Destinatii Europene

Revelion 2012 Praga, autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
01/10/2011 - 15/12/2011
Pret Total:
330 € (55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Revelion la Praga
Budapesta – Viena – Praga– Bratislava


239 euro + 399 lei - AUTOCAR
259 euro/ pers - INDIVIDUAL
BONUS! Excursie la Karlovy Vary si Dresda
BONUS! Excursie la Manastirea Melk



Ziua I: BUCURESTI – BUDAPESTA (29.12.2011)
Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii in capitala Ungariei. Cazare la hotel 3*. Daca ora ne permite, putem participa optional la o croaziera pe Dunare cu cina traditionala .

Ziua II: BUDAPESTA – BRATISLAVA – PRAGA ( 30.12.2011)
Mic dejun. Plecare spre Praga, cu un scurt popas la Bratislava pentru a vizita centrul istoric. Cazare la hotel de 4*. Optional : croaziera pe Vltava cu sau fara cina.

Ziua III: PRAGA (31.12.2011)
Mic dejun. Tur pietonal in central istoric al Orasului de Aur : Piata Wenceslas, Biserica Loretta din sec XVII; Catedrala Sf. Vitus; Palatul Regal; Podul Carol (cu statui); Turnul Pulberariei si cartierul Evreiesc. Timp liber la dispozitiaturistilor. Intampinarea noului an in fata Turnului cu ceas, alaturi de peste 100.000 de praghezi. Cazare la acelasi hotel.

LA MULTI ANI 2012 !!!!!

Ziua IV: PRAGA – DREZDA - KARLOVY VARY – PRAGA (01.01.2012)
Mic dejun. Excursie la Dresda, oras situat pe malul stang al Elbei, in mare parte distrus de bombardamentele anglo-americane din 1945. Se viziteaza castelul Zwinger - construit intre 1710 si 1728, care adaposteste numeroase colecti de arta, Biserica Frauenkirche - construita intre 1726 si 1743 ; Opera Semper; Palatul Regal - vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc - cea mai mare biserica din Saxonia. Ne continuam traseul cu vizitarea orasului – statiune Karlovy Vary, renumit pentru apele termale si curative, dar si pentru renumitele fabrici de portelan si cristal, fondate in 1370 de imparatul Carol al VI-lea al Sfantului Imperiu Roman (numele german al statiunii este Karlsbad). Se viziteaza hotelul Termal, Colonadele, cladirea Festivalului de Film si izvoarele termale. Intoarcere la Praga. Cazare la acelasi hotel. Optional : seara ceheasca cu mancare, bautura si dansuri traditionale. Cazare la acelasi hotel.

Ziua V: PRAGA – KONOPISTE – MELK – VIENA - BUDAPESTA (02.01.2012)
Mic dejun. Plecare spre Viena cu popas la Konopiste unde vom vedea unul din cele mai frumoase castele medievale. Dupa intrarea in Austria vom vizita manastirea Melk si ne vom continua drumul spre Viena.Tur pietonal al Ringului pentru a admira Parlamentul, Opera, Primaria, Universitatea, Catedrala Sf. Stefan, Palatul Imperial Hofburg, Palatul Belvedere, Palatul Schonbrunn si monumentul regelui valsului, Johann Strauss. Timp liber pentru cumparaturi. Continuarea drumului spre Budapesta. Cazare la hotel 3*.

Ziua VI: BUDAPESTA - BUCURESTI (03.01.2012)
Mic dejun. Plecare spre Romania, cu sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

PACHETUL INCLUDE :
Transport cu autocar licentiate;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* / 4* conform programului;
Insotitor din partea Agentiei;
Vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program;
Tururi panoramice in Budapesta, Viena si Praga cu ghizi locali vorbitori de limba romana;
Excursie la DRESDA si KARLOVY VARY;
Excursie la manastirea MELK;
Excursie la castelul din KONOPISTE;

PACHETUL NU INCLUDE :
- Asigurarea medicala de calatorie;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Programe optionale :
Croaziera pe Dunare cu cina festiva : 30 euro;
Cina traditionala cu program folcloric 30 euro;
Cina festiva de Revelion aprox. 80 euyro/pers.

Tariful este valabil pentru un grup minim de 40 turisti.

Pentru grup mai mic de 40 de turisti se achita un supliment de 100 lei.

Programul se anuleaza pentru grupuri mai mici de 30 persoane


NOTA!!!
• Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in “Tariful include “ vor fi achizitionate de la insotitorul de grup, iar in cazul in care turistul nu se prezinta la programul optional achizitionat din alte motive decat cele de sanatate atestate de medicul local, turistului nu i se va rambursa suma platita!
1.In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmad ca diferenta sa fie achitata cu minim 15 zile inainte de data plecarii.
2.Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.
3.Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.
4.Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea teritoriului.
5. Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund normelor locale de clasificare.
6. In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii similar celor contractate.
7.Minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat. Minorii ce calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor, iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!
•Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/ă minim 6 luni de la data iesirii din tara!!!
• In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin ( cu file ) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor nu se accepta acest tip de document ce atesta identitatea turistului!
•Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere si/sau de acordare a bonusurilor, acestea nu permit anulari.
•Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 20 minute inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII CARE INTARZIE LA IMBARCARE!

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS