Destinatii Europene

REVELION 2011 in ATENA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 03/01/2011
Pret Total:
275 € (34.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 – 27.12.2010: Bucuresti – Grecia
Prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei- Kulata – Grecia.
Cazare in Serres (Sidirokastro).
Ziua 2 – 28.12.2010: Excursie la Salonic
Mic dejun. Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru). Tur de oras: Agora Romana - Arcul lui Galerius – Rotonda - Bulevardul Egnatia - Bd. Expozitiei- Turnul Alb - Piata Aristotel; statuile ecvestre - Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Plecare spre Kalambaka. La Kalambaka se viziteaza  Manastirea suspendata Marele Meteor, si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios.
Cazare in Kalambaka.
Ziua 3 – 29.12.2010: Bine ati venit in Atena!
Plecare din Kalambaka spre DELFI (buricul Pamantului in ideea grecilor) - cel mai important ORACOL al lumii antice, unde se faceau rugaciuni pentru binele oamenilor.
Cazare in Atena.
Ziua 4 – 30.12.2010: Sa descoperim istoria Greciei
Mic dejun. Plecare in PELOPONEZ si vizita la: Canalul Corint (lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica), Micene (cea mai veche civilizatie greaca, Colonia antica, Mormantul lui Agamemnon), Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale) si Epidauros-teatru antic (in aer liber) cu o acustica deosebita. Seara (optional), cina in Cartierul Plaka la una din renumitele taverne cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc.
Cazare in Atena.
Ziua 5 – 31.12.2010: La multi ani 2011!!!
Mic dejun. Vizitarea Complexului Acropole, urmata de un tur de oras cu autocarul si excursie la Cap Sunion. Timp liber in Atena. Seara Masa de Revelion.
Cazare in Atena.
Ziua 6 – 01.01.2011: Explore Atena si imprejurimile
Mic dejun. Timp liber in Atena sau optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € - daca se achita in Grecia), croaziera cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz  pe vapor.
Cazare in Atena.
Ziua 7 – 02.01.2011: Atena – Paralia Katerini
Mic dejun. Plecare din Atena. Popas la Monumentul lui Leonida de la Termopile  (lupta dintre greci si persi) si popas la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Oprire la statiunea Paralia Katerini pe malul Marii Egee.
Cazare Serres (Sidirokastro).
Ziua 8 – 03.01.2011: Drumul catre Bucuresti
Mic dejun. Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire in Bucuresti – Piata Victoriei (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) aprox. ora 23., apoi Gara de Nord (Coloane).

Tarife pachete:
Hotel Ionis 3* - 275 Euro
Hotel Oscar 3* - 335 Euro
Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur

Tarifele includ:
servicii ghid roman;
masa de Revelion pentru turistii cazati la Hotel Oscar ;
transport  cu autocar   2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
7 cazari cu mic dejun din care 4 in Atena  si 3 in tranzit in hotel de 2** (camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu cu  dus);
excursia din ziua a 4-a din PELOPONEZ (Canalul Corint, Micene, Naflio, Epidauros) in valoare de 50 €;
excursia din ziua a 5-a la Cap Sunion in valoare de 25 €.

Tarifele nu includ biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc) si nici ghizii pentru acestea.

Observatii:
Preturile la excursiile din zilele 4 si 5 (in total 75 €) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale.Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Supliment single – 150 Euro/persoana
Avans minim la inscriere – 200 Euro/persoana.
Oferta este valabila pentru grup de minim 25 turisti.
Reduceri copii pana la 12 ani – 25 Euro

Descriere hoteluri:
Hotel IONIS 3*** www.hotelionisathens.com
Este situat in centrul Atenei (aprox. 500 m de H. Oscar). Camere cu 2 paturi, telefon si grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, minifrigider, TV, uscator de par, restaurant, bar.
Hotel OSCAR 3*** www.oscar.gr
Este situat in centrul Atenei. Camere cu 2 paturi, telefon si grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, , frigider, TV, piscina in aer liber, uscator de par, restaurant, bar. 


Observatii:
* Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau buletin valabil si asigurare medicala
* In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului
* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.
* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPLORE TRAVEL