Destinatii Europene

REVELION 2011 in VENETIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 03/01/2011
Pret Total:
290 € (48.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 – 29.12.2010: Bucuresti – Budapesta
Prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria, ora 06:15. Ora 06:30 plecarea din Bucuresti, pe ruta Pitesti – Deva – Arad. Se trece prin centrul Budapestei, traversandu-se Dunarea pe Podul Margareta sau Podul cu Lanturi.
Cazare in zona Budapesta - Gyor
Ziua 2 – 30.12.2010: Scurta vizita la Viena
Mic dejun. Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).
Cazare in zona Venetia-Padova.
Ziua 3 – 31.12.2010: La multi ani 2011!!!
Mic dejun. Se viziteaza (2 ore) in VERONA : Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul roman. Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Seara, optional, masa de Revelion.
Cazare in  zona Venetia - Padova.
Ziua 4 – 01.01.2011: Vizita Venetia
Mic dejun. Ora 11 - deplasare cu autocarul si trenuletul (aprox. 3 Euro/persoana) in Piata Roma din Venetia. Timp liber sau optional, cu vaporasul la Murano si Burano.
Cazare in zona Venetia-Padova.
Ziua 5 – 02.01.2011: Pestera Postojna – Lubliana si Zagreb
Mic dejun. Deplasare la Postojna - vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare la Lubliana (popas 1 ora) si Zagreb (popas 1 ora).
Cazare in zona Pecs-Baia-Szeged.
Ziua 6 – 03.01.2011: Drumul catre Bucuresti
Mic dejun. Plecare pe ruta Arad-Sibiu–Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei, apoi Gara de Nord (Coloane).

Tariful include:
servicii ghid roman ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
5 nopti de cazare cu mic dejun din care 3 la hotel 4**** in zona Venetia si 2 la hotel 2** (camere duble, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus)
Tariful nu include:
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc) si nici ghizii pentru acestea;
25 Euro/persoana – Venetia (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (ziua 3) transportul (autocar, vaporas) si taxe autocar intrare in Venetia;
optional masa de revelion (plata pana la 01.12.2010)
Observatii:
Supliment single 130 Euro/persoana
Reducere copii pana la 12 ani – 40 Euro
Oferta este valabila pentru grup de minim 25 turisti.

Conditii inscriere:
Avans minim la inscriere – 200 Euro/persoana.

Observatii generale:
* Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau buletin valabil si asigurare medicala
* In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului
* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.
* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPLORE TRAVEL