Destinatii Europene

Revelion Antalya 2011 - Titanic Beach & Resort 5*

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 02/01/2011
Pret Total:
539 € (107.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotel Titanic Beach & Resort 5*/ Lara & Kundu
www.titanic.com.tr

Localizare: Este situat in cartierul Lara la 12 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroport. Are o suprafata de 95 000 m² si este situat pe plaja. Construit in 2003.
Facilitati camere: Hotelul are o cladire principala sub forma de vapor si are o cladire anexa Port Titanic. Cladirea principala dispune de 586 de camere dintre care 520 camere standard (dintre care 7 sunt pentru persoane cu dizabilitati), 12 Colonel Suite, 9 Junior Suite, 4 Admiral Suite, 1 Presidential Suite. Cladirea anexa Port Titanic dispune de 6 Royal Select Villa (vedere spre piscina), Royal Select Villa (vedere spre gradina), 30 camere Port Family.- baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, A / C centralizat, minibar, seif (gratuit), Tv satelit, telefon in baie, telefon direct, canal de muzica pe tv, mocheta, balcon.
Facilitati hotel: Sunt 4 restaurante A` la Carte: restaurantul Hasir – cu specific turcesc, restaurantul Sapore – cu specific italian, restaurantul Capari - cu specific pescaresc si Barbeque . Toate restaurantele A`la carte sunt deschise intre 19.30- 23.30 si trebuie facuta rezervare prealabila si achitata o taxa de 10 euro/persoana adulta, 5 euro/copil 6-12 ani si gratuit pentru copii 0-6 ani.
Plaja si piscine: Plaja privata de nisip este lunga de 165 de m si cu o capacitate de 1200 de sejlonguri, cu umbrele, sezlonguri gratuite, prosoape (se depune o garantie de 10 euro). Plaja are si un ponton mare pe care se poate face plaja.
Piscina principala are 4300 m2, bazinul semiolimpic incalzit are 610 m² (25 m x 12.5 m), bazinul olimpic are 1250 m² (50 m x 25 m), piscina pentru copii are 277 m², piscina interioara are 157 m2, piscina interioara pentru copii are 20 m2, piscina cu jacuzzi, aqua park cu 4 tobogane mari pentru adulti si 4 tobogane mici pentru copii.
Sporturi: Fara plata: 4 terenuri de tenis, 1 teren squash, baschet, volei pe plaja, fotbal. Tenis de camp in timpul zilei, sporturi nautice nemotorizate.
Cu plata terenurile de tenis in nocturna, sporturile de apa care necesita ambarcatiuni cu motor.
Activitati:Fara plata: programul de animatie, concursurile in timpul zilei , programul de divertisment cu muzica ce se desfasoara seara, miniclubul pentru copii, centru fitness, sauna, baia turceasca, jacuzzi.
Cu plata: coafor, curatatorie si spalatorie, centru de sanatate, medic, baby sitting, jocurile de camera (biliard, tenis de masa), 4 piste profesionale de bowling, masajul si tratamentul pielii, shoping center, internet cafe cu rezervare in prealabil, baby siter.

Pretul include:
4 nopti cazare cu ultra all inclusive
Bilet de avion cursa charter Air Bucharest
Transfer aeroport-hotel-aeroport

Pretul nu include:
Taxe de aeroport: 95 euro / persoana
Cina festiva de in seara de Revelion: 85 euro /adult
Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
29-Dec-10 - 02-Ian-11-539--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ZONE TRAVEL