Destinatii Europene

Revelion Antalya 2011 - Hotel Rixos Lares 5*

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 02/01/2011
Pret Total:
554 € (110.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotel Rixos Lares 5* / Lara & Kundu
http://www.rixos.com/

Localizare: Se afla in Kundu, pe plaja, la 10 km de centrul orasului si 8 km de aeroportul Antalya. Are o suprafata de 112.000 m² , avand cea mai mare gradina din zona Lara.
Facilitati camere: o cladire principala cu 5 etaje in forma de cruce in 3 colturi; fiecare aripa are in partea exterioara 3 turnuri a cate 8 etaje. Dispune de 183 camere standard cu vedere mare si 97 camere standard fara vedere la mare, 66 camere deluxe superioare, 171 camere familiale superioare, 12 camere grand suite si 2 camere king suite. Minibarul din camera este umplut 1 data pe zi cu bauturi racoritoare, apa si bere. Room service este gratuit intre orele 02.00 - 07.00 (si numai produsele specificate in meniu) -Sistem audio, LCD 22”, DVD si VCD player, internet wireles, minibar, aer conditionat, seif digital, mocheta, balcon, baie cu dus, halat si papuci.
Facilitati hotel: Restaurantele A`La Carte necesita rezervare in prealabil si se poate merge o singura data (fara plata) la un restaurant la alegere pe durata sejurului. Restaurante A`La Carte – Olympus specific grecesc, Portofino specific italiana, Cantina specific mexican, Barbeque –gril si Dynasty specific chinezesc (nu accepta copii sub 12 ani). Restaurantele A’la carte au program intre 19.00-22.00.
Plaja si piscine: Este de nisip, prosoapele, umbrelele si sezlongurile sunt fara plata. Pe plaja exista si cabine de schimb si serviciul de prosoape reci. Plaja are si un ponton.
Piscina acoperita are 360 m² , piscina in aer liber are 5840 m² si jacuzzi in interior. Aquaparkul are 3 tobogane mari si un tobogan pentru copii
Sporturi: Terenuri de tenis, tenis de masa, mini fotbal, baschet, volei, volei pe plaja, darts, centrul de fitness, gimnastica de apa,aerobic, boccia, polo de apa, si sporturi de apa nemotorizate (canoe, hidrobicicleta)sunt gratuite. Se plateste pentru: nocturna si lectiile de tenis, bowling, biliard, sporturile de apa cu motor (parasailing, jet-ski, ringo, banana, catamaran), scoala de scufundari, lectii de scufundari.
Activitati: Fara plata: sauna, baie turceasca, cinema, discoteca, fitness, sala de jocuri. Echipa de animatie este disponibila toata ziua cu programe de animatie, competitii si petreceri. Miniclub intre 04-12 ani si juniorclub intre 09-12 ani, programe educative pentru copii, programe antrenante cu parinti si copii. Loc de joaca pentru copii, picturi pe fata, disco pentru copii. Cluburile pentru copii sunt deschise intre 10.00-18.00 si discoteca pentru copii intre 21.15-21.45. Cu plata: centrul de infrumusetare, centrul SPA, masaj, internet cafe, baby sitter pentru copii mai mari de 1 an si cu rezervare la biroul de relatii cu clientii cu 24 de ore inainte, carucior pentru copii, doctor, coafor.

Pretul include:
4 nopti cazare cu ultra all inclusive
Bilet de avion cursa charter Air Bucharest
Transfer aeroport-hotel-aeroport

Pretul nu include:
Taxe de aeroport: 95 euro / persoana
Cina festiva de in seara de Revelion: 80 euro / adult
Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
29-Dec-10 - 02-Ian-11-554--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ZONE TRAVEL