Destinatii Europene

Revelion 2015 Hong Kong

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
24/08/2014 - 29/12/2014
Pret Total:
1295 € (161.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

29.Dec.2014 1295 EUR

Ziua 1 (29 dec): BUCURESTI – AMSTERDAM – HONG KONG
Intalnire la ora 11:50 la aeroportul Henri Coanda – OTOPENI, terminalul Plecari, cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Hong Kong (cu schimbarea cursei la Amsterdam).
Ziua 2 (30 dec): HONG KONG
Sosire in Hong Kong la ora locala 11:50. Transfer si cazare la Hotel Eaton 4, situat in Hong Kong Kowloon, pe Nathan Road, faimos cartier comercial din Hong Kong. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.
Ziua 3 (31 dec): TURUL INSULEI HONG KONG
Mic dejun. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong: Varful Victoria, muntele de unde avem panorame deosebite asupra orasului si a golfului; portul Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Dupa amiaza va fi libera pentru odihna inainte de petrecerea dintre ani. Seara participare optionala la masa de Revelion organizata la Metro Buffet and Grill, in lobby-ul hotelului.
Ziua 4 (01 ian): Excursie optionala in Insula Lantau
Mic dejun. Zi libera. Optional excursie de o zi la Lantau, una dintre insulele care au cunoscut o dezvoltare absolut spectaculoasa, reusind in acelasi timp sa pastreze intact un paradis rural cu plaje salbatice, sate izolate de pescari si manastiri. Excursia are pranz vegetarian inclus la Manastirea Po Lin, fara bauturi. Pret informativ: 80 euro pentru minim 20 platitori. Cazare.
Ziua 5 (02 ian): Excursie optionala la Macao
Mic dejun. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional: excursie de o zi la Macao, peninsula indelung locuita si administrata de portughezi, zona al carei nume provine de la templul Ma Kwok. Pranz inclus, fara bauturi. Pret informativ: 120 euro pentru minim 20 platitori. Cazare
Ziua 6 (03 ian): Excursie optionala la Disneyland
Mic dejun. Zi libera. Optional, excursie de o zi la parcul de distractii Disneyland, ce continua traditia parcurilor clasice marca Disney, cu atractii specifice. Pret informativ: 80 euro/persoana, minim 20 platitori. Cazare.
Ziua 7 (04 ian): Excursie optionala Ocean Park, croaziera optionala la apus de soare
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, excursie la Ocean Park, cel mai mare complex acvatic din Asia, cu suprafata totala de 870.000 mp. Pret informativ: 50 euro pentru minim 20 platitori. Seara, croaziera optionala cu cina la Lei Yue Mun, care va fi un proces foarte diferit ce ceea ce gasiti intr-un restaurant obisnuit. Intai va veti alege tipul de peste sau fructe de mare dorit, iar apoi veti merge cu ele la un restaurant din apropiere pentru a fi gatite. Pret informativ: 85 euro/persoana, minim 20 platitori.
Ziua 8 (05 ian): HONG KONG
Mic dejun urmat de transfer la aeroport (ora 10:30), pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Bucuresti. Schimbarea cursei la Amsterdam.
Ziua 9 (06 ian): Sosire la Bucuresti
Sosire la Bucuresti la ora locala 00:30 (noaptea de 5/6 ianuarie).

Include:
-transport avion cu compania KLM Bucuresti - Amsterdam - Hong Kong si retur
-6 nopti cazare cu mic dejun in Hong Kong (Kowloon) la Hotel Eaton 4
-transfer aeroport - hotel - aeroport
-tur de oras cu ghid local
-insotitor roman de grup

Nu include:
-taxele de aeroport si securitate - 480 EURO, pot fi modificate de compania aeriana, valoarea exacta a acestora va fi comunicata inainte de emiterea biletelor (cu 3 saptamani inaintea plecarii)
-cina festiva de Revelion (optionala) - 85 euro/persoana la hotel (bufet), bauturi neincluse
-asigurarea medicala si asigurarea storno

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA