Destinatii Europene

Revelion 2014 Maroc

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
23/10/2013 - 06/01/2014
Pret Total:
1275 € (115.91€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Plecare: 26/12/2013

ZIUA 1 (26.12.`13)-Joi, ora 14,intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni-check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga.Decolare la ora 15.45, sosire la ora 18.55 in Malaga. Transfer la hotel. Cazare in zona La Linea-Algeciras.
ZIUA 2 (mic dejun). Ora 9-traversare cu ferryboat-ul din Tarifa (Spania) in Tanger (Maroc). Vizita VOLUBILIS -cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES : Bab Mansour - una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. Timp liber. Cina si cazare in Fes.
ZIUA 3 (mic dejun). In FES-vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat. Ora 13-deplasare in Sahara. Se trece prin Statiunea Ifrane, orasul berber Azrour si Errachida. Cina si cazare in Erfoud (Sahara).
ZIUA 4 (mic dejun). Optional,excursie cu jeep 4x4 in dunele de nisip.Deplasare spre Tingir-vizita oaza de palmieri,apoi de-
plasare prin Defileul Todra si Valea Dades-numita si valea celor 1001 de Kasbah. Cina si cazare in Quarzazate (Sahara).
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Kashah Ait Ben Haddou - aspectul unui castel de nisip, aici s-a turnat filmul Laurence al Arabiei.Deplasare la Marrakech-vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Cina si cazare in Marrakech.
ZIUA 6 - 31.12.`12 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadir - plimbare prin Vechiul Kasbah, noul Agadir si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie. Optional, Masa de Revelion la un restaurant din Agadir (se va preciza pana in 31.10.`13). Cazare in Agadir.
ZIUA 7 (mic dejun).Vizita Essaouira(oras medieval Mogador).Deplasare la Casablanca. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 8 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 9 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 10 (mic dejun). Ora 9-traversare cu ferryboat-ul din Tanger (Maroc) in Tarifa (Spania). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar - tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Timp liber in Gibraltar. Ora 18-deplasare (aprox. 100 km) la hotel. Cazare in zona Marbella.
ZIUA 11 (5.01.`14) - Duminica (mic dejun).Pe Costa del Sol-popasuri in Marbella, Torremolinos si Malaga.Transfer la aeroport. Decolare din Malaga la ora 19.40. Sosire in Bucuresti la Aeroportu Otopeni, luni, ora 00.40.

PRETUL INCLUDE :
servicii ghid roman + ghid local in Maroc;
transport avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti;
7 cazari cu demipensiune si o cazare cu mic dejun in Maroc + 2 cazari cu mic dejun in Spania la hoteluri de 3*** si 4****;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

Pretul nu include : Masa de Revelion, care e optionala

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA