Destinatii Europene

Revelion 2012 Roma, plecare din Bucuresti

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
01/10/2011 - 01/12/2011
Pret Total:
436 € (87.2€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

REVELION LA ROMA !!!
Perioada: 29 dec 2011 – 02 ian 2012

- TRANSPORT AVION -
EURO 436 / persoana
(loc in camera dbl.)


Petreceti noaptea dintre ani in cetatea eterna - Roma, centru cultural, religios si politic pe parcursul a milenii intregi, unde prezentul si trecutul coexista armonios.
Bucurati-va de atmosfera animata a orasului si in Roma fiind, faceti cum fac romanii: opriti-va pentru o cafea intr-una din frumoasele piatete, plimbati-va pe nesfarsitul labirint de strazi sau admirati magazinele elegante de langa Piazza di Spagna.


Ziua 01 (29.12.2011): Intalnire la ora 16:35 la Aeroportul International Otopeni cu reprezentantul agentiei. Imbarcare pe cursa Alitalia de la ora 18:35 cu destinatia Roma.
Transfer si cazare la hotel Nova Domus 4*.

Ziua 02 (30.12.2011): Mic dejun la hotel.
Preluare de la hotel pentru un tur panoramic de jumatate de zi in care vom vizita Colloseumul, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus si pietele centrale.
Dupa amiaza - timp liber. Va recomandam sa vizitati cel mai mic stat din lume, orasul stat Vatican. Nu ratati Piata San Pietro proiectata de Bernini, Muzeele Vaticanului, care adapostesc cele mai mari si valoroase colectii de arta din lume si nu in ultimul rand celebra pictura a lui Michelangelo, Capela Sixtina, stanzele lui Rafael si Basilica San Pietro, construita pe locul in care a fost ingropat Sf. Petru si unde puteti admira Pieta si Domul lui Michelangelo.Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da VinciBiserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.
Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.
Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.
Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.
Cazare la hotel Nova Domus 4*.

Ziua 03 (31.12.2011): Mic dejun la hotel.
Timp liber pe care il puteti dedica plimbarilor pe strazile Romei pentru a admira obiectivele turistice fascinante (Piata del Popolo, Piata di Spagna cu cele 138 de trepte care duc la Biserica Trinita dei Monti, Gradinile si Galeria Borghese) si pentru shopping. Oras cosmopolit Roma, se mandreste si cu zone faimoase pentru cumparaturi: Via dei Condotti, cea mai exclusivista strada pentru cumparaturi cu magazine ale celor mai renumite case de moda, Via del Corso, Via Cavour.
Cina festiva de Revelion la restaurant – OPTIONAL.
Cazare la hotel Nova Domus 4*.


Ziua 04 (01.01.2012): Mic dejun la hotel.
Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini in centru (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).Timp liber. Va recomandam sa vizitati Castelul si Podul Sant’ Angelo, Piata Navona cu Fontana dei Fiumi, Pantheonul, Campo dei Flori (piata de flori), Fontana di Trevi.
Cazare la hotel Nova Domus 4*.

Ziua 05 (02.01.2012): Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor pana la ora 12:00.
Transfer la aeroport pentru zborul spre casa de la ora 14:40.

Supliment camera single: 147 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla: 17 EURO


SERVICII INCLUSE:
transport avion cu compania Alitalia pe ruta Bucuresti - Roma - Bucuresti
4 nopti cazare la hotel Nova Domus 4* cu mic dejun
transfer aeroport – hotel – aeorport
tur de oras de jumatate de zi cu autocarul si ghid de limba romana
insotitor de grup din partea agentiei


NU SUNT INCLUSE IN PRET:
taxele de aeroport si securitate 118 eur/persoana (pot suferi modificari)
Cina Festiva de Revelion – 130 eur / persoana, fara bauturi incluse (optional)
excursiile optionale
biletele de intrare la obiectivele turistice
asigurarea medicala / asigurarea storno
taxa de oras: se achita direct la receptia hotelului de catre client

GRUP MINIM - 25 persoane
Pentru un grup mai mic de 25 de persoane tariful se recalculeaza.

DESCRIERE HOTEL

Hotel Nova Domus 4*

http://www.novadomushotel.it/
Este un hotel elegant, situat central, in vecinatatea muzelui Vatican (5 minute de mers) si a catedralei Sf. Petru (la 10 minute de mers). Zona este renumită pentru numeroasele sale magazine şi buticuri. Statia de metrou Cipro-Musei Vaticani este la 450 de metri si ofera legatura directa cu Roma Termini
Facilitati hotel: restaurant pentru mic dejun, bar, centru spa, Sali de conferinta.
Facilitati camere: 122 de camere mobilate modern si confortabile, dotate cu TV satelit, telefon, uscator de par, seif, aer conditionat, minibar.



Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din Italia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
In anumite conditii obiective, insotitorul de grup din partea agentiei poate modifica programul;
Camerele sunt distribuite de receptia hotelului. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerelor vor fi rezolvate de catre turist direct la receptie cu asistenta insotitorului de grup din partea agentiei
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia de turism partenera locala.

CONDITII ANULARE SI PENALIZARI:

Fara penalizari daca renuntarea se face cu mai mult de 60 zile inaintea plecarii
30% din valoarea pachetului daca renuntarea se face in intervalul 60 – 45 zile inaintea plecarii
60% din valoarea pachetului daca renuntarea se face in intervalul 45 – 15 zile inaintea plecarii
100% din valoarea pachetului daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS