Destinatii Europene

Revelion 2014 Hong Kong

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
26/08/2013 - 28/12/2013
Pret Total:
1255 € (139.44€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 (28 dec): BUCURESTI - ISTANBUL - HONG KONG:

Intalnire la ora 20:00 la aeroportul Henri Coanda - OTOPENI, terminalul Plecari, cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei TURKISH AIRLINES cu destinatia Hong Kong (cu schimbarea cursei la Istanbul).

Ziua 2 (29 dec): HONG KONG:

Sosire in Hong Kong la ora locala 16:40. Transfer si cazare la Hotel PenTa 4, situat in Hong Kong Kowloon, amplasat semi-central, la cca 500 m de statia de metrou. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 3 (30 dec): TURUL INSULEI HONG KONG:

Mic dejun bufet. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong: Varful Victoria, muntele de unde avem panorame deosebite asupra orasului si a golfului; portul Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Dupa amiaza va fi libera pentru odihna inainte de petrecerea dintre ani. Seara participare optionala la masa de Revelion la un restaurant local sau pe un vas in Portul Victoria. Detaliile complete vor fi furnizate cu cca 3 luni inainte de data de plecare.

Ziua 4 (31 dec): Excursie optionala in Insula Lantau:

Mic dejun bufet. Zi libera. Optional excursie de o zi la Lantau, una dintre insulele care au cunoscut o dezvoltare absolut spectaculoasa, reusind in acelasi timp sa pastreze intact un paradis rural cu plaje salbatice, sate izolate de pescari si manastiri. Excursia are pranz inclus. Tarif informativ: 85 euro pentru minim 20 platitori. Cazare.

Ziua 5 (01 ian): Excursie optionala la Macao:

Mic dejun bufet. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional: excursie de o zi la Macao, pensinsula indelung locuita si administrata de portughezi, zona al carei nume provine de la templul Ma Kwok. Tarif informativ: 120 euro pentru minim 20 platitori. Cazare

Ziua 6 (02 ian): Excursie optionala la Disneyland :

Mic dejun bufet. Zi libera. Optional, excursie de o zi la parcul de distractii Disneyland, ce continua traditia parcurilor clasice marca Disney, cu atractii specifice (pret informativ: 80 euro/persoana, minim 25 platitori). Cazare.

Ziua 7 (03 ian): HONG KONG:

Mic dejun bufet. Timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 8 (04 ian): HONG KONG :

Mic dejun bufet. Timp liber pentru cumparaturi sau vizite suplimentare. Eliberarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00. Optional excursie la Ocean Park, cel mai mare complex acvatic din Asia, in suprafata totala de 870.000 mp. Seara transfer la aeroport, pentru imbarcare pe cursa companiei Turkish Airlines cu destinatia Bucuresti. Schimbarea cursei la Istanbul.

Ziua 9 (06 ian)::

Sosire la Bucuresti la ora locala 09:15.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • NU SUNT INCLUSE IN PRET:
  • - taxele de aeroport si securitate – 345 EURO, pot fi modificate de compania aeriana
  • -cina festiva de Revelion la un restaurant local – optionala, tarif informativ 125 euro/persoana, pretul final, locatia si meniul vor fi comunicate cu cca 3 luni inainte de plecare
  • - asigurarea medicala si asigurarea storno

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA