveliste frumoasa a zonei, Palatul, Turnul cu Ceas. Va propunem optional - Fish Piknik . Cazare si cina la hotel Vila Paula 3*in Okrug Gornji.

ZIUA 6 . 2 ianuarie - Pe valurile Dunarii
Mic dejun. Dupa micul dejun ne indreptam spre capitala batranului fluviu. Sosim in cursul serii in Budapesta. In Budapesta aveti program liber pentru a descoperi Buda si Pesta. Optional - Cina Crama Borkatacomba - cu degustare de vinuri si program artistic traditional. Cazare la hotel 3* in Budapesta.

ZIUA 7. 3 ianuarie - Din nou acasa...
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosirea in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Servicii incluse:
• Transport autocar clasificat 3*;
• Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta;
• Cazare 4 nopti in Hotel de 3 stele in Okrug Gornji – Trogir cu demipensiune;
• Insotitor de grup;
• Tur panoramic Budapesta;
• Vizita Zagreb.

Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicala de calatorie;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe si cheltuieli personale;
• Cina festiva de Revelion - 40 Euro/pers (obligatorie)

Programe optionale:
Cina Borkatakomba - Degustare de vinuri si program artistic traditional. Pret 35 eur/pers. pentru un grup minim de 25 de participanti.
Excursie Dubrovnik - Acest “oras facut din piatra si lumina” ramane puternic si somptuos precum apusul de soare care se reflecta in fortificatiile sale de secol XIV incluse in patrimoniul universal UNESCO. Pret 45 eur/pers. pentru un grup minim de 25 de participanti (include doar transport).
Excursie la Split - Se viziteaza Palatul Imparatului roman Diocletian, Perystil-ul, dealul Marian cu vedere spre centrul orasului, toate situate in centrul istoric al orasului si incluse in patrimoniul universal UNESCO. Pret 20 eur/pers. pentru un grup minim de 25 de participanti (include doar transport).
Fish picknik - Croaziera in jurul Insulei Ciovo, Vizitam Insula Maslenica. Vin bun, peste la gratar si muzica traditionala croata ne asteapta intr-un decor mirific. Pret 40 eur / pers. pentru un grup mininim de 25 de participanti.

HOTEL VILA PAULA 3*, www.villa-paula.com
Hotelul este situat la numai 150 m de plaja. Hotelul dispune de piscina proprie, restaurant. Camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor, telefon, balcon si aer conditionat - inclus in pret.
Pitorescul oras TROGIR este asezat pe o insula ingusta, care este legata de uscat printr-un pod. Orasul vechi, este denumit de localnici ‘muzeul orasului’, datorita varietatii de stiluri arhitectonice - fortificatii medievale, palate renascentiste si conace venetiene gotice ce fac parte din patrimoniul UNESCO. Cu ocazia unei plimbari pe faleza, veti fi impresionati de multitudinea de iahturi luxoase, barci pentru excursii, restaurante, terase, cafenele tumultoase. Preparatele marine delicioase si generozitatea localnicilor, transforma regiunea intr-o destinatie de vacanta greu de egalat.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-09 - 03-Ian-10239

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " GIOVANNA TOURS"

Total Oferte de Turism (117)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: GIOVANNA TOURS